הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות בנוגע לחיטוב ואוכל

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
1.לפי מה שהבנתי ממדריך כושר אחד (אחד האחדים שלא שמעתי אף פעם מדבר שטויות) אמר לי שבשביל לעלות פחות בשומן\ להצליח לרדת יותר בחיטוב לא מומלץ לאכול פחמימות משהו כמו בערך 4 שעות לפני שינה זה נכון?

2. אכלתי ארוחה של 75 גרם חלבון (250 גרם חזה הודו צלוי) כל כך הרבה חלבון יכול להספג אם אוכלים אותו בארוכה אחת?

3.יש יתרון כלשהו בצ'יט פעם בשבוע? למשל רגיל אני צורך משהו כמו 500-600 מתחת לתחזוקה שלי (הנייטראלי הוא 2323) אני רוצה להזמין פיצה עם חבר ולאכול 3 משולשים של פיצה בגודל בינוני ודי עבה (רימיני אבל לא נראה לי זה אומר משהו כי בכל מקום היא נראת אחרת לצורך העניין אני גר בכרמיאל) וכל שאר היום לאכול כמה שפחות בגלל הפיצה (וכמובן לאכול מספיק חלבון) אז יכול להיות יתרון לדבר כזה יכול להיות זה מין העמסה שמועילה במשהו? (אין לי ממש מושג מה זה העמסה ולמה זה טוב).
וכמה קלוריות בערך פיצה כזאת(וחלבון)? (רוב הסיכויים אני אזמין עם דאבל גבינה) ועדיין בגלל הפיצה רוב הסיכויים אני אצא בנייטראלי או חיובי לא גדול...

4.זה בסדר שאני עושה חיטוב ללא תפריט? אני פשוט כל יום מגיע לערכים שאני צריך שזה בערך 1700-1800 קלוריות משהו כמו 140-160 גרם חלבון ו 60~ גרם שומן ולפחמימות אני פחות שם לב אז זה בסדר? (גובה 177 משקל 80 גיל 15)

5.לגבי הלינארית של ביל הסטים הראשונים בשבילי ממש ממש קלים אז כמה מנוחה לעשות ביניהם? (לפי ההרגשה אני אפילו לא מרגיש ממש צורך לעשות כי זה לא מעייף).

ושאלה אחרונה:
בנוגע לחטיפי חלבון כמה בממוצע עולה כל חטיפ או חבילה וכמה חטיפים בחבילה?
והאם אפשר לקנות את זה בחנות רגילה כמו שופרסל?

סליחה על החפירה חח ותודה רבה לפורום הזה על כל העזרה עד עכשיו שבלעדיה לא הייתי יודע כלום והייתי עדיין ליצן....

נערך לאחרונה:
1.לפי מה שהבנתי ממדריך כושר אחד (אחד האחדים שלא שמעתי אף פעם מדבר שטויות) אמר לי שבשביל לעלות פחות בשומן\ להצליח לרדת יותר בחיטוב לא מומלץ לאכול פחמימות משהו כמו בערך 4 שעות לפני שינה זה נכון?

2. אכלתי ארוחה של 75 גרם חלבון (250 גרם חזה הודו צלוי) כל כך הרבה חלבון יכול להספג אם אוכלים אותו בארוכה אחת?

3.יש יתרון כלשהו בצ'יט פעם בשבוע? למשל רגיל אני צורך משהו כמו 500-600 מתחת לתחזוקה שלי (הנייטראלי הוא 2323) אני רוצה להזמין פיצה עם חבר ולאכול 3 משולשים של פיצה בגודל בינוני ודי עבה (רימיני אבל לא נראה לי זה אומר משהו כי בכל מקום היא נראת אחרת לצורך העניין אני גר בכרמיאל) וכל שאר היום לאכול כמה שפחות בגלל הפיצה (וכמובן לאכול מספיק חלבון) אז יכול להיות יתרון לדבר כזה יכול להיות זה מין העמסה שמועילה במשהו? (אין לי ממש מושג מה זה העמסה ולמה זה טוב).
וכמה קלוריות בערך פיצה כזאת(וחלבון)? (רוב הסיכויים אני אזמין עם דאבל גבינה) ועדיין בגלל הפיצה רוב הסיכויים אני אצא בנייטראלי או חיובי לא גדול...

4.זה בסדר שאני עושה חיטוב ללא תפריט? אני פשוט כל יום מגיע לערכים שאני צריך שזה בערך 1700-1800 קלוריות משהו כמו 140-160 גרם חלבון ו 60~ גרם שומן ולפחמימות אני פחות שם לב אז זה בסדר? (גובה 177 משקל 80 גיל 15)

5.לגבי הלינארית של ביל הסטים הראשונים בשבילי ממש ממש קלים אז כמה מנוחה לעשות ביניהם? (לפי ההרגשה אני אפילו לא מרגיש ממש צורך לעשות כי זה לא מעייף).

ושאלה אחרונה:
בנוגע לחטיפי חלבון כמה בממוצע עולה כל חטיפ או חבילה וכמה חטיפים בחבילה?
והאם אפשר לקנות את זה בחנות רגילה כמו שופרסל?

סליחה על החפירה חח ותודה רבה לפורום הזה על כל העזרה עד עכשיו שבלעדיה לא הייתי יודע כלום והייתי עדיין ליצן....

1.לא נכון
2.בהחלט כן,ישנו מאמר בקילוגרם על עניין הספיגה של החלבון.
3.תבצע את הצ'יט עם ההעמסה ביחד.
4.אם אתה יודע כמה אתה אוכל כל יום ומגיע לערכים שמתאימים לחיטוב,אז אין צורך בתפריט(לדעתי לאכול כל יום מאכל אחר ולהיות בטוח שאתה בערכים הנכונים זה בלתי אפשרי).
ממליץ לך לבנות תפריט מסוים ולאכול את אותו הדבר כל יום,פעם בשבועיים שאתה עושה העמסה,תפנק את עצמך.
5.חטיף חלבון לדעתי לא מומלץ בחיטוב,זה לא משביע וזה מכיל המון פחמימות.
לדעתי לא תמצא בשופרסל חטיף שעונה על הדרישות .

• פותח/ת השרשור
1.לא נכון
2.בהחלט כן,ישנו מאמר בקילוגרם על עניין הספיגה של החלבון.
3.תבצע את הצ'יט עם ההעמסה ביחד.
4.אם אתה יודע כמה אתה אוכל כל יום ומגיע לערכים שמתאימים לחיטוב,אז אין צורך בתפריט(לדעתי לאכול כל יום מאכל אחר ולהיות בטוח שאתה בערכים הנכונים זה בלתי אפשרי).
ממליץ לך לבנות תפריט מסוים ולאכול את אותו הדבר כל יום,פעם בשבועיים שאתה עושה העמסה,תפנק את עצמך.
5.חטיף חלבון לדעתי לא מומלץ בחיטוב,זה לא משביע וזה מכיל המון פחמימות.
לדעתי לא תמצא בשופרסל חטיף שעונה על הדרישות .

2.תודה אחי אפשר את המאמר בבקשה אני לא מוצא 😃 ומה כל החבון שאכלתי לא נספג?
3.אין לי מושג מה בדיוק ההיתרומות בהם בצ'יט והעמסה והאם פיצה זה נחשב העמסה אתה יכול להסביר בבקשה?
4.למה לא? אני מכניס כל כל מה שאני אוכל במחשבון קלוריות ורואה את הערכים האפשריים מה קשה פה גם אתה יכול להסביר בבקשה ? יכול להיות אתה צודק אין לי נסיון בחיטוב זוהי פעם ראשונה בחיים שלי...

1. סתם אמר לך
2. כן זה נספג זה פשוט לוקח יותר זמן להתעכל לסיום העיכול בגלל הכמות יש מאמר בקילוגרם כמו שאמרו
3. גם אני לא יודע
4. כי לפעמים לא בדיוק שמים לב וחושבים שאוכלים פחות/יותר ממה שבאמת אוכלים עדיף שיהיה תפריט מסודר שאתה יודע בדיוק כמה קלוריות וממה
5. חטיף חלבון לפי דעתי זה בזבוז כסף אפשר להשיג את כל מה שהוא נותן ויותר במחיר יותר טוב
(זה יניב)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית