עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה נראה שהוא בפאמפ מהאימון בעיקר ..
ושוב איך הגעת ל 6 אחוז שומן ?
כן, ובכל זאת, 97 קילו באחוז שומן הזה בלי רגליים (זה כמעט מה שאתה שוקל, לא?), כנראה בלי חומרים, כנראה עם עבודה עם משקל גוף. תמונה שלמה יותר צנועה אבל לא פחות מרשימה.
אנטון אתה מדבר על תקלות בציוד השקילה? : )
אולי הבן אדם גם גבוה יותר, ענארף
הייתי בטופיק שלך. תכעס אם אני אגיד שהוא מרשים אותי באותה מידה, ואפילו קצת יותר עם מה שהוא עובד כרגע? (אגב, אתם נראים לי עד אותו אחוז שומן בערך)כנס לטופיק שלי. אני 93 ואולי תבין משהו
הייתי בטופיק שלך. תכעס אם אני אגיד שהוא מרשים אותי באותה מידה, ואפילו קצת יותר עם מה שהוא עובד כרגע? (אגב, אתם נראים לי עד אותו אחוז שומן בערך)
אין שום בעיה שמתחילה. אתה טענת שמחלקי גופות אפשר להרכיב קאטלר. אני לא מצליח להרכיב לא משלך ולא משלו, עם כל הכבוד (ויש).
הייתי בטופיק שלך. תכעס אם אני אגיד שהוא מרשים אותי באותה מידה, ואפילו קצת יותר עם מה שהוא עובד כרגע? (אגב, אתם נראים לי עד אותו אחוז שומן בערך)
אין שום בעיה שמתחילה. אתה טענת שמחלקי גופות אפשר להרכיב קאטלר. אני לא מצליח להרכיב לא משלך ולא משלו, עם כל הכבוד (ויש).
על מה אתה מדבר, אין בכלל מה להשוות את קלינה ואת הבחור פה.
יש פער של כמה שנים בין שניהם, בגרות ואיכות השריר ברמה שונה.
מה שכן קשה לי להאמין שהבחור פה טבעי ושוקל 97 קילו עם אחוז שומן כמו שהציג בתמונות, בדרך כלל צריך כמה סייקלים בשביל להגיע לרמה כזאת (לא בהכרך הרמה שמוצגת כאן בתמונות, אלה 97 קילו עם אחוז שומן נמוך).
אלה אם כן הוא 1.90 גובה.
בכל אופן יהיה נחמד עם פותח הפוסט יפרסם כמה תמונות בלי חולצה בסגנון Front Double Biceps וBack Double Biceps. אין ספק שהפוזות בהן התמונות נלקחו מחמיאות לו מאוד, אך אינן מציגות את כל התמונה
אני לא כואס כל עוד אתה לא רגוע לגבי התוצאות שלי ואתה לא רגוע. אבל ברור שהביקורת בא מהמקום מאוד שלילי כמה שהיא לא מוסוות. 😆
מאיזה מקום שלילי היא מגיעה? מחוסר היכולת לקבל ביקורת?
אתה יכול כמובן לפטור את הדעה שלי כדעה של מישהו שלא מבין כלום.
על מה אתה מדבר, אין בכלל מה להשוות את קלינה ואת הבחור פה.
יש פער של כמה שנים בין שניהם, בגרות ואיכות השריר ברמה שונה.
מה שכן קשה לי להאמין שהבחור פה טבעי ושוקל 97 קילו עם אחוז שומן כמו שהציג בתמונות, בדרך כלל צריך כמה סייקלים בשביל להגיע לרמה כזאת (לא בהכרך הרמה שמוצגת כאן בתמונות, אלה 97 קילו עם אחוז שומן נמוך).
אלה אם כן הוא 1.90 גובה.
בכל אופן יהיה נחמד עם פותח הפוסט יפרסם כמה תמונות בלי חולצה בסגנון Front Double Biceps וBack Double Biceps. אין ספק שהפוזות בהן התמונות נלקחו מחמיאות לו מאוד, אך אינן מציגות את כל התמונה
אפשר להגיע ללא חומרים למצב דומה לפותח האשכול. זה תלוי במספר גורמים שהם לאו דווקא חומרים. זה לא נפוץ דורש השקעה אבל אפשרי.
אפשר בהחלט.אני מכיר אחד שעשה גם יותר מזה. יוסי מחיפה. עליו אני חותם.