הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונה [19]

leon&maor

משתמש מתחיל
167
0
נק' מוניטין:
49
167
0
שלום, קוראים לי לאון אני בן 19 הייתי פה בפורום שהייתי עוד מתאמן אבל לפני שהתגייסתי הפסקתי כבר להתאמן קיצר כל ההשקעה ירדה. חזרתי להתאמן לפני כמה שבועות, היציאות הסתדררו לי אז אמרתי נחזור להתאמן. הקיצר אני מתאמן שבוע בצבא ושבוע בבית למרות שקשה לאכול הרבה שם אבל מתאמצים, בבית אין לי בעיה לאכול הרבה אז טוחנים כל היום. אני עושה תוכנית ABC, בתאכלס שהתחלתי להתאמן הייתי נראה ממש גרוע הכול ירד בצורה משמעותית לפני שהפסקתי להתאמן הייתי שוקל 100 קילו הייתה לי הפסקה 4-5 חודשים אבל לא הייתי אוכל כלום בצבא אז לצערי כמעט הכול ירד. חזרתי להתאמן לפני כמה שבועות וככה זה זה נראה? יש פוטנציאל להיות מר עולם? חחחח

היקפים:
רגל -67 (הרגליים אצלי הכי טוב)
יד - 38
בטן - 89
תאומים - 45

תמונה מהיום

תמונה מלפני שבוע וקצת

נערך לאחרונה:
התמונה הראשונה נראית טוב
יש פוטנציאל
לא למר עולם 😃

תתחיל מסה!!!!!אחרי חצי שנה כשתסיים תחכה לך תקופת חיטוב די ארוכה,אבל קדימה פול כוח אחי

• פותח/ת השרשור
התמונה הראשונה נראית טוב
יש פוטנציאל
לא למר עולם 😃
חחח תודה רבא

תתחיל מסה!!!!!אחרי חצי שנה כשתסיים תחכה לך תקופת חיטוב די ארוכה,אבל קדימה פול כוח אחי

בטח אחי, רק מאסה אין לי טעם לעשות חיטוב וגם חורף עכשיו גם ככה עד יולי אין מה לדבר על חיטוב ועד שהיד לפחות לא תחזור להיקף שהיה (43) אני לא מפסיק

• פותח/ת השרשור
תודה רבא לכם אבל זה כלום רק חזרתי להתאמן התוצאות האמיתיות ייראו עוד חודשיים - 3

• פותח/ת השרשור
רציני רגל 67 ותאומים 45 כי יש לי חבר עם היקף 65 ותאומים 43 ואתה נראה רזה מאוד ברגליים

אתה צודק, הרגל פחות 60 היקף מצטער שהטעיתי אתכם חשבתי הרבה יותר כנראה באמת ירדתי הרבה התאומים נשארו 45, רציתי לצלם לכם עכשיו אבל אימא שלי מצאה לי תעסוקה אני אצלם מחר על הבוקר רגליים גם

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית