הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות בנוגע לסקוואט.

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
שלום רב
שתי שאלות בנוגע לאופן ההתקדמות בסקוואט:
1. אני לא בקיא במושגים (כלוב, ראק, וואטאבר), אבל בחדר כושר שאני מתאמן בו יש משהו דומה לזה רק בלי הברזלים בפנים שיכולים לשמור עלי מהתרסקות. מה אפשר לעשות על מנת להבטיח מקסימום בטיחות בסטים כבדים ו\או במדידת RM1 למשל? למעשה הסקוואט שאפשר לעשות הוא רק "חופשי" בלי שום דבר שימנע התרסקות.

2. בהנחה שאסיים חיטוב על 10% שומן במשקל 67 ק"ג והRM5 שלי בסקוואט יהיה 75 ק"ג, בהערכה גסה - האם זה מעשי להגיע לRM5 של 100 ק"ג תוך 10 שבועות במסה? במידה והתשובה היא לא, לכמה כן אוכל להגיע תוך 10 שבועות במסה (גם לRM5)? שוב, מדובר על הערכה.

1.אתה יכול לבקש ממישהו לשמור עלייך ובמשקלים גבוהים יותר לבקש מעוד 2 אנשים שיעמדו בצדדים,עשו את זה לפניך ואחריך המון.
או שאם זה חדכ שמבין עניין,אתה יכול לזרוק את המוט אחורה במידה ואתה רואה שאתה עומד להתקע
2.אפשרי ועוד איך ואפילו בפחות בזמן

1. איפה הברזלים?
ולמה לך לבדוק RM1 ?
עם משקלים כאלו ב 5 חזרות אתה לא אמור להתרסק לשום מקום
פשוט תעבוד עם משקל שאתה כן מסוגל להרים ל 5 חזרות
2. עם תכנית כח, בהחלט

• פותח/ת השרשור
1.אתה יכול לבקש ממישהו לשמור עלייך ובמשקלים גבוהים יותר לבקש מעוד 2 אנשים שיעמדו בצדדים,עשו את זה לפניך ואחריך המון.
או שאם זה חדכ שמבין עניין,אתה יכול לזרוק את המוט אחורה במידה ואתה רואה שאתה עומד להתקע
2.אפשרי ועוד איך ואפילו בפחות בזמן
תודה רבה.
יש לך דגשים כלשהם לגביי איך למקסם את הסקוואט שלי תוך 10 שבועות? למרות שיש עוד קצת זמן, זה התכנון כרגע. לדעתך התוכנית הזו תניב את התוצאות? 😛

1. איפה הברזלים?
ולמה לך לבדוק RM1 ?
עם משקלים כאלו ב 5 חזרות אתה לא אמור להתרסק לשום מקום
פשוט תעבוד עם משקל שאתה כן מסוגל להרים ל 5 חזרות
2. עם תכנית כח, בהחלט
אין לי מושג איפה הברזלים, פשוט אין. זו מן קובייה של 4 ברזלים עומדים לגובה שמחוברים ביניהם בברזלים למעלה ולמטה (לצורך העניין - יש ברזלים שמחברים ביניהם אבל הם בגבהים נמוכים\גבוהים מאוד - איזה 2 מטר או 30 ס"מ. והם קבועים, אי אפשר להזיז אותם).
מה זאת אומרת עם משקלים כאלו ב5 חזרות אני לא אמור להתרסק לשום מקום? במידה ואני לא מצליח לעלות, אני מתרסק...;maeq
75 ק"ג זה משקל שכרגע אני עושה ל5 חזרות אבל זה קרוב למקסימום ואני משער שעד סוף החיטוב זה בערך יהיה המקסימום (לRM5).

לגביי תוכנית כוח - האם מדובר על תוכניות כמו SS, 5X5 וכו'?

תודה רבה על התגובות.

לדעתי האישית אין טעם לבנות תוכניות לעצמך במיוחד שהתכנית שלך מבודדת המסטרינגס וכ'ו ממה שראיתי
אם אתה מעוניין לרוף וגם להתאמן אימוני כוח אתה יכול לנסות ליניארית 2 אימונים בשבוע-והאימון השלישי שיהיה רק בנצ' מתח

בקשר לסקוואט אני עכשיו בשבוע הרביעי ל-SS, התחלתי 60 קילו היום עשיתי 95 כששתי אימונים בזבזתי על טכניקה ואני באמצע ״מחלה״...אז הייתי אומר שאפשרי...

• פותח/ת השרשור
בקשר לסקוואט אני עכשיו בשבוע הרביעי ל-SS, התחלתי 60 קילו היום עשיתי 95 כששתי אימונים בזבזתי על טכניקה ואני באמצע ״מחלה״...אז הייתי אומר שאפשרי...
תודה 😃

לדעתי האישית אין טעם לבנות תוכניות לעצמך במיוחד שהתכנית שלך מבודדת המסטרינגס וכ'ו ממה שראיתי
אם אתה מעוניין לרוף וגם להתאמן אימוני כוח אתה יכול לנסות ליניארית 2 אימונים בשבוע-והאימון השלישי שיהיה רק בנצ' מתח
למה לא?
הייתי משתמש בתוכנית בנויה כלשהי אם הייתי מתאמן רק בזה אבל אני חייב לעשות התאמות לשאר האימונים שלי \:
2 אימונים בשבוע + אימון של בנץ' ומתח לא נראה לי יספקו לי את התוצאות הנדרשות ;maeq

תודה 😃

למה לא?
הייתי משתמש בתוכנית בנויה כלשהי אם הייתי מתאמן רק בזה אבל אני חייב לעשות התאמות לשאר האימונים שלי \:
2 אימונים בשבוע + אימון של בנץ' ומתח לא נראה לי יספקו לי את התוצאות הנדרשות ;maeq

אז למה בנוסף לעשות המסטרינגס ולעייף אותם ? זה מיותר במיוחד שאתה משלב ריצה של 35KM

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה.
אולי אשנה חלק מהדברים ע"פ מה שאמרת, אבל בכל מקרה יש עוד קצת זמן אז נראה 😛

תודה רבה.

אני התרסקתי בסקוואט עם 140 (ועוד בשיא הטימטום זרקתי תמוט קדימה ולא אחורה ככה שזה נפל לי על הצוואר) וחוץ מכמה חתכים על הפנים לא קרה כלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית