הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסת פחמימות

netanel151

משתמש פעיל
572
6
נק' מוניטין:
92
572
6
בניתי תפריט להעמסת פחמימות ל-99 קילו RMR 2600+- כרגע חי על 180 גרם פחמימה ביום.

3 תפוחי אדמה בינוניים
אורז לבן לא מבושל 300 גרם
טונה בשמן (משומר) 225 גרם
חזה עוף לא מבושל 200 גרם
פסטה (לפני בישול) 200 גרם
סה"כ קלוריות: 2975 קלוריות
סה"כ חלבון: 169.7 גרם
סה"כ שומן: 25.8 גרם
סה"כ פחמימות: 507 גרם
איך התפריט? כל הצעה תתקבל בברכה 😃
תודה.

נערך לאחרונה:
180 גרם פחמימה ביום? איזה העמסה אתה צריך תגיד לי. על כזו כמות פחמימות? אולי אחת ל 4 שבועות אם בכלל!

180 גרם פחמימה ביום? איזה העמסה אתה צריך תגיד לי. על כזו כמות פחמימות? אולי אחת ל 4 שבועות אם בכלל!

תלוי מה הוא עושה ביום יום
אם הוא רץ כל יום שעה אז זה מתקזז והוא כן צריך העמסות תכופות
אם הוא לא עושה משהו חריג אז הייתי אומר שארוחת צ'יט פעם בשבוע זה מספיק

• פותח/ת השרשור
אני עושה בשבוע +-200 דק' אירובי.. אני חייב לעשות העמסה.. וכל דיאטה מצריכה העמסה .. אתה בגרעון קלורי..

אין הגעת ל 507 גרם פחמימה בדיוק??? תנסה פחות מחצי בסביבות 210 גרם

תפו"א: 25ג כפול 3 זה 75
100ג אורז (מבושל זה מה שמעניין אותך בבישול משתחררים עמילנים והערך לאחר הבישול הוא פחות) = 24ג
כפול 3 זה 72ג
100ג פסטה זה 30ג כפול 2 זה 60

סה"כ = 207ג פחמימה.

100ג אורז (מבושל זה מה שמעניין אותך בבישול משתחררים עמילנים והערך לאחר הבישול הוא פחות.
לא הבנתי את הקטע הזה

נגיד שמשתחררים עמילנים

הם לא משתחררים מהסיר

הם עדיין בסיר

והוא אוכל את תכולת הסיר

אז מה זה משנה ? הערכים נשארים והוא כן יכול לחשב אורז לפני בישול.

אם כבר לחשב אחרי בישול זה לא מדוייק, יכול להיות הבדל משמעותי במשקל בגלל כמויות מים שונות וכמה התאדה
אם אם רשום על האריזה הוסך 2 כוסות מים לכוס אורז והערכים הם ע'פ מבושל עדיין יכול להיות הבדלים של מאות גרמים במנה

לא הבנתי את הקטע הזה

נגיד שמשתחררים עמילנים

הם לא משתחררים מהסיר

הם עדיין בסיר

והוא אוכל את תכולת הסיר

אז מה זה משנה ? הערכים נשארים והוא כן יכול לחשב אורז לפני בישול.

אם כבר לחשב אחרי בישול זה לא מדוייק, יכול להיות הבדל משמעותי במשקל בגלל כמויות מים שונות וכמה התאדה
אם אם רשום על האריזה הוסך 2 כוסות מים לכוס אורז והערכים הם ע'פ מבושל עדיין יכול להיות הבדלים של מאות גרמים במנה
משתחרים עמילנים למים המים מתאדים. ואני אגיד לך יותר מזה. אינ ראיתי בדיקה בקלורימטר שבדקו אורז לפני בישול ואחרי בישול בקיצור ההבדלים הם כמעט חצי. ולא שוקלים את האוכל מייד לאחר הבישול. אלה ממתינים שכל שאריות המיים יתאדו\יספגו ואז שוקלים אותו. אני תמיד מכין את המנות יום לאחר הבישול. כאשר הפסטה\אורז כבר יבשים. וכן מחשבים לאחר בישול כי אתה אוכל את האוכל מבושל לא לא מבושל. לא סתם רשום על האריזה ערכים לפני ואחרי בישול.

• פותח/ת השרשור
אין הגעת ל 507 גרם פחמימה בדיוק??? תנסה פחות מחצי בסביבות 210 גרם

תפו"א: 25ג כפול 3 זה 75
100ג אורז (מבושל זה מה שמעניין אותך בבישול משתחררים עמילנים והערך לאחר הבישול הוא פחות) = 24ג
כפול 3 זה 72ג
100ג פסטה זה 30ג כפול 2 זה 60

סה"כ = 207ג פחמימה.

תקן אותי אם אני טועה אבל 100 גרם אורז לפני בישול הופך לבערך 250+ גרם אחרי בישול..
אז אתה אומר שצריך 210 גרם פחמימה ?
נגיד אתה אומר שזה יורד בחצי לפני בישול 300 גרם = 241 גרם פחמימה נגיד נחצה את זה 120.5 איך 72 אחי ?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית