הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התחלתי SS ואני פוחד שתיעצר הגדילה

razbiton

משתמש מתחיל
57
0
נק' מוניטין:
126
57
0
maccbi
שלום אני התחלתי תוכנית SS שכוללת תרגילים כמו סקואט דדליפט פנדליראו ופרס.
הרבה אנשים אומרים לי שזה יעצור לי תגדילה \ עם טכניקה גרועה יווצרו הרבה בעיות.
והרבה אנשים אומרים שגם בטכניקה גרועה לא יהיה נזק.
אני משתדל כל אימון לבדוק את הטכניקה שלי.
היום אחרי הסט השני בסקוואט הרגשתי סוג של כאב\לחץ קטן בהארמסטרינג[החלק האחורי של הירך]אבל זה לא הפריע לי לעשות את הסט האחרון .ד"א היו לי עליות קצת איטיות.
בנוסף כל אימון יש לי לחץ על הגב התחתון , האם זה לחץ טוב ? [מכיוון שאמרו לי שרוב המשקל בסקוואט הולך על הגב התחתון].

אני דיי חדש בקטע הזה ורוצה לדעת אם שווה להמשיך ואם יכול לקרות משהו..
תודה מראש לעונים

זאת אומרת שאם תעשה את התרגיל כמו שאתה אמור לעשות אותו עם כל ההדגשים, אז לא יקרה כלום... אבל אם אתה עושה סקוואט למשל, בלי לדעת איך, בלי לקרוא על התרגיל, בלי לראות סרטונים שמסבירים לך... אז אתה לא תעשה אותו נכון ובמקרה הזה אתה מסתכן בפציעה.

• פותח/ת השרשור
פרס ודד לפיט הם תרגילים מסוכנים?
ותתיחס למה שכתבתי ללחץ בגב תחתון וכאב קטן בהארמסטרינג..

נערך לאחרונה:
גם לעבור את הכביש בטכניקה לא נכונה זה מסוכן...עניתי לך על זה...
אני לא יודע מה הסיבה לכאבים שלך..אני לא יודע אם אתה עושה את התרגיל נכון...ואני מניח שאתה לא...אז כנראה שעשית תנועה לא נכונה ועכשיו אתה מרגיש את זה...

אנשים מזיינים לך את השכל , הפציעות נגרמות מחבלה או דגנרציה מתמשכת של העצם .
הדרך היחידה שלא תגדל זה אם לא תאכל אוכל או תרוץ כל היום ולא תישן
SS זאת תוכנית שגורמת לגדילה מוטנטית במיוחד ודורשת מאזן קלורי חיובי , לא שלא תגדל מזה? אני לא יכול לגבות את זה אבל לפי הנסיון שלי בגיל הזה (15 , חבל שהפסקתי להתאמן ל5 שנים אחרי התקופה ההיא... אנשים שאני מכיר מאז גדלו בצורה מטורפת במאסה) אימונים מהסוג הזה רק מאיצים גדילה.

איזה סיבה יש לך להקשיב לאנשים אם הם לא מביאים לך מאמרים שמוכיחים את הטענות שלהם ? תעדכן פה ותקבל חוות דעת על הטכניקה שלך , יהיה בסדר אל תדאג אין לך מה לפחד מזה שלא תגדל או שאר מיתוסים מפגרים

אני יודע מה יש לך בגב גם לי היה את זה השריר בגב התחתון עובד בסקוואט וזה מין לחץ [כאב] טוב שאומר שהגב שלך עובד בתרגיל [מה שאומר שכדי לעשות גם תרגיל ספציפי לגב התחתון כדי לחזק אותו זה יעזור לך גם להתקדם יותר עם הסקוואט....

• פותח/ת השרשור
בקיצור הכי חשוב לי כאן לדעת שאפילו עם טכניקה קצת לא נכונה הגדילה לא יכולה להפסיק?

למה שתעבוד עם טכניקה לא נכונה? תלמד את הטכניקה לפני שאתה עובר למשקלי שיא...
אין דבר כזה קצת לא נכון, יש איך צריך לעשות ויש איך לא לעשות.
טכניקה לא נכונה יכולה לגרום לנזק/תגרום בסופו של דבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית