הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חישוב קלוריות

• פותח/ת השרשור noamzib
  • פורסם בתאריך

noamzib

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אני מתחיל חיטוב(אחרי חודשים של הזנחה בתזונה:suicide:) ואני מעוניין לחישב חישוב קלורי מפורט של מה שאני אוכל בקיצור השאלה לי היא איך מחשבים קלוריות לדברים מטוגנים /אפויים ?

לדוגמה: איך מחשבים קלוריות לשניצל? פשוט סוכמים את כל המרכיבים לפי כמויות כולל שמן שאני שם על המחבט?
ללגבינה צהובה מותכת יש פחות חלבון מלרגילה ?

אי אפשר לחשב במדויק דברים מטוגנים כי אין לך שליטה על כמות השמן שתספג במאכל.
וכעצה, אל תאכל דברים מטוגנים בכלל. לא במסה ולא בחיטוב. אתה לא מטגן בשמן קוקוס אני מניח, ושמן צמחי מחומצן זה לא בריא.

• פותח/ת השרשור
קודם כל שמן קנולה/זית זה די בריא וחוץ מזה אני מבין שלא כדי לאכול מטוגן אבל אין לי ברירה.... אבא שלי הוא זה שמכין את האוכל ואין לי כזה שליטה על כמות השמן שהוא שם ואם אני אתחיל להתערב לו בכמויות שמן שהוא שם הוא יביא לי בעיטה וחוץ מזה אני רוצה דיאטה ארוכת טווח...אני לא אשרוד(שמן בנשמה) אם אני לא אוכל בשר מטוגן(המאכל האהוב עליי)...יש לכם איזה עצה איך להתמודד עם זה?

קודם כל שמן קנולה/זית זה די בריא וחוץ מזה אני מבין שלא כדי לאכול מטוגן אבל אין לי ברירה.... אבא שלי הוא זה שמכין את האוכל ואין לי כזה שליטה על כמות השמן שהוא שם ואם אני אתחיל להתערב לו בכמויות שמן שהוא שם הוא יביא לי בעיטה וחוץ מזה אני רוצה דיאטה ארוכת טווח...אני לא אשרוד(שמן בנשמה) אם אני לא אוכל בשר מטוגן(המאכל האהוב עליי)...יש לכם איזה עצה איך להתמודד עם זה?
1. שמן קנולה הוא בעל יחס אומגה 6 גבוה מאוד.
2. שמן זית מתחמצן בטמפרטורה נמוכה יחסית ולכן לא מטגנים איתו.

• פותח/ת השרשור
שמע אולי אתה צודק אבל אתה לא יכול לנהל אורח חיים נורמלי אם תמנע מטיגון...צריך לדעת לאזן..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית