ייעוץ לא יורד באחוזי שומן

maorakrish

משתמש מתחיל
152
0
נק' מוניטין:
0
152
0
אני כבר מס' זמן בחיטוב אך לא מצליח להוריד באחוזי שומן בתקופה האחרונה.
הגעתי ל 23% שומן על משקל בערך 102 עכשיו אני באחוזי שומן של 24 בערך ועל משקל של פחות מ 100. אני יורד די הרבה קלוריות אבל אחוזי שומן לא יורדים.
התפריט שאני עושה זה בעיקרון משהו לא כל כך מסודר אבל שמבוסס על זה שפורטל לחיטוב של 100 ק"ג שזה חלבון-160, פחממה-180 ושומן 70 גרם.
בפועל יוצא לי לאכול ביום פחממות +- 160.
חלבון-120+- ושומן כמעט בערך 30-40.
אני עכשיו אנסה להקפיד על חלבון של 160 אך גם שהפקדתי אחוזי השומן לא ירדו.
על דיאטת דלת פחממות קשה לי מהסיבה שאני סטודנט ואני צורך בבוקר את הסנדוויץ.

אם אתה יורד באחוז שומן שלך במשקל + עושה אימוני משקולות, אתה גם יורד באחוז שומן.
רוב המכשירים האלה במכוני כושר לא מדוייקים, תשקל פעם אחת, ותשקל עוד 10 דקות ותראה תוצאה שונה באחוזי שומן.

• פותח/ת השרשור
תכלס יכול להיות שהמכשיר דפוק אבל יש לי עוד משקל בבית אומנם ממש זול אבל מראה סוג של התאמה בינו לבין המכון כושר,בכל זאת ירידה לינארית תיהיה זה לא משנה אם המכשיר דפוק ובכל זאת אני לא רואה ירידה כל כך באחוזי שומן לעומת זאת יש ירידה במשקל.

כדי להיות במינוס 2000 קלוריות מבלי לאבד מסת שריר, צריך להיות בעל % שומן מאוד גבוה ולשקול משקל של obese.
לשאלה שלך, בהנחה שאדם א' ישתה ויטמינים ומינרלים, יתווסף אולי באומגה 3 וסיבים תזונתיים, הוא יכול להיות בצום ולקבל את אותו האפקט של בנאדם ב' - תאמין בזה או לא.
הקלוריות ששרפת, אלו הקלוריות שלא אכלת - מדובר כבר בפיזיקה פשוטה:
1kcl = 4184 joules

http://www.proteinpower.com/drmike/metabolism/thermodynamics-and-weight-loss/

😣😣😣

• פותח/ת השרשור
עד כמה זה הגיוני שנשקלתי ומשומה עליתי באיזה 300 גרם מאתמול בבוקר,בלי שהייתי במאזן חיובי ואפילו לא אכלתי 1500 קלוריות לפי בדיקה שעשיתי?

---------- התגובה התווספה ב 22:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:19 ----------

יש המלצות אולי לתכנית אירובי,למשל כמה מאמנים הציעו לי 2 דברים שונים.
מאמן אחד לעשות עציבות בינונית דופק של עד 153 לעשות עד שעה ואחר אחר אמר לי אירובי של חצי דקה ספרינט 3 דקות רגיל עוד חצי דקה ספרינט ככה מחזורי כזה, המטרה זה להורדת שומן.

לדעתי תעשה אינטרוולים בחיטוב , לך על 20 שניות ספרינט 60 שניות ריצה קלה , לי האינטרוולים ממש עזרו בחיטוב שעבר , לדעתי עדיף מאשר עצימות נמוכה ולאורך זמן

• פותח/ת השרשור
ככה חשבתי,לגבי תשובה של אחוזי השומן ולמה אני נבדק בוקר למחרת אני עולה ב300 גרם יש למישהו?

למה אתה מתעסק יותר מידי בכמה אחוז אתה במקום פשוט לסדר תפריט לפי בBMR והמדריך לחיטוב בפורטל להשקיע באירובי ותזונה ואתה תראה תוצאות

• פותח/ת השרשור
כי אני עשיתי הכל יש לי תפריט אני עושה אירובי הרבה ואני לא יורד באחוזי שומן משומה..
אבל במשקל יש שינוי כלשהו

תישקל
תשתה ליטר מים
תישקל עוד פעם
עלית קילו, אז עלית גם שומן?

תעשה שקילות שבועיות על הבוקר זה יתן לך מדד יותר מדויק...

לא נשקלים מידי יום, נשקלים שבועית-דו שבועית לפחות

שקילה יומית זה כמו להסתכל על השעון דלק ולגיד וואו הלך רבע מיכל מתל אביב לבאר שבע 😃

• פותח/ת השרשור
יש לי משקל עם מד אחוזי שומן,למרות שבדקתי ע"י מדידת קפים ואחוזי שומן קטנים ממה שמראה המשקל אך במשקל אין ירידה.

מה הותק שלך באימונים? אם אתה מתחיל, לא מן הנמנע שאתה מוריד שומן ומעלה מסת שריר בו"ז. כך שההיקפים יורדים, והמשקל לאו דווקא.

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן די חדש 3 חודשיםאבל בערך ובכל זאת בתקופה האחרונה אני לא יורד באחוזי השומן
אבל במשקל עצמו אני יורד

נערך לאחרונה:
שמע אתה דיי תקוע על הקטע של לא יורד באחוזי שומן

תמשיך לאכול כמו שאתה אוכל ותעשה אירובי בצורה יעילה ולא יותר מידי ויהי בסדר

• פותח/ת השרשור
תכלס אתה צודק,אבל זה ממש מעצבן.
אני עוד פחות מחודש עובר למסה שאני יספיק להתחיל חיטוב לקראת הקיץ ואני ממש רוצה לרדת באחוזי השומן.

לא הגיוני מה שאתה מתכנן

אתה רוצה לביות חטוב לקיץ
עכשיו אתה בחיטוב ולא מחוטב
אתה רוצה לעבור למאסה
מתי תספיק לחטב לקיץ?

אז התחלת את החיטוב מוקדם מידי
תמשיך חיטוב אם אתה אומר שאתה על אחוז שומן גבוהה
עוד 2-3 חודשים תעשה הפסקה לניטרלי ולא מאמין שתהיה עדיין ממש מחוטב
ואז תמשיך עוד קצת חיטוב לקיץ

זה מה שקורה שמתחילים חיטוב בתחילת החורף במקום לצבור מאסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית