הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנץ' פרס

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
היי אני כרגע נמצא במאסה הגעתי כבר למשקלים של 45 ל13 חזרות 50 ל-11 חזרות 55 ל-9 חזרות ו60 לשביעייה ואני מתקדם יפה אני עובד בתכנית ABC ולחזה יש 3 תרגילים מרכזיים ועוד 2 קצת פחות
אני עושה בנץ' פרס ,פרפר ,ובנץ' בשיפוע חיובי לחזה עליון לפי הסדר שרשמתי הבעיה שאני עושה הכל ומתחיל גם מהבנץ' הרגיל כדי להתקדם מאימון לאימון אבל אחרי הבנץ' אני מותש כבר ובקושי נשאר לי מה להשקיע בתרגילים האחרים אז בנץ' בשיפוע חיובי אני תקוע על 45 ל-7 חזרות יש משו שיעזור לי להחזיר את הכח אחרי הבנץ' חוץ מלהשקיע פחות בבנץ' ויותר מנוחה יש משו שאני יכול לקחת ? תמר אולי יעזור ?

SS לגמרי אחלה תכנית ממליץ עליה בחום.
אבל ככה או ככה אם אתה לא בעניין של SS, תעבור לAB עם תרגילי הבסיס 4 פעמים בשבוע עם טווח חזרות של 4-6 , תאכל הרבה ותישן טוב. נגמר הסיפור.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על כל העצות באמת אבל המאמן שלי בחד"כ בן אדם שגם לו לא חסר ידע אימן אנשים למר ישראל ולא חסר לו נסיון שהוא בעצמו היה מפתח גוף ואישור מהמנהל של החדר כושר שגם היה מפתח גוף רציני היה מתאמן עם אלי האנה ועשה הרבה אני מכבד את מה שכולכם מציעים על ה-SS אבל סומך על האנשים האלה המאמן והמנהל שדיברתי איתם הרבה ושלא תבינו לא נכון הם לא אומרים שתוכניות כמו ה-SS והלינארית של ביל סטאר וכל האלה עם הטווח חזרות נמוך לא טובות הם גם בעדם אבל אתם לא יכולים להיות מקובעים על תוכנית אחת ולחשוב שהיא התכנית היחידה שיכולה להביא לתוצאות מטורפות כי בתכלס לא משנה מה תגידו ה-ABC והAB שהיו לי עד עכשיו הביאו אותי לאחלה תוצאות בתור מתחיל וגדלתי - יש לי עלייה של 10 קילו כמעט בשלוש חודשים אולי קצת יותר שרובם שריר ורואים שינוי בגוף
בנוסף לזה אני בא בדיעה שכל אחד שעובד לפי תוכנית אימון לא מפגרת כל עוד הוא שומר על תזונה טובה ומנוחה טובה הוא יגיע לתוצאות טובות -סוג התוכנית מהווה אחוז קטן יחסית מהשינוי שלך
זה דעתי ואני מכבד את הדעות שלכם וכל העצות ובאמת תודה למי שהגיב פה ברצינות אני נשאר על ה-ABC לחודשיים הקרובים ואחרי זה אני יעבור למשהו אחר כבר עם תרגילים מורכבים יותר ואולי גם טווח חזרות נמוך יותר

זה לא מה שרשמתי ..
רשמתי שפשוט רושמים תעשה תכנית SS זה מתאים לך

זה כן מה שרשמת. אתה טענת שאפשר להתקדם גם ללא SS ולכן לא חייבים לעשות אותה. מן הסתם שלא חייבים אבל אתה צריך להיות טיפש כדי לא לרצות לעשות את התכנית אם אתה מתאמן מתחיל שמחפש לבנות בסיס לתכניות ומטרות מתקדמות יותר. ולכן כולם תמיד ממליצים חד משמעית על התכנית.

שמע אחי אני ראיתי הרבה חבר'ה שלא רוצים SS כי הם מפחדים מהמשקלים או שהם ישמינו וזה...
תכלס זה לא מוצדק. כמו שאמרו לך פה מתאמם מתחיל בSS יכול להעלות 5 קילו בכל מכשיר באימון! תחשוב שמה45 שלך אתה תגיע בחודשיים שיש לך עד החיטוב לכפול מזה!
כל עוד תקפיד על תזונה אתה גם לא תשמין יותר מידי. זה רק ישפר לך את החיטוב כי תוכל לעבוד במשקלים נורמליים.

לגבי התוכנית שלך יש רק 2 אופציות: או שאתה לא מספיק להשתקם כי יש לך המון מכשירים חזרות וסטים על שריר מסכן אחד, או שאתה לא נותן מספיק עומס, כי אתה מאמן את רב השרירים פעם בשבוע.
התוכניות האלו נולדו כשכולם הזריקו כמו סוסים... ואז לא היה להם את הבעיה שאתה מתאר - הם יכלו לעשות 5 סטים כבדים חזה עליון, 5 סטים כבדים חזה שפיע שלילי 26 סטים כבדים משקולות וכו' וכו'...

אם אתה לא רוצה ספציפית SS הייתי הולך על אחת ההצעות פה למעלה - AB, שלוש סטים של 6 לשרירים גדולים ו-8 לידיים והכי חשוב תרגיל אחד, גג 2. אם אתה עושה 4 אימונים בשבוע, זה מושלם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית