הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עייפות כרונית

• פותח/ת השרשור IDanos
  • פורסם בתאריך

IDanos

משתמש מתחיל
177
2
נק' מוניטין:
1
177
2
שלום לכם חברי הפורום.
אז ככה, אני דיי סובל מבעיות שינה. בלילה אני יושן זמן ממוצע של 7-8שעות, בבוקר אני עירני, אז בצהריים בם, אני פשוט הולך לישון עוד שעתיים שלוש, כאילו אני חייב את זה.
הבנתי שזה נובע מבעיית הורמונים, בעיות נפשיות [לא שולל את זה, עוברת עליי תקופה לא קלה..]
אבל מה אני יכול לעשות בכדי להשאר עירני? שיטות? מישהו שחווה את אותה התופעה?
תודה רבה.
🤘
לפרוטוקול- אני בן 17וחצי. 😃

יש לזה עוד שם. שעמום\שגרה.
ככה זה גם היה לי בצבא. בשעה חמש נרדם קם בשבע שמונה.
חוץ מזה שלישון בצהריים זה כיף.
אני יכול להגיד לך שאני אם נניח אני בחול ואני יוצא מהשגרה אני עירני כל היום. אם אתה כל היום יושב מול הטלויזיה מחשב.. מה הפלא?

קרה לי גם בשבוע הראשון של החופש הגדול
הייתי ישן 11-12 שעות כל לילה וגם בצהריים
עד שהבנתי שאני מבזבז לעצמי את החיים ושזה מטומטם לחיות ככה למרות שכיף להיות עצלן
צא החוצה עם חברים, תעבוד אם יש לך זמן פנוי, תעסיק את עצמך ואתה תראה שזה יעבור לך

תגיד תודה, יש כאלה שהיו רוצים לישון כמות כזאת של שעות ולא יכולים..
אני ישן 6-7 מקסימום...
וגם זה לא רצוף

• פותח/ת השרשור
חחחחח מצחיק שאתה מזכיר חו"ל, הייתי עם חברים בבורגס בחופש הגדול,
ופשוט ביום השני או השלישי אני הלכתי לישון צהריים בזמן שחברים שלי הלכו למסיבת בריכה..
חחחחחחחח ותאמינו לי לא משעמם בבורגס.. זה פשוט אני. ואני גם עצלן בטירוף יש קשר בין הדברים?

יש קשר בין הדברים מאוד.
תקרא מה שכתבתי, בתור עצלן לשעבר עם נטייה לחזור לזה חח, תאמין לי זה לא דרך טובה להעביר את החיים, תחיה אותם כי הרגעים שאתה עובר לא יחזרו, תחשוב על זה.
צא תתחיל עם בחורות ותפסיק לשבת בבית, לאכול לישון ולאונן, יש חיים מעבר לזה.

חחחחח מצחיק שאתה מזכיר חו"ל, הייתי עם חברים בבורגס בחופש הגדול,
ופשוט ביום השני או השלישי אני הלכתי לישון צהריים בזמן שחברים שלי הלכו למסיבת בריכה..
חחחחחחחח ותאמינו לי לא משעמם בבורגס.. זה פשוט אני. ואני גם עצלן בטירוף יש קשר בין הדברים?

אולי חסר לך ויטמינים מסוימים בגוף שגורמים לך לעייפות...;ssagsz

האמת שזה נשמע קצת מוזר אבל יש מצב שאתה אוכל מהר מדיי את האוכל שלך ולא לועס מספיק ?
אפשרות אחרת זה שאתה לא שותה מספיק מים
תקופה קשה זה גם אפשרות זה מה שהיה לי האמת תקופה של חודשיים שלוש שהייתי בבאסה ועייפות כל הזמן

• פותח/ת השרשור
האמת שזה נשמע קצת מוזר אבל יש מצב שאתה אוכל מהר מדיי את האוכל שלך ולא לועס מספיק ?
אפשרות אחרת זה שאתה לא שותה מספיק מים
תקופה קשה זה גם אפשרות זה מה שהיה לי האמת תקופה של חודשיים שלוש שהייתי בבאסה ועייפות כל הזמן
אני כן אוכל מהר יחסית, נוזלים אני צורך בכמות גבוה, אין ארוחה שאני לא שותה בה איזה 800-ליטר של נוזלים [מיץ/מים]
כמה זמן זה?

כמה זמן זה מה??

אם אתה רוצה אני יכול להציע לך דבר כזה - את השתייה תשתה חצי שעה לפני הארוחה וחצי שעה אחרי הארוחה ותנסה לאכול יותר לאט וללעוס הרבה
האמת זה לפי הרמב"ם אבל כמה שתחשוב שזה מטומטם לדעתי שווה לך לנסות ותראה שזה עובד קראתי הרבה מאמרים וספרים שמחזקים את הדיעה שלו בנושא הזה של עייפות אחרי האוכל - הוא מדבר גם על לא לשלב נוזלים בתוך הארוחה ולא לשלב פירות בתוך הארוחה וגם לזה יש הוכחות מדעיות לפחות לעניין הפירות לגבי הנוזלים בארוחה יש המון דיעות לשם ולשם אבל שווה לנסות

• פותח/ת השרשור
אני שותה המון נוזלים! אני על קריאטין כבר חצי שנה ומאז אני שותה ממש הרבה.
תודה איתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית