הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע פיתוח החזית, עם דניס גיימס

black356

משתמש משקיע
4,956
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
3,295
4,956
0
זהו תרגם של מאמר ראשון מתוך סדרה הנקראית "2009 ARNOLD TRAINING SERIES" : http://www.flexonline.com/news/662

בהמשך אביא תרגום של שאר המאמרים (לאחר שיפורסמו, כמובן 😃). כרגיל, זהו תרגום חופשי. יש להתייעץ עם מומחים לפני ניסוי הרעיונות המובאים במאמרון הקטן הזה.

כמובן, המתר' = אני 🤩.

2009 ARNOLD TRAINING SERIES: DENNIS JAMES / By Eric Velazquez​

לפי דניס ג'יימס, כשהוא יעלה אל הבמה בזמן אירוע הקדם-שיפוט (תרגום מילולי של prejudging; המתר') של Arnold Classic של השנה, הוא ייראה טוב יותר משהוא נראה בלמעלה מחצי העשור האחרון.

"ההכנות שלי מתקדמות מצויין," הוא אומר. "אני אומר שזו ההכנה הטובה ביותר שהיתה לי עד כה. אפילו יותר טוב מב-2003".

דניס מתייחס דירוגו הטוב ביותר בקריירה, מקום שלישי באולימיפה של 2003, אך הוא לא התחרה ב - Arnold Classic מאז הגיע למקום השביעי בתחרות שנערכה בקולומבוס, אוהיו. דניס דורג רביעי בתחרות של 2000, ושלישי בתחרויות של 2001 ו - 2002. אז, איזה מיקום הוא נותן לעצמו בשורה הצפופה של המתחרים השנה?

"בשלישיה המובילה, בוודאות."

בעוד שעליו להתמודד עם מתחרים בעלי מתנים צרות, ומצב גופני כללי מעולה כמו סילביו סמואל וקאי גרין, קבוצת שרירים אחת שבה לא יאפילו על דניס היא החזה. כשהם עבים, רחבים וחטובים, שרירי החזה שלו כמעט יוצאים אל השופטים בכל פוזה חזיתית. דניס נותן את הקרדיט למצבו לתרגילים ועקרונות בסיסיים, ולעקביות עקשנית שלו להוריד את מהירות החזרה כדי להפעיל כל סיב בשריר.

"בלי תנועות מהירות," הוא אומר. "אנחנו רוצים ללחוץ חזק כדי להביא לכיווץ מקסימלי ולשרר באיטיות."

הנה רשימת התרגילים שהוא ממליץ עליהם.

Exercise Sets Reps

Incline Smith machine press 4 10-12
Decline hammer strength press 4 10-12
Dumbbell incline 4 10-12
Dumbbell flat flye 4 10-12
Machine chest press 4 10-12
Cable crossover 4 10-12

שבוע האימונים שלו נראה כך:

THE SPLIT
Day Bodyparts Trained
1 Chest (a.m.), biceps (p.m.)
2 Quads (a.m.), hamstrings, calves (p.m.)
3 Shoulders (a.m.), triceps (p.m.)
4 Back
5 Chest (a.m.), biceps (p.m.)
6 REST
7 REST

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית