תסמונת שינה דחויה

אף פעם לא חשבתי שזו תיסמונת, גם אני ככה כל הזמן וגם אני מחזק את מה שנכתב על הטירונות ;ssagsz

בנוסף למה שכבר המולץ לך, במידה וזה לא יעזור , אתה יכול לשים לב למספר דברים, למשל לא לעשות אירובי משהו כמו 3-4 שעות לפני השינה, אני מניח שאתה מפריד בין האימוני כוח לאימוני האירובי, או שלפחות אתה עושה אירובי קצר אחרי אימוני כוח
אצלי בתקופות של למשל מבחנים,אימונים, ולוחות זמנים צפופים אני משתמש מידי פעם , ושוב אני מציין ומדגיש מידי פעם ,ולא לתקופה ממושכת בכדור שנקרא טונייט
חשוב גם להבין מה הסיבה לכל העניין,האם אתה לוקח איזה שהם תוספים?

לפעמים אין ברירה

שום תוסף, פגיעה בשעון הביולוגי.

גם חוסר שינה פוגעת בשעון הביולוגי, לפעמים צריכים דחיפה כזו לא גדולה רק על מנת לחזור לעצמנו, ואז תוספים למינהם או כדורי שינה עוזרים,חוסר שינה זה לא צחוק,לא רק מבחינת עצימות אימונים והאפקטיביות שלהם ,אלא שחוסר שינה משפיע על כל איכות החיים,אני יודע שכשאני לא ישן אני עצבני, מפוזר ,פעם שכחתי אפילו שכבר אכלתי ארוחה אחת ואכלתי אותה פעמיים ,למזלי זה היה בתקופה של העלאת מסה ולא בתקופה של חיטוב,וגם יש תופעות אחרות שהן לא נעימות
כמובן שאם אפשר לישון באופן רגיל זה תמיד עדיף אבל אם לא מצליחים אין סיבה שלא להיעזר במה שהרפואה מציעה לנו

בכלל לא

הלוואי וכן לפחות הייתי מרוויח קצת כסף 😆

לצערי אני מכיר את כל הנושא של בעיות שינה, כפי שאתה רואה מהשעה שאני כותב ,ויודע לפעמים אין ברירה,אתה לא חייב לקחת את דעתי,אבל ככה אני חושב

כמות מכובדת מהאוכלוסייה של העולם סובלת מזה, אתה לא לבד.
ה"עצלנים" הם מיעוט.

אין פתרון כללי , צריך לנסות להתאים הרבה גורמים ולהשתדל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית