ייעוץ מחליף תכנית מסה, איזה משקלים להתחיל ותרגילים חלופיים

• פותח/ת השרשור 121351
  • פורסם בתאריך

121351

משתמש מתחיל
70
0
נק' מוניטין:
14
70
0
אחרי הכותרת המאוד ארוכה-

אני במסה חודשיים~ והחלטתי להחליף את התכנית (שילוב של מיאוס והבנה שהיא כנראה לא טובה מדי) והחלטתי לקחת את אחת התכניות מהפורטל.

עכשיו לשאלות, שיהיו חופרות-

1) מה ההבדל בין התכנית AB שלוש-ארבע פעמים בשבוע וארבע פעמים בשבוע? אפשר לערבב תרגילים מהשתיים?

2) איך אני יודע באיזה משקלים להתחיל? ז"א, יש תרגילים שעשיתי כבר בתכנית שלי (בנץ' פרס למשל) ואני יודע על איזה משקל אני עומד, אבל אני לא יודע בבנץ' בשיפוע עליון, או תאומים בסמית' וכו' שלא עשיתי מעולם.

3) אשמח אם תוכלו להמליץ על תרגילים חלופיים לתרגילים הבאים, שאני לא יכול לבצע (מחמת מחסור במקום או במכשירים)-

*דדליפט
*חתירה בטי-באר

תודה רבה לעוזרים!

• פותח/ת השרשור
מה דעתך על תוכניות כוח?
האמת שמבין כולם- קיוויתי שאתה תגיב 😃
אבל עכשיו רק עשית אותי מבולבל, מה זה תכניות כוח? SS?

---------- התגובה התווספה ב 22:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:33 ----------

אני אשמח לתגובות גם מכל אחד אחר...😃

• פותח/ת השרשור
אהלן,
קראתי את התכנית של הSS (למרות שלא לעומק יותר מדי) השאלה היא האם זאת התכנית שאני צריך לבצע (בהתחשב בכך שכאמור אני לא יכול לעשות דדליפט, פאוור קלין וכו') ובכך שאני מתכוון לסיים את המסה בעוד חודשיים~?
ד"א, לא רואה סיבה שלא תעשה דדליפט, מה שאתה צריך זה מוט ופלטות.
שילוב של חוסר מקום במכון עם מדריכים שלא מאפשרים.

וזה עדיין משאיר את השאלה של באיזה משקלים להתחיל? עזוב לצורך העניין מסה, SS וכו', נניח שאני עובר עכשיו לחיטוב ואני רוצה לבצע תרגיל שלא עשיתי אף פעם בעבר, איך אני יודע באיזה משקל להתחיל?

שם משקל כל צד, מרים, קל? מוסיף. כבד? מוריד.

זה לא עובד ככה באימונים בתכנית SS אתה לא יכול להתחיל ממשקל ממש כבד אתה מתחיל ממשקל שהוא 70%-80% מהמשקל המירבי שאתה יכול להרים.
כי בתכנית SS המטרה היא להוסיף כל אימון משקל נוסף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית