סרטון מיקי ואמיר - סקווט

-=ALX=-

משתמש קבוע
1,927
5
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,800
1,927
5
מיקי בן 40.5 , BW 85 , PB 150X2 . סגנון על הפנים, ידוע(עדיין מרשים בהנתן כל הפרמטרים).

אמיר, PB 140X5

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אינני בא פה לתרץ ... אבל הסיבה היחידה שלא ראיתם ממני 5 חזרות על 150 קילו , זו פציעה במפשעה שהשביתה אותי 3 שבועות מעבודת סקוואט מסודרת.

בכל מקרה , אני חושב שמי שהרשים פה באמת זה מיקי , שבגיל 41 ממשיך להראות לנו ("צעירים") שאין תחליף לניסיון ומקצוענות .

נינג'ות, אין ספק.

אני רואה שהחד"כ שלנו מפוצץ כהרגלו ביום שבת, מיקי לא בא להתאמן באמצע שבוע? לא ראיתי אותו אף פעם.

בהחלט נינג'ות... כל הכבוד.

הגעת מהר הביתה 😃

אגב, בהמשך למה שדיברנו בחד"כ:

אם תרצה לבדוק איזו נוסחא הכי נכונה אני מדדלפט ביום שלישי, אפשר לעשות 1on1 כמו פעם קודמת:)

נ.ב: אין לראות את הכתוב למעלה כהצהרת משקלים ולכן אין סיבה לחוב לראק.

• פותח/ת השרשור
תודה חברים:)

מיקי מתמרן בין העבודה למשפחה, הוא מתאמן מתי שיוצא לו.

מי מכם סגר דדליפט 192.5X5?

נערך לאחרונה:
תודה חברים:)

מיקי מתמרן בין העבודה למשפחה, הוא מתאמן מתי שיוצא לו.

מי מכם סגר דדליפט 192.5X5?

לא אני, למרות שהדדליפט שלי יחסית לא רע וכשפנקייק נמצא אני תמיד משתפר 😃

אלכס, אתה גם מדדלפט או שזה פוגע בהתאוששות שלך כספרינטר?

• פותח/ת השרשור
הכל פוגע לי בהתאוששות

שנה שעברה דידלפתי על משקלים לא רעים, השנה נרגעתי עם זה ועבדתי למוד של תחזוקה עד אמצע העונה ומאז אני עושה רק סקווט(שגם איתו אפסיק עוד 5 שבועות).

תיארתי לעצמי שזו הסיבה, ניסיתי לגרור גם אותך ביום שלישי ואז פנקייק בטוח היה רוצה לעשות נסיונות 1RM.

למה אתה מפסיק עם הסקוואט עוד 5 שבועות? עונת התחרויות מתחילה?

• פותח/ת השרשור
יאפ. קשה מאוד לשלב. אני אעבור לואריאציות של חצאי סקווט. אני בטח אהיה בשלישי בערב במכון, אשמח לראות אותכם עושים טסטים ל1RM, אולי נצלם ונעלה לפה:)

• פותח/ת השרשור
טוב טוב, אני אקח את תפקיד הטרול כרגיל. מה יהיה עם הפוסי פד והפלטות מתחת לעקבים???

מיקי זקן מדי לשינויים ואמיר...זה אמיר.

אם נעשה אתה ו/או אמיר תצטרפו בשביל האתגר?

אין סיכוי. אמיר לא עושה דדליפט ולי אין כרגע מה למכור וזה גם יהיה לא אחראי להכנס לדד אחרי שלא עשיתי את זה חודשיים.

אני אוכל רק לבוא לעודד:Sync-0h5y1d7:

תודה על הפרגון חברים! בשלישי בהחלט אהיה בחד"כ , אבל לא אוכל ללכת על 1RM כי למחרת יש לי אימון מהירות באצטדיון . מסוכן מדי

---------- התגובה התווספה ב 22:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:15 ----------

מיקי זקן מדי לשינויים ואמיר...זה אמיר.

אין סיכוי. אמיר לא עושה דדליפט ולי אין כרגע מה למכור וזה גם יהיה לא אחראי להכנס לדד אחרי שלא עשיתי את זה חודשיים.

אני אוכל רק לבוא לעודד:Sync-0h5y1d7:

שנה הבאה אני מתחיל דד ליפט אל תלכלך ... אתה יודע שהשנה התחלתי להתאמן מאוחר ולא היה לי זמן להכניס את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית