הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין- מהו המוצר הכי משתלם לדעתכם?

• פותח/ת השרשור KD2
  • פורסם בתאריך

KD2

משתמש פעיל
617
6
נק' מוניטין:
484
617
6
שלום לכולם,

קראתי הרבה דיונים בארכיון של הפורום, מהם עולה שכל הקריאטין זה בגדול אותו הדבר.
"פורמולות","CREAPURE", "מיקרונייזד", דור ישן,דור חדש, דור אלון... על פי רוב - זה סתם.
מונוהיידרייט רגיל וזהו.

מישהו לא מסכים עם זה? דעות שונות?

אחרי הכל - מהו המוצר המומלץ על ידיכם?

חשוב לי חברה מוכרת ומפוקחת, ללא היסטוריית תיחמונים כזאת או אחרת.
ענייני טעם לא רלוונטי.
אני לא מחפש לחסוך, אני מחפש מוצר טוב, עם אמא ואבא, בסכום הוגן, קנייה בארץ.

תודה.

ענית לבד , קריאטין מונו הכי מומלץ ואולי היחידי שנעשו עלו כול כך הרבה מחקרים שהוכיחו שעובד.

• פותח/ת השרשור
סבבה.
אבל של איזה חבר'ה הוא העסקה הכי טובה? איזה לא עושה לכם סמטוחה בבטן?
אני מחפש המלצה למוצר, שמתי עיני על אופטימום, למישהו יש ניסיון איתו?

לי יש עם המונוהיידרייט הטהור של אופטימום. השתמשתי בו בחודש האחרון והוא סבבה. אין תופעות לוואי מיוחדות פרט ליובש בשפתיים ואגירת נוזלים.

אני השתמשתי בקריאטין של דימטייז,ממש אחלה קריאטין.
בשאר החברות לא התנסיתי עד כה.. אבל לכו על חברות מוכרות ושיהיה מונו כמובן

לדעתי קריאטין מונוהידראט ויש הרבה מחקרים שמגבים אותו , לא משנה איזה חברה העיקר שיש לו את התקן של crepure משהו כזה .

יש יתרונות וחסרונות... קריאטין מונו צריך שבוע העמסה שזה 4 פעמים ביום לקחת שזה פשוט מתרד ורק בגלל זה אני לא לוקח וגם אחרי ההעמסה אתה יכול להשתמש בו רק למשך חודש וחצי היתרון שלו הוא שמתי שלוקחים אותו הוא מוצר שמעוד עוזר וגם מוצר זול מאוד בסופו של יום (ביחס לשאר המוצרים).

פורמולות קריאטין יש כמה שהם חרא וסתם כמות גדולה של קפאין ויש גם דברים מצויינים כמו ג'ק לדוגמא
היתרונות של פורמולות קריאטין זה שהם משפיעות כבר בפעם הראשונה וחסרון זה שהם מאוד יקרות.

נערך לאחרונה:
אני משתמש בקריאטין של דימטייז והוא נהדר.
מה שכן,בזמן ההעמסה אני לא הפסקתי לחרבן..אני לא צוחק,הייתי 5 פעמים בשירותים כל יום

• פותח/ת השרשור
יש יתרונות וחסרונות... קריאטין מונו צריך שבוע העמסה שזה 4 פעמים ביום לקחת שזה פשוט מתרד ורק בגלל זה אני לא לוקח וגם אחרי ההעמסה אתה יכול להשתמש בו רק למשך חודש וחצי היתרון שלו הוא שמתי שלוקחים אותו הוא מוצר שמעוד עוזר וגם מוצר זול מאוד בסופו של יום (ביחס לשאר המוצרים).

פורמולות קריאטין יש כמה שהם חרא וסתם כמות גדולה של קפאין ויש גם דברים מצויינים כמו ג'ק לדוגמא
היתרונות של פורמולות קריאטין זה שהם משפיעות כבר בפעם הראשונה וחסרון זה שהם מאוד יקרות.

מעולם לא שמעתי את הטענות שאתה מציג, מה המקור שלהן?

כנס לויטה קוסט הקריאטין של NSI אחד הזולים והוא עם תקן crepure ,קריאטין מונו כמובן , משתלם מכל הבחינות לדעתי

• פותח/ת השרשור
IB לא חזרו אלי ובכל אופן יש להם רק חתיכה אחת של 300 גרם מהאופטימום.
כל שאר הליין שלהם זה די מותגים שלא ברור מי ומה עומד מאחוריהם.
האופציה הבאה בתור - Dymatize.
איפה משיגים בארץ?

אני לא יודע. אבל אני כן יודע שפעם לא ייבאו אותו והיום הוא כבר קיים.
אני גם חושב שיש שם קריאטין של דיימטייז בשוק הישראלי וזאת גם חברה טובה מאוד.
גם פרולאב טוב אם אתה מוצא.

• פותח/ת השרשור
נראה שאופטימום חסר אצל כולם.
Allmax לא הצלחתי להשיג, אבל אני ממשיך לנסות.
דיימטייז יש - המחירים נעים סביב ה200-230 לקילו, לדעתי משתלם וכנראה זה מה שירכש בסוף.

תודה לכל המגיבים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית