הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיאטה וגם כושר

• פותח/ת השרשור dor942
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

dor942

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אהה אני חדש פה וווקיצר שמעו אני הייתי מתאמן חודש במכון כושר ואחרי זה הפסקתי לאיזה חודשיים קיצר עליתי באיזה 4 5 קילו
עכשיו אני רוצה לחזור להתאמן אבל אני רוצה להוריד את המשקל שלי 97/98 אני בערך 1.88
אני רוצה להוריד וגם להתאמן כדשי לחסוך זמן ..
עכשיו אמרו לי (יותר נכון קראתי במאמרים פה) שאי אפשר לעשות גם דיאטה וגם שרירים אז יש מצב שהבנתי לא נכון(לא כל כ הבנתי את המאמרים ) או שאני באמת לא יכול לעשות את שניהם ביחד ..
תודה לעונים וד"א דברו איתי בשפה פשוטה כי אני לא ממש מבין במושגים פה ואני מתבלבל חח
תודה

• פותח/ת השרשור

תודה אחי ..
ראתי את זה כבר לא הבנתי כלום!
חיטוב זה גם הרזייה וגם שרירים ?
אני כבר עכשיו גדול וזה אני דיי מנופח ( בשומן חח )
אז אני לא רוצה שהשומן יהפוך לשרירים אלא קצת שיהפוך לשריר (כדי שיהיה קצת נפח ) והשאר יילך כיאני לא רוצה שהכל יהיה שרירים כדי שאני לא יראה באמת בריון מפוצץ בשרירים זה לא יפה לדעתי ..

אא ועוד שאלה קטנה מזה שתי הדברים האלה

BMR - הקצב המטבולי הבסיסי - Basal Metabolic Rate
RMR - קצב חילוף חומרים במנוחה - Resting Metabolic Rate

??
חח עוד תגובות בקשה אנשים ..

נערך לאחרונה:
אין יותר תגובות, המדריך הוא פשוט אם לא מדלגים על חלקים ממנו (מה שאתה ב100% עשית), תקח דף ועט תשב ותקרא אותו פעמיים את כולו מילה במילה מהתחלה עד הסוף, אם לא תבין תפתח עוד אשכול ותשאל שאלות ממוקדות לא כמו "איך העולם עובד?"
ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית