הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאכלים שיש בהם אחוז שומן גבוהה

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
אשמח לשמוע על מאכלים עם אחוז שומן גבוה , הבנתי שבטחינה יש הרבה שומן (כף טחינה 10 אחוז שומן) , למישו יש עוד מאכלים שקלים לאכילה ויש בהם הרבה שומן ?

חחחחחח זה לא כזה שוט .. זה 200 מ"ל . בכל מקרה כשאתה גר בישוב ואין לך רישיון אתה לא יכול תמיד להשיג אוכל זול כמו שוארמה פלאפל וכו , חוצמיזה לא תמיד יש את הכוח לאכול כבר כשאתה סוגר מספר גבוה של קל ביום

לפי מה שאני יודע שומן שבא מקוקוס ,גבינות וחלב זה שומן רווי, זה שומן שמעלה את הכולסטרול הרע בדם, וזה בעצם שומן טראנס שגורם למחלות לב וכאלה
שומן שבא מאבוקדו או שמן זית זה שומן שמונע מחלות מסויימות וזה בעצם שומן חד בלתי רווי
ושומן רב בלתי רווי שבא מאגוזים ומשמני תירס וחמניות וסרדינים וכאלה זה מתחלק לאומגה 3 ואומגה 6, שעוזרים למערכת החיסון והקרישה.

תקנו אותי אם אני טועה אני לא אומר שזה בהכרח נכון זה פשוט מה שאני יודע

שומן רווי \= שומן טראנס. ואין בקוקוס או גבינות שומן טראנס אלא אם אתה מדבר על משהו כמו CLA בגבינות אבל לזה נמצאו יתרונות מסויימים במספר מחקרים(למרות שבשיטוט קצר בpubmed ראיתי מחקרים על בע"ח אז מי יודע אם וכמה זה תקף לבני אדם) ולא ידוע על בעיות...

כמובן שבמילא ה"הוכחות" לתאוריית הליפידים חלשות ביותר ולכן קשה בכלל להתבסס על משהו מזה. יש לך נושא נעוץ שכולל רפרנסים על זה בפורום אם אתה רוצה(למרות שיש לי בעיה כששמים את Gary Taubes כרפרנס כי למרות שהוא עשה עבודה טובה על שומן רווי הדעות שלו על פחמימות ואינסולין הן שטויות במיץ).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית