הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לקיחת טסט' באופן קבוע.

• פותח/ת השרשור SPF
  • פורסם בתאריך

SPF

משתמש כבוד
4,145
744
נק' מוניטין:
6,120
4,145
744
השאלה מופנית בעיקר לעדי/אנטון או מישהו שמבין בעניין.

האם ניתן לקחת טסט' נקי ללא תוספות (נגיד 250-500 ) באופן קבוע?

מה יהיו ההשלכות של צריכת טסט' נקי באופן קבוע?

השאלה מופנית בעיקר לעדי/אנטון או מישהו שמבין בעניין.

האם ניתן לקחת טסט' נקי ללא תוספות (נגיד 250-500 ) באופן קבוע?

מה יהיו ההשלכות של צריכת טסט' נקי באופן קבוע?

1. צורך בבדיקות דם קובועות אחת ל X זמן.
2. צורך בבדיקת PSA עבור הפרוסטטה
3. אזוספריה (אי ייצור תאי זרע עקרות)
4. הקפאת זרע במידה ואתה מעוניין להביא עוד ילדים.

יש לציין שסעיף 3 משתנה מאדם לאדם. אבל אני מניח ששימוש קבוע של חודשים רבים ואף שנים יגרום למצב הזה בסופו של דבר.

מה שאתה צריך לשאול את עצמך זה למה לעשות את זה? אין לך בעיה הורמונאלית אז למה שתרצה לעשות דבר כזה?

• פותח/ת השרשור
לא שאני רוצה לעשות את זה,עניין אותי באופן כללי לדעת מה היה אם ו.. מישהו היה מחליט לעשות כזה דבר.

כי יש אנשים שמקבלים זריקות טסט' קבועות, אז איך הם מסתדרים עם העניין?

לא שאני רוצה לעשות את זה,עניין אותי באופן כללי לדעת מה היה אם ו.. מישהו היה מחליט לעשות כזה דבר.

אני מאמין שהם מקבלים את הזריקות במינונים הרבה יותר נמוכים אם זכור לי נכון נאמר פה בפורום 250~500 מ"ג בחודש לא בשבוע..

הם מקבלים מפני שיש להם בעיה רפואית שמצריכה מתן טסט חיצוני.

אתה עושה השוואה מפגרת. זה כמו שתגיד שחולי סכרת מזריקים אינסולין והם בסדר. אם תזריק אתה בלי השגחה אחרי כל ארוחה, זה לא ייגמר בטוב.

ראיתי פעם תוכנית על סטרואידים בערוץ 8 פעם ,היו שם אנשים שמזריקים מעל 20 שנה ,הם ניקראים "טיטאנים",אם אני לא טועה.
תעשה חיפוש בגוגל את המושג, עם צירוף של סטרואידים ותיראה מה תקבל!

הרבה מקצוענים ומתחרים עושים את זה. אני מכיר גם כמה מהמכון שמזריקים שנים בלי הפסקה. בריא זה בטוח לא, אבל הם מכורים לזה כמו לסמים ולא אכפאת להם מההשלכות. לפי דעתי הם בכלל לא מודעים להשלכות.
הם לא בריאים במיוחד.

אני לא בעד. במקרא שלי ספציפי - שאני עושה מוניטורינג של מצב הבריאותי כל הזמן,אז בשנה שאני לא מתחרה אני עושה סייקלים קצרים של 3-4 שבועות ON ו 3-4 שבועות OFF והפסקה מלאה בחורף של 4 חודשים. במקרה שלי זה עבד.

• פותח/ת השרשור
אני לא בעד. במקרא שלי ספציפי - שאני עושה מוניטורינג של מצב הבריאותי כל הזמן,אז בשנה שאני לא מתחרה אני עושה סייקלים קצרים של 3-4 שבועות ON ו 3-4 שבועות OFF והפסקה מלאה בחורף של 4 חודשים. במקרה שלי זה עבד.

רגע, שאני אבין. אנחנו עכשיו בחורף.
לא אמרת שאתה על 500 טסט' נקי?

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר על הכנסת 250-500 באיזו תכיפות?

מן הסתם שבועי.

---------- התגובה התווספה ב 12:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:37 ----------

אתה עושה השוואה מפגרת. זה כמו שתגיד שחולי סכרת מזריקים אינסולין והם בסדר. אם תזריק אתה בלי השגחה אחרי כל ארוחה, זה לא ייגמר בטוב.

מי עשה השוואה בכלל?

אמרת שיש אנשים שלוקחים קבוע. יש הבדל בין להיות חולה ולקחת קבוע ולבין בריא ולקחת באופן קבוע.

• פותח/ת השרשור
אמרת שיש אנשים שלוקחים קבוע. יש הבדל בין להיות חולה ולקחת קבוע ולבין בריא ולקחת באופן קבוע.

נו בסדר, לא בקטע השוואתי, רציתי לדעת מה הן ההשלכות באופן כללי.
גם בן אדם שיש לו בעיה בייצור טסט', עדיין מקבל הורמון חיצוני שצריך לעבור פירוק בכבד, לא?
זה לא כמו שהגוף מייצר.

ברור שהם לא מודעים להשלכות אחרת הם לא היו עושים את זה חחח.

אולי הספציפים שדיברתי עליהם לא, למרות שהמלצתי להם כמה פעמים לעשות בדיקות דם והם אמרו לי שמעדיפים לא לדעת מה הולך איתם. הם מכורים, לא מעניין אותם הבריאות. התופעה הזאת דווקא די רחבה.

• פותח/ת השרשור
אולי הספציפים שדיברתי עליהם לא, למרות שהמלצתי להם כמה פעמים לעשות בדיקות דם והם אמרו לי שמעדיפים לא לדעת מה הולך איתם. הם מכורים, לא מעניין אותם הבריאות. התופעה הזאת דווקא די רחבה.

תופעה מוכרת, פוביה מבדיקות דם עקב לקיחת סטרואידים.
טיפשות של אנשים הורגת אותי, אני לא מבין איך אפשר לקחת חומרים מבלי לנטר את עצמך.

מתוך סקרנות, אתה יכול לתת פירוט של סייקלים כאלה. איזה חומרים ובאיזה תקופות של השנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית