מילים גדולות בשביל מישהו שעושה סקוואט עם פוסי פאד כפפות ומשקולות מתחת לעקבים.
פוסי פאד או לא כפפות או לא ... במקומך לא הייתי מדבר.
אתה בכלל בקטגוריית נקבות ... אז תחזור לעבוד עם חברה שלך על הסקוואט אולי תקום מ50 קילו בלי ללכלך את התחתונים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מילים גדולות בשביל מישהו שעושה סקוואט עם פוסי פאד כפפות ומשקולות מתחת לעקבים.
טענתי המקורית לא מטומטמת להחריד.
יש הרבה מאוד ספרינטרים בארץ שלא היו מביישים והם לאו דווקא נמנים על הטופ בארץ.
אתה מוזמן לחפש אתלט כמו אופיר לוי , טל מור , גדעון יבלונקה ועוד רבים וטובים ולהיווכח ...
חשוב גם לציין שבאתלטיקה נטילת חומרים אנאבולים היא אסורה. אתה בטוח שהבחור כאן בשרשור לא לוקח? אני לא בטוח בזה
או קוקי... פגעתי ברגשותייך?פוסי פאד או לא כפפות או לא ... במקומך לא הייתי מדבר.
אתה בכלל בקטגוריית נקבות ... אז תחזור לעבוד עם חברה שלך על הסקוואט אולי תקום מ50 קילו בלי ללכלך את התחתונים
LOL
חלאס לזיין לי בשכל. אם הייתי צריך להמר מי מכם מזריק, הייתי בעיניים עצומות בוחר בך ולא בו. זה שהשימוש בחומרים אסור תספר להורים ולחברים שלך, לא לי.
וכן, אני בטוח שהחברה שציינת ששוקלים 70 קילו ביום טוב נראים בדיוק כמוהו, רק חסר להם 30 קילו. אותו הדבר בדיוק!
א. זה לא יקרה, אני אאלץ לקבל את מה שאתה אומר.א) זה כן שגיאה דקדוקית. תעבור שוב על If-clause ועל משפטי conditional. אין לך מה להתווכח איתי כאן, אני כותב באנגלית אקדמית למחייתי (אבל אתה מוזמן).
ב) עושה רושם שאתה לא מבין שזו שגיאה גם בעברית. ה"אם" הוא תנאי למשהו. התנאי היחידי שהצבת שם הוא שאני מוכן לתת לו קרדיט, אם ואם ואם - וזה חתיכת אם. אחרת זה לא עובד. אתה בטח זוכר משהו משיעורי לשון בכיתה י'.
א. יש לי הרבה כבוד והערכה למשקולנים ובודי בילדרים. הרבה חבר'ה פה בפורום מתאמנים איתי בחד"כ בטכניון ומכירים אותי.
ב. אני מזמין כול משקולן פה בפורום ... להתחרות עם ספרינטר דרג ג' בטכניון ... שבקושי יורד מ12 שניות ב100 מטר ומוכן לחתום לך שלמשקולן אין שום סיכוי.
ג. לקום עם יותר מ180 קילו פעם אחת על משקל גוף של 100 קילו + ... זה בדיחה בעיני.
כשתכפיל את משקל הגוף שלך ותקום איתו 5 פעמים , עם אימון וחצי סקוואט בשבוע אולי אתרשם , עד אז האגו שלך נראה לי הרבה יותר נפוח ביחס ליכולת הבינונית מינוס שאתה בפועל שווה .
אני פה סגרתי את הדיון.
הנקודה שלי הובהרה
אני בכלל לא משקולן, סתם עושה טיפה סקוואטים, ואני מוכן לאתגר כזה. תן מקום במרכז ואני בא, תיעוד בשביל הפורום עליי. הולך?
אני פשוט אוהב את הפורום הזה.
ואם זה מהטכניון אז תתחרו בספורטק שקרוב אליו, אני רוצה לצפות.
שמע הכל יכול העניין שאתה התחלת כאן זה על גופות ומסת שריר.
תעלהת מונה של גדעון יבלונקה. כמה סקוואט הוא עושה זה לא מעניין, דיברת על מראה.
אין מידע אינפורמטיבי עליו כל כך ומהתמונות שקשה גם ככה להבין משהו הוא לא נראה כל כך מאסיבי יחסית.
הבחור הנ"ל מסיבי בעינייך ?
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.ne...44138167887_1382979655_32878324_3485086_n.jpg
אתה מוזמן ... תביא עוד חבר'ה שרוצים לרוץ מולי .
מבטיח לא להשפיל אותם ביותר מ10 מטר פער