הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 97 קילו , עבודה עם משקלי גוף

• פותח/ת השרשור Hadash
  • פורסם בתאריך
הולך ... רק שלמרכז לא אוכל לגרור אתלט דרג ג' מהטכניון , אבל אולי תתחרה בי ראש בראש?
מה אתה אומר ? 100 מטר מתאים לך ?

מה שבא לך, אם אתה יכול להעריך את היכולת שלי ולהשוות ליכולת של ספרינטר דרג ג' ממוצע אז אפשר.

או שאתה מפגר, או שאתה מעמיד פנים. זה לא מעניין אם הוא מאסיבי בעיניך או בעיני. העובדה היא שהוא מאסיבי ב-20 30 קילו פחות מפותח האשכול, זה שטענת שנראה כמו ספרינטר ממוצע מינוס.

אתה צריך להבין אדוני המבריק ... שספרינטר גם אמור לרוץ מהר בסופו של דבר.
מבטיח לך שהם לא פחות מרשימים ממר בחור פה בשרשור

מה שבא לך, אם אתה יכול להעריך את היכולת שלי ולהשוות ליכולת של ספרינטר דרג ג' ממוצע אז אפשר.

על סמך מדידה אפשר .

אם ככה אתה מוזמן ב16.3 - 17.3 באיזו שעה שתרצה , למחנה אימונים של נבחרת ישראל בספרינט. אשמח להכיר אותך בלי קשר , גם ALX ינכח כמובן.

מתאים לך ?

אתה צריך להבין אדוני המבריק ... שספרינטר גם אמור לרוץ מהר בסופו של דבר.
מבטיח לך שהם לא פחות מרשימים ממר בחור פה בשרשור

מרשימים את מי? לי הם נראים כמו שלדים שרצים. ושוב, נחזור לענייננו:

אתה טענת שהוא נראה כמו ספירנטר ממוצע בארץ. ספרינטר ממוצע (לפי התמונות שלך) נראה בערך כמו חצי ממנו. אתה נראה כמו חצי מהאנשים בתמונות האלה. מסקנה: אתה לא יכול להרשים אפילו חרק עם המאסיביות שלך.

כן, אחרי התמונות האלה הכל ברור. אתה לא חצי מהם, והם לא חצי מפותח האשכול. אז זה עושה אותך להרבה מתחת לממוצע, כמו שנאמר מלכתחילה. מש"ל.

אבל אני אחד מהם 😃
עכשיו תצטרך לנחש מי מהם זה אני

מרשימים את מי? לי הם נראים כמו שלדים שרצים. ושוב, נחזור לענייננו:

אתה טענת שהוא נראה כמו ספירנטר ממוצע בארץ. ספרינטר ממוצע (לפי התמונות שלך) נראה בערך כמו חצי ממנו. אתה נראה כמו חצי מהאנשים בתמונות האלה. מסקנה: אתה לא יכול להרשים אפילו חרק עם המאסיביות שלך.

חבל שאתה מקשקש בלי לבדוק איך אני נראה

אבל אני אחד מהם 😃
עכשיו תצטרך לנחש מי מהם זה אני
אני יודע מי אתה, בתמונה השלישית. וגם כל אחד שיודע להוציא חשבון פייסבוק מכתובת של תמונה יודע איך אתה נראה. התכוונתי לשני הראשונים, אתה הרבה פחות מהם, והם פחות מפותח האשכול. הכל ברור עכשיו?

חבל שאתה מקשקש בלי לבדוק איך אני נראה

אני יודע מצוין איך אתה נראה. אלכס העלה תמונה שלך, זה בערך ככה:

z190990839.jpg

אם יסתדר אני אבוא. איפה זה?

וינגייט , יש שמה אצטדיון אחד

---------- התגובה התווספה ב 00:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:05 ----------

אני יודע מי אתה, בתמונה השלישית. וגם כל אחד שיודע להוציא חשבון פייסבוק מכתובת של תמונה יודע איך אתה נראה. התכוונתי לשני הראשונים, אתה הרבה פחות מהם, והם פחות מפותח האשכול. הכל ברור עכשיו?

נכון ... אבל זה כי הם ספרינטרים ממוצעים.
אני מעל הממוצע.

כנראה שכמה שאתה פחות מסיבי אתה יותר מהיר

כן, בטח יוסיין בולט פחות מהיר ממך.

חס וחלילה ... בולט זה בולט.
תן לי לנחש אבל... פותח השרשור גם יותר מסיבי וחזק מיוסיין בולט?
ובטח פחות מסיבי ממך ... מר 180 קילו בלי ללכלך את התחתונים לחזרה אחת

חס וחלילה ... בולט זה בולט.
תן לי לנחש אבל... פותח השרשור גם יותר מסיבי וחזק מיוסיין בולט?
ובטח פחות מסיבי ממך ... מר 180 קילו בלי ללכלך את התחתונים לחזרה אחת

ברור שהוא יותר מאסיבי מבולט.

זה אמנם נחמד לראות אותך מתפתל וממציא כל פעם טענות חדשות, אבל נראה לי שזרקת מספיק חרא על אנשים בפורום. מיצית את הנוכחות שלך כאן.

חבל שניגמר, סיפקתם לי בידור בשעתיים האחרונות, אפילו הדיון על הדיקדוק של BEAST באנגלית נגמר.

פשוט לא הבנת את כוונת המשורר. אכן סיבכתי את זה קצת כי ערבבתי עברית ואנגלית כאשר הדקדוק בין השפות שונה, אז על מנת להבהיר:
For me, if he is natural, training only on his bodyweight, etc
Is a big fucking IF

בשבילי, אם הוא טבעי, מתאמן רק על משקל גוף, וכו'
זה חתיכת אם.

ראה מה הגבתי מעל.

הפעם הצלחתי להבהיר את עצמי?
P.gif
שוב, אני אומר לך שלא כתבת את זה טוב.
זה שהארכת את המשפט ולא תיקנת אותו לא עושה אותו נכון...

ומה אתה מנסה לומר.. אם הוא מתאמן טבעי - זה חתיכת אם.. מזה אומר?!
אתה מתכוון שקשה לך להאמין שהוא טבעי, זה העניין?

אכן אפשר להגיד את זה בשפה יותר גבוהה, מעולם לא אמרתי שזו אנגלית מליצית... אבל זו לא שגיאה (דקדוקית).
ולא, ממש לא התכוונתי להגיד שאני מוכן לתת לו קרדיט אם הוא טבעי.
התכוונתי שבשבילי, ה"אם" הזה של אם הוא טבעי, אם הוא מתאמן רק על משקל גוף וכו' וכו'.
זה חתיכת אם.

איך עדיין לא הבנת...
וכמו שאמרתי, מגיע לו כל הקרדיט שבעולם - התוצאות שלו מדהימות ואני לא לוקח ממנו שום דבר, בין אם הוא טבעי או לא.

לא שזה אמור לעניין אותך, אבל אם כבר הלכת לנושא הזה, אז תראה, גם אם טעיתי (וזה BIG FUCKING IF בשבילך), אני מוכן להתחייב שהאנגלית שלי (ובעברית, דרך אגב) ברמה הרבה-הרבה יותר גבוהה מהרוב המוחץ של האוכלוסייה.
אני לא יודע בקשר אליך, אבל אני תלוי באנגלית שלי. ומלבד המבטא המעט ישראלי שלי, רוב האנשים מחו"ל חושבים שזו שפת האם שלי.
ועכשיו לנושא השני,
אם אני לא טועה, כבר אמרתי לך את דעתי. מחנות ריכוז זה לילדים. תרתי משמע.
אני יותר דוגל במחנות השמדה.
וכנראה שתוכל למצוא שם בית מארח וחם, אם אתה מבין למה אני מתכוון 🤩

(לשאר חברי הפורום - מצטער על הרדידות... נגררתי 😍)
אם במשפט (אם אפשר לקרוא לשתי מילים וחצי האלה משפט) הזה טעית, קשה לי להאמין שחושבים שזה שפת האם שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית