הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 97 קילו , עבודה עם משקלי גוף

• פותח/ת השרשור Hadash
  • פורסם בתאריך
ג'י אייצ' ואינס היו לי בתפריט, זה לא זה. אני מספיק כנה עם עצמי כדי להגיד שעשיתי כמעט הכל. הכמעט - אני מתכוון לכל אותם טעויות שעשיתי בעבר. אם הייתי מקשיב לאנשים מהתחלה והייתי מתחיל לעשות סקווטים 5 שנים ליפני שהתחלתי לעשות אותם, תמונה יכלה להיות אחרת משמעוטית, אבל לא ברמה עולמית. אולי עוד 5 שנים אני אקח אוברול בארץ, אבל לא יותר מזה.
יחד עם זאת אני יכול לומר פה בפורום הזה שמי שלא ניצח אותי עדיין שלא יחלק לעצמו מדליות ואני הכי אשמח אם תוולד פה דור של מפתחי גוף שעבורם אני דגל אדום ושיסמנו אותי כמטרה שצריך לנצח.

הנ"ל הובא לידיעתו של אמיר והוא ביקש שאפרסם נוסח מתוקן להתנצלותו:

"הנני מתנצל על כול פגיעה אישית בכל משתמש כאן בפורום , להבא אתבטא רק מקצועית. אני מבקש שהBAN יוסר ומבטיח להימנע מהקנטות אישיות בעתיד".

נגמר העונש, הפעם.

דור איתי בהולמס פלייס ועזבו משקל לא משקל, המאסת שריר שהוא מחזיק ורמת הדחיסות ביחס לגובה הגיונית ביותר למתאמן טבעי דור נחשב רמת פיטנס ומאסת שריר הגיונית מאוד למתאמן טבעי... בנוגע למשקל זה כבר עניין של מבנה גוף כנראה הוא בעל עצמות כבדות....

דור איתי בהולמס פלייס ועזבו משקל לא משקל, המאסת שריר שהוא מחזיק ורמת הדחיסות ביחס לגובה הגיונית ביותר למתאמן טבעי דור נחשב רמת פיטנס ומאסת שריר הגיונית מאוד למתאמן טבעי... בנוגע למשקל זה כבר עניין של מבנה גוף כנראה הוא בעל עצמות כבדות....
"הגיונית מאוד"..כן הבחור נראה הרבה יותר טוב מרוב הסייקליסטים שאני מכיר,ואתה מדבר עליו ביחס למתאמו טבעי,שם נניח את עצמך לידו (אתה כבר לא טבעי נכון?)
אחלה רמה יש לחדש כל הכבוד!

"הגיונית מאוד"..כן הבחור נראה הרבה יותר טוב מרוב הסייקליסטים שאני מכיר,ואתה מדבר עליו ביחס למתאמו טבעי,שם נניח את עצמך לידו (אתה כבר לא טבעי נכון?)
אחלה רמה יש לחדש כל הכבוד!

חביבי, זה כי "הסייקליסטים" שאתה מכיר כנראה מתאמנים ואוכלים גרוע במקרה הטוב, על הפנים במקרה הגרוע.

במקרה של דור, הוא טבעי כמו סחוט-טרי(נראה לי שזה טבעי 100%).

חביבי, זה כי "הסייקליסטים" שאתה מכיר כנראה מתאמנים ואוכלים גרוע במקרה הטוב, על הפנים במקרה הגרוע.

במקרה של דור, הוא טבעי כמו סחוט-טרי(נראה לי שזה טבעי 100%).
למה קוססינלים 😃 אתה הזרקת והוא הרבה יותר מרשים ממך,סתם דוגמה קטנה.

כן עכשיו תבוא המגננה שזה היה סייקל אחד וכול השיט.

אני רק בא להגיד שבחור עם גנטיקה טובה,שאוכל כמו משוגע,שווה ,מאחד שמזריק אין לו מושג קלוש בתזונה ואימונים,אז כן מסכים איתך.

נערך לאחרונה:

אני רק בא להגיד שבחור עם גנטיקה טובה,שאוכל כמו משוגע,שווה ,מאחד שמזריק אין לו מושג קלוש בתזונה ואימונים,אז כן מסכים איתך.

SHIT JUST GOT REAL

זה כמו שתגיד ש"שווה" להיות חכם מטיפש...
זה מובן מאילו.
מה שהוא (אוכל טוב, מתאמן טוב, נח כמו שצריך) זה צריך להיות הבסיס לכל מתאמן.
ומי שרוצה (למרות שזה דבילי לדעתי) להזריק אחרי שיש לו את הבסיס - שיעשה מה שבראש שלו.

בחיי שאתה טיפש!
לא משווים אוקיינוס לשלולית!
הוא מתאמן פי 10 יותר זמן ממני.
אני דילגתי על שלב ההמתנה, ואתה יכול לראות גם בפייס שלי יש תמונות של ההתחלה להיום ויש הבדל גדול מאוד ביחס לזמן (פחות משנה).
חוצ-מזה שהתחלנו בנקודות פתיחה שונות, גיל שונה, גנטיקה שונה, על מה בכלל ההשוואה?
בוא נדבר על זה עוד 3 סייקלים, בסדר?

בחיי שאתה טיפש!
אני דילגתי על שלב ההמתנה, ואתה יכול לראות גם בפייס שלי יש תמונות של ההתחלה להיום ויש הבדל גדול מאוד ביחס לזמן (פחות משנה).

כל עוד אתה צריך להסביר את עצמך,המצב לא משהו. תאשר הגעתך ביום א'

בחיי שאתה טיפש!
צפוי...בדיוק כמו שכתבתי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית