הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גירעון גדול מידי

nadavba55

משתמש פעיל
561
1
נק' מוניטין:
-7
561
1
אהלן אני צריך יעוץ
אנחנו הרי יודעים שגירעון גדול פוגע באיבוד השומן כי הגוף בעצם נכנס לסטרס ורוצה לשמור לעצמו את השומן
אבל מה קורה אם הגוף שלנו מקבל את צריכת הRMR שלו ונכנס לגירעון גדול נגיד של 60%RMR(מאימון)
למשל במצב שלי זה יהיה בערך גירעון של 1300 קלוריות,אבל גירעון שהגעתי אליו מספורט והגוף עדיין קיבל את הRMR
מה אתם אומרים תיהיה האטה בחילוף חומרים שלי עקב גירעון גדול מידי ??

---------- התגובה התווספה ב 09:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:04 ----------

אהלן אני צריך יעוץ
אנחנו הרי יודעים שגירעון גדול פוגע באיבוד השומן כי הגוף בעצם נכנס לסטרס ורוצה לשמור לעצמו את השומן
אבל מה קורה אם הגוף שלנו מקבל את צריכת הRMR שלו ונכנס לגירעון גדול נגיד של 60%RMR(מאימון)
למשל במצב שלי זה יהיה בערך גירעון של 1300 קלוריות,אבל גירעון שהגעתי אליו מספורט והגוף עדיין קיבל את הRMR
מה אתם אומרים תיהיה האטה בחילוף חומרים שלי עקב גירעון גדול מידי ??

סליחה טעיתי באשכול ..מישהו יכול להעביר אותי בבקשה ל"כללי"

זה יעבוד לפי אותו עיקרון.
הקלוריות שלא אכלת אלו הקלוריות ששרפת באימונים.
ורק לשם השוואה, גירעון של 1300 קלוריות ביום = ריצה במהירות 10-11~ קמ"ש במשך 90-110 דקות.

• פותח/ת השרשור
זה יעבוד לפי אותו עיקרון.
הקלוריות שלא אכלת אלו הקלוריות ששרפת באימונים.
ורק לשם השוואה, גירעון של 1300 קלוריות ביום = ריצה במהירות 10-11~ קמ"ש במשך 90-110 דקות.
תודה אל התשובה המהירה משה!😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית