הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יכול להיות שסקוואט דופק לי הכל?

• פותח/ת השרשור anton
  • פורסם בתאריך

anton

משתמש מתחיל
149
1
נק' מוניטין:
-16
149
1
שלום.
המשקלים שלי:
בסקוואט 135- 5 חזרות 3 סטים.
דדליפט 130 ל 5.
בנץ' 57.5 - 5 חזרות ל 3 סטים.
פרס 42.5 חזרות לסט אחד.
BOR - 60 כמו של בילדרים.

בקיצור..אני כבר חודשים שלמים מתקדם בסקוואט וכמו שרואים בבנץ' ובפרס לא כ"כ.
אמרו לי שהסבקוואט גומר אותי ולכן אני לא מתקדם,למשל היום אחרי הסקוואט עשיתי פרס,סט אחד הצלחתי דיי חלק,ובשני לא יכולתי חזרה אחת להרים את המוט אפילו.
אני עושה SS(אבל דדליפט עם פרס ולא בנץ'..ואז BOR עם בנץ').אני חושב לעשות אימון עם סקוואט ואימון בלי,בכל זאת כדי איכשהו להתקדם בבנץ' או פרס(בכל זאת - הסקוואט הגבוה שלי שווה לתחת עם בנץ' 60)יכול להיות שאני צעיר ואין לי מספיק טסטסטרון כדי שהפלג גוףך עליון שלי יגדל,אבל אני מתאמן יותר משנה - זה כבר עצוב..

אשמח אם תעזרו - הטכניקה שלי בסדר למרות שאני אצלם סרטון בקרוב,ואני אוכל טוב..עובדה שעולה בסדר בסקוואט ודדליפט.

תודה

בדיוק. את הטכניקה הוא לא צריך לשנות. תזונה לדוגמא הוא צריך לשנות כלפי מעלה ולחכות עד שהגוף שלו יאפשר לו לעלות משקל שם. אנשים שבאו מרקע של שנתיים-שלוש חדר כושר עם תוכניות של AB כבר בגיל 16-17 מצליחים לדחוק 80-100ק"ג של 3X5, אתה יודע למה? בייספס. נשמע לא אמין? עובדה. (מן הסתם גם החזה פומפם והטרייספס)

---------- התגובה התווספה 16-02-2012 ב 00:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה 15-02-2012 ב 23:58 ----------

מסתמך על דבריו. קבל:

איך אתה יכול להסתמך על שאלה? אתה עד כדי כך נואש?

אני לא חושב שעם כל עבודה נכונה (חוץ מסטרואידים) בן אדם שהמקסימום שלו זה 50ק"ג, יגיע ל100ק"ג בחצי שנה, לא מאמין שזה אפשרי, לא בגילאים של ה 15-20. במיוחד כשהבן אדם לא התאמן אפעם בחיים שלו. גם מניסיון וגם מאנשים שדיברתי איתם במשך השנה ומשהו שהייתי בחדר כושר.

ביקום שלך אני בטוח שגם להתקדם במשקלים וללמוד טכניקה ראויה בסקוואט בחצי שנה היא בלתי אפשרית. עובדה שאתה תקוע עם אותם המשקלים ועם חוסר הבנה מוחלט של מה זה סקוואט אחרי יותר משנה. אתה ליצן וחרטטן.

שוב, חוץ מטכניקה ותזונה נכונה, זה גם תלוי ברמת ההתחלה של בן אדם - (כמות מסת השריר).
לדעתי, רוב המתאמנים המתחילים SS לא מגיעים בחצי שנה הראשונה ל100ק"ג. במקרה הטוב 80~85.
אחרי שהתחלתי להקפיד בצורה יותר רצינית על תזונה וכו', תוך 3 חודשים הגעתי מ 55 ל 65ק"ג בנץ'. ואין בו טכניקה גרועה או טובה - מוציאים את המוט עם גב מוקשת השכמות על הספה וחזה בחוץ, מורידים לקו של הפיטמות ומעלים חזרה.

זה בעיקר תלוי בהאם הבן אדם ליצן או לא. אתה ליצן. בגלל זה אתה הצלחת להתקדם רק ב-10 קילו בשלושה חודשים שלמים. ועוד מ-55 ל-65.

היי חברים..

שלום חבר, אתה עדיין לא קרוב לשבירת מקביל. תעלה סרטון שבו אתה שובר מקביל ואז ניתן ביקורת. תודה.

אתה עקשן סתם והאגו לא מאפשר לך ללמוד מטעויות.
הרי אמרו לך, תוריד משקל ותלמד לעבוד עם מוט ריק.
אני לא מבין, אתה מתבייש שכל הבילדרים המוזרקים, ששמים 10 פלאטות כל צד ועושים שמינית סקוואט, יצחקו עליך?

---------- התגובה התווספה ב 20:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:53 ----------

אם אתה לא מבין את העקרון של התנועה ולמה בכלל שוברים מקביל, אז כמו שColdfire רשם, אין לך מה לחפש גם עם 80!

יפה אמרת,לצערי אני לא יכול לחלק לך מוניטין

בראשון אני אישית לא רואה כלום, בשאר אתה מגיע למקביל אבל ישר עולה=>לא שובר מקביל.

תפסיק להסתכל על עצמך במראה. תן לגוף להשען קדימה, תפתח רגליים חזק. ואז תראה איך אתה מגיע לעומק בקלות.
ההתעקשות שלך להשאר עם טורסו זקוף מגבילה לך את העומק. למרות שהעומק פה מספיק לפי הקליפ השלישי.

אני חושב שהברכיים שלך יוצאות יותר מידי קדימה.

אבל עדיף שמישהו חכם יותר יסכים איתי לפני שתתיחס לתגובה שלי ברצינות, כי אני די נוב. 😛

במידה מסויימת, זה מה שמקשה עליך לרדת יותר נמוך.
שבירת מקביל בטכניקה כזאת=נפילה על התאומים וברכיים נוגעות ברצפה (הגזמה קטנה).

במקום להתיישב לאחור ולפתוח ברכיים אתה סתם זורק ברכיים קדימה. לא פלא שיש לך בעיות בעומק. כמו כן בזמן הסתם אתה סתם ממהר ועולה וקם ולא רואים שאתה מנסה באופן מודע לסדר את הבעיות שיש לך.

אתה שולח את הברכיים קדימה אבל לא עוצר אותם, מה שגורם לגלישה.
אתה אמור לשלוח את הברכיים קדימה בשליש/בחצי הראשון של התנועה, ולאחר מכן לדחוף ברכיים חזק החוצה ולמשוך את התחת אחורה. ככה אתה תראה שיהיה קל לך לרדת לעומק.

כן.
עכשיו תשים לב יותר איפה המשקל שלך על כף הרגל, שלא יעבור לכיוון האצבעות.

לא לתת לברכיים לגלוש? להישען ולהתיישב לאחור? הציעו לך כאן אלף פעם ללמוד מה זה סקוואט מהבסיס.

• פותח/ת השרשור
אוקי אז הבנתי שהבעיה שלי היא יותר מלשבור מגביל..ואני אוריד סקוואט ל 60.

בקשר לאם להמשיך מסה או לא:
אני שוקל 87 ואני כבר20+ אחוז שומן,ואני לא יודע אם להמשיך עד 70 בנץ',או להתחיל מחדש כשאני רזה ועל אחוז שומן נמוך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית