עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שטויות במיץ!!דרופסטים נועדו למפתחי גוף בתקופת חיטוב לפני התחרות כשאי אפשר להרים את המשקלים הרגילים, בין אם זה באמת עוזר או לא אני לא אגיד, אבל בכל מקרה מתאמן מהשורה לא צריך לעשות את זה.
דיייייייי כברררררר לזזזזזייייייןןןןןןן תמוחחחח!!!!!! נמאס!סופר סטים ודרופ-סטין בחיטוב מיידות שחרור הורמון אדרנלין וננונדרנלין(הבנתם אותי) דרך הדם שזורם אל השריר בצורה מאוד טובה בגלל כמות חזרות גבוהה. הורמונים אלו משפיעים אל אלפה/בטה רצפטורים במקום שאליו נזרם הדם ותהליך זה מאודד שריפת שומן. אלה שבונים אימון רק בסגנון של פמפינג מעוניינים בד"כ בתוצאות מהירות כי אימונים כאלה מאוד אפקטיביים כדי לשרוף שומן אך בעיה בהם שאפשר לאבד ככה גם מסת שריר ולאבד הרבה יותר מאשר שילוב של עבודה רגילה בחד"כ ואירובי בזמן החיטוב.
אני מתכוון לרעיון של FST7
כלומר לשלב בתכנית האימונים הרגילה שלי או של כל אחד פעם בשבוע משקל קל 3~ (במקום 7) סטים רצופים כמו שמתואר ב FST7
זה יכול להזיק ? אימון יתר ?
שטויות במיץ!!
העיקרון של FST-7 זה לא סטים רצופים זה 7 סטים של 10-12 חזרות (לא משקל קל שאתה מעיך בקלות 60-70% מה MR1) למה דווקא 7 אין לי מושג זה יכול גם 5 או 6 או 9 זה סתם מספר אין לו חשיבות ממשית. בוא נגיד שלעשות את זה כל אימון על הזמן בסופו של דבר יביא לאימון יתר. הייתי מנסה לשלב את זה בקבוצות שריר שבפיגור. ניסיון שלי זה קריעה תחת.אני מתכוון לרעיון של FST7
כלומר לשלב בתכנית האימונים הרגילה שלי או של כל אחד פעם בשבוע משקל קל 3~ (במקום 7) סטים רצופים כמו שמתואר ב FST7
זה יכול להזיק ? אימון יתר ?
הייתי ממליץ לעבוד כבד ולשלב את כל טווח החזרות בתרגילים שונים.אז לא הבנתי, עדי- היית ממליץ לשרירים קטנים "פמפום" ? אני מדבר על 15 חזרות וצפונה..כמו כתף אחורית,בייספס וכו'..?