הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לג פרס והאק סקואט

• פותח/ת השרשור COSMOS
  • פורסם בתאריך

COSMOS

משתמש קבוע
1,576
1
נק' מוניטין:
345
1,576
1
אני חייב להבין פעם אחת ולתמיד... האם לג פרס או האק סקוואט נחשבים לתרגילים מסוכנים במשקלים הגבוהים? ממה שאני מבין (תקנו אותי), הסקוואט עדיף מבחינה בטיחותית (בתנאי לטכניקה כמובן) מפני שהוא תנועה טבעית של הגוף לעומת התרגילים הנ"ל. (מפני שלג פרס והאק סקוואט הם תנועות לא טבעיות של הגוף שמפעילות עומס גדול על הגידים וגורמות להתפתחות לא סימטרית של שרירי הרגליים[???] )
מצד שני, יש מלא באדיבילדרים וגם חברה חובבנים שמבצעים את התרגילים הנ"ל כתחליף לסקוואט במשקלים מטורפים (300+) ולא נפצעו אף פעם.
אז התרגילים האלה בטוחים או לא?
מבולבל:🙁

לצאת מהבית זה מסוכן
מבחינה בטיחותית זה תלוי מי עושה את התרגיל
כתבת פה בלגן, האק סקוואט ולג פרס הם תרגילים טובים למטרתם ואתה כנארה שלא תפצע אם תעשה אותם כמו שצריך, גם סקוואט הוא תרגיל מעולה ובטיחותי אם אתה עושה אותו נכון

• פותח/ת השרשור
לצאת מהבית זה מסוכן
מבחינה בטיחותית זה תלוי מי עושה את התרגיל
כתבת פה בלגן, האק סקוואט ולג פרס הם תרגילים טובים למטרתם ואתה כנארה שלא תפצע אם תעשה אותם כמו שצריך, גם סקוואט הוא תרגיל מעולה ובטיחותי אם אתה עושה אותו נכון

מסכים לגבי הבאלגן.
אתה יכול לתת הגדרה לביצוע נכון של התרגילים האלה?

אל תשווה את עצמך לבילדרים בזה שהם לא נפצעים,הם לוקחים חומרים שאתה לא לוקח.
ואין לך מה לעשות לג פרס במקום סקוואט נכון או אפילו בנוסף (כי זה יפגע בסקוואט) תתרכז בלהעלות משקלים בסקוואט ותשים את האגו של הלג פרס בצד

כל מה שכתבת לא נכון. אין שום בעיה עם לג פרס והאק סקוואט. שניהם תחליפים טובים או תוספות טובות לסקוואט.

• פותח/ת השרשור
כל מה שכתבת לא נכון. אין שום בעיה עם לג פרס והאק סקוואט. שניהם תחליפים טובים או תוספות טובות לסקוואט.

אני מקבל בשמחה רבה את מה שאתה אומר:s47:, אני רק רוצה להבין משהו: אני יודע שאני חוזר על עצמי אבל מה הטענת נגד שלך לטענה שאומרת שלג פרס למשל, יוצר תנועה לא טבעית לגוף שמעמיסה באופן חריג על הגידים ו/או על מערכת השלד..
ד.א. אתה תומך גם בסקוואט בסמית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית