עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
השאלה מופנית בעיקר לעדי/אנטון או מישהו שמבין בעניין.
האם ניתן לקחת טסט' נקי ללא תוספות (נגיד 250-500 ) באופן קבוע?
מה יהיו ההשלכות של צריכת טסט' נקי באופן קבוע?
לא שאני רוצה לעשות את זה,עניין אותי באופן כללי לדעת מה היה אם ו.. מישהו היה מחליט לעשות כזה דבר.
כי יש אנשים שמקבלים זריקות טסט' קבועות, אז איך הם מסתדרים עם העניין?
הם מקבלים מפני שיש להם בעיה רפואית שמצריכה מתן טסט חיצוני.לא שאני רוצה לעשות את זה,עניין אותי באופן כללי לדעת מה היה אם ו.. מישהו היה מחליט לעשות כזה דבר.
כי יש אנשים שמקבלים זריקות טסט' קבועות, אז איך הם מסתדרים עם העניין?
אני לא בעד. במקרא שלי ספציפי - שאני עושה מוניטורינג של מצב הבריאותי כל הזמן,אז בשנה שאני לא מתחרה אני עושה סייקלים קצרים של 3-4 שבועות ON ו 3-4 שבועות OFF והפסקה מלאה בחורף של 4 חודשים. במקרה שלי זה עבד.
אתה מדבר על הכנסת 250-500 באיזו תכיפות?
אתה עושה השוואה מפגרת. זה כמו שתגיד שחולי סכרת מזריקים אינסולין והם בסדר. אם תזריק אתה בלי השגחה אחרי כל ארוחה, זה לא ייגמר בטוב.
אמרת שיש אנשים שלוקחים קבוע. יש הבדל בין להיות חולה ולקחת קבוע ולבין בריא ולקחת באופן קבוע.
ברור שהם לא מודעים להשלכות אחרת הם לא היו עושים את זה חחח.
אולי הספציפים שדיברתי עליהם לא, למרות שהמלצתי להם כמה פעמים לעשות בדיקות דם והם אמרו לי שמעדיפים לא לדעת מה הולך איתם. הם מכורים, לא מעניין אותם הבריאות. התופעה הזאת דווקא די רחבה.
רגע, שאני אבין. אנחנו עכשיו בחורף.
לא אמרת שאתה על 500 טסט' נקי?
שתבוא- אני אספר לך
אני לא בעד. במקרא שלי ספציפי - שאני עושה מוניטורינג של מצב הבריאותי כל הזמן,אז בשנה שאני לא מתחרה אני עושה סייקלים קצרים של 3-4 שבועות ON ו 3-4 שבועות OFF והפסקה מלאה בחורף של 4 חודשים. במקרה שלי זה עבד.