הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון השחיף לוחץ 3 ספרות

• פותח/ת השרשור
גם אני מתאמן בפורמה , המשקולות מהסוג הזה הן זהות של ה7.5 קילו וה10 קילו , פעם הבאה שאתה טוען שאתה דוחק 3 ספרות שים 2 פלטות של 20 כל צד יותר מכובד..בכל מקרה יפה

פעם הבאה אני ישים את הפלטות האפורות שאלה של ה20 ויצלם אותם...

כל הכבוד עבודה מעולה.
עכשיו תהפוך את הסרטון כי נתפס לי הצוואר!

תודה רבה אחי וזה מצולם על הצד ניסיתי להפוך כל התמונה נמתחת

---------- התגובה התווספה ב 21:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:26 ----------

גם אני מתאמן בפורמה , המשקולות מהסוג הזה הן זהות של ה7.5 קילו וה10 קילו , פעם הבאה שאתה טוען שאתה דוחק 3 ספרות שים 2 פלטות של 20 כל צד יותר מכובד..בכל מקרה יפה

בוא לאימון ביחד פעם אני לרוב בא בערב סביבות 8 ככה מתי שמתחיל להתפנות ויש פחות עומס

גם אני , ואני לא בא לבחון או משהו , אני לא שולל את מה שאתה אומר , עצה רק לפעמים הבאות...

• פותח/ת השרשור
גם אני , ואני לא בא לבחון או משהו , אני לא שולל את מה שאתה אומר , עצה רק לפעמים הבאות...

סבבה אחי תגיד לי בפרטי מי אתה מהמכון שאני יזהה נגיד לך שלום מתי שאני רואה אותך

---------- התגובה התווספה 22-02-2012 ב 12:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה 21-02-2012 ב 20:53 ----------

עם אתה רוצה לבוא איתי היום לאימון אני הולך בערך בשעה 5 כי אני מסיים ללמוד ב4

---------- התגובה התווספה ב 12:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:08 ----------

עם אתה רוצה לבוא איתי היום לאימון אני הולך בערך בשעה 5 כי אני מסיים ללמוד ב4

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית