היי
אני חדשה באתר
בת 23, רשומה להולמס פלייס, יש לי תוכנית, דיי בסיסית עם מעט תרגילים.
הבעייה היא התזונה. וזה שרוב התפריט זה שטויות ולא דברים מזינים.
אני בתת משקל, חייבת לעלות איזה 5 קילו וזה פשוט לא הולך, תקועה הרבה זמן, נמאס.
היתי תקופה מסוימת טבעונית, אבל בתפריט דל מאוד בחלבון. ובכללי אוכלת מעט מידי חלבון.
היום לא טבעונית. אוכלת בשר אבל בכמות קטנה ולעיתים רחוקות. מצאתי באתר דוגמאות לתפריטים אבל הם עשירים במוצרי חלב ואני מאוד רגישה לזה. החלפתי בחלב סויה אבל לשתות את זה בכמויות לא כ"כ להיט. גם לא טעים. לא יודעת איך אפשר לעלות בלי לטחון ממתקים וג'אנק..
המטרה לעלות שריר, לא רק שומן, אבל גם זה צריך.
קראתי את המאמר של המדריך לעלייה במסה. ניסיתי לבנות לעצמי תפריט אבל קשה לקיים אותו.
אני משלימה קלוריות מהרבה אגוזים, פירות יבשים, דבש, לחם, קרקרים, מעדני חלב.
ואין מזה שום תוצאות...היתי אצל דיאטנית מקופ"ח שנתנה לי רשימת מכולת ארוכה מידי
לא מצליחה לעמוד בכל ההמלצות בתפריט כמו: 3-5 פירות, 3 מוצרי חלב, הרבה מנות של לחם מקמח מלא ודגנים מלאים, עוףף\דג כל יום, 3-5 ירקות, הרבה מנות שומן וכו'.
מה עושים? האם לקנות אבקת חלבון זה הפתרון?
אני חדשה באתר
בת 23, רשומה להולמס פלייס, יש לי תוכנית, דיי בסיסית עם מעט תרגילים.
הבעייה היא התזונה. וזה שרוב התפריט זה שטויות ולא דברים מזינים.
אני בתת משקל, חייבת לעלות איזה 5 קילו וזה פשוט לא הולך, תקועה הרבה זמן, נמאס.
היתי תקופה מסוימת טבעונית, אבל בתפריט דל מאוד בחלבון. ובכללי אוכלת מעט מידי חלבון.
היום לא טבעונית. אוכלת בשר אבל בכמות קטנה ולעיתים רחוקות. מצאתי באתר דוגמאות לתפריטים אבל הם עשירים במוצרי חלב ואני מאוד רגישה לזה. החלפתי בחלב סויה אבל לשתות את זה בכמויות לא כ"כ להיט. גם לא טעים. לא יודעת איך אפשר לעלות בלי לטחון ממתקים וג'אנק..
המטרה לעלות שריר, לא רק שומן, אבל גם זה צריך.
קראתי את המאמר של המדריך לעלייה במסה. ניסיתי לבנות לעצמי תפריט אבל קשה לקיים אותו.
אני משלימה קלוריות מהרבה אגוזים, פירות יבשים, דבש, לחם, קרקרים, מעדני חלב.
ואין מזה שום תוצאות...היתי אצל דיאטנית מקופ"ח שנתנה לי רשימת מכולת ארוכה מידי
לא מצליחה לעמוד בכל ההמלצות בתפריט כמו: 3-5 פירות, 3 מוצרי חלב, הרבה מנות של לחם מקמח מלא ודגנים מלאים, עוףף\דג כל יום, 3-5 ירקות, הרבה מנות שומן וכו'.
מה עושים? האם לקנות אבקת חלבון זה הפתרון?