הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב

vitali02

משתמש קבוע
1,188
21
נק' מוניטין:
861
1,188
21
אני מתחיל חיטוב..
השלאה היא איזה תכנית לעשות? (כרגע אני עושה את הלינארית) אם להמשיך עם הלינארית אז כמה אחוז משקל להוריד?
לגבי אירובי לעשות? אם המטרה שלי להגיע לאחוז שומן נמוך
אני צריך קצת סדר לגבי פרוטוקול שומן עיקש, אינטרוולים וכל זה קראתי את המאמרים באתר אבל עדיין לא הבנתי מה בתכלס לעשות כדי לשלב אירובי ולא לפגוע בהתאוששות..
תודה לעוזרים

אין לי ניסיון עם הלינארית,אבל עם FBW/AB בחיטוב יש לי ,הם אחלה לגמרי מבחינת התאוששות וירידה במשקל.
אירובי לא חובה,אבל יכול מאד לעזור בשלבים מתקדמים של החיטוב ובאחוז שומן נמוך יחסית.
תן נתונים לפני הכל,אז יוכלו לכוון אותך בהתאם!
(גובה,משקל,משקלי עבודה,תמונה שלך להערכת אחוז שומן...)

אם אתה מחילט ללכת על הליניארית. המטרה היא לשמור על המשקלים ככל שניתן (אפשר גם טיפה להתקדם אם אתה ברמת מתחיל\בינוני).

לגבי הפרוטוקולים ניתן לבצע - לא בסמוך לאימון. אם אתה הולך על אינטרוולים יש אפשר לפגיעה באימונים.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מחילט ללכת על הליניארית. המטרה היא לשמור על המשקלים ככל שניתן (אפשר גם טיפה להתקדם אם אתה ברמת מתחיל\בינוני).

לגבי הפרוטוקולים ניתן לבצע - לא בסמוך לאימון. אם אתה הולך על אינטרוולים יש אפשר לפגיעה באימונים.

תודה לשתיכם
לגבי הפרוטוקולים לא הבנתי דבר אחד..
יש 4 בוחרים 1 מהם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית