הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסה מסוג שונה

• פותח/ת השרשור plock88
  • פורסם בתאריך

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
יש אפשרות לעשות העמסת פחמימות בצורה פחות מכבידה ? ככה שיתאפשר לעשות העמסה "נקייה" ושתהיה יעילה אבל עם זאת, גם שתהיה פחות מכבידה ומעמיסה על הגוף? כי לוקח לי לחזור 2-3 ימים לשגרה. ואז אחרי כמה ימים נורמליים של חיטוב מגיע עוד יום העמסה, זה מקשה מבחינה מנטלית,פסיכולוגית.
**במצב הנוכחי אני מעמיס כ450 ג' פחמימה (שוקל 78.5 ק"ג,1.70), כ1 ג' ממשקל גוף חלבון ושומן שמגיע רק מהחלבון והפחמימה(לא עובר את ה30-40 ג' שומן,אני לא אוכל דברים כמו אבוקדו,שמן זית,חמאת בוטנים וכו'..) , ד"א - 500 קלוריות מעל הRMR
הבנתם? , אם למישהו יש רעיון אני ישמח לשמוע.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אוקי, זה טיפ טוב. אבל בתכל'ס, יקרה משהו אם אני אכניס 300 +/- קל' מעל הRMR ? ולא 500?

• פותח/ת השרשור
70-72 ג' פחמימה. 180 ג' חלבון (שוקל 78.5 ק"ג) , כ98 ג' שומן, מכניס 1900 קלוריות. כל יום אימון שבו אני שורף כ250 קל', RMR של כ- 2230 קל'.

על 70 גרם פחמימה אין בשביל מה לחפש להכניס 300 במקום 500, אלה 200 קלוריות שלא יחסכו לך כלום מחד, וישגעו אותך מבחינה מנטלית מאידך. אני אפילו הייתי אוכל בפלוס קצת יותר גבוה, אבל הייתי אומר ש-500 זה הגבול הנכון במקרה שלך.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שראיתי פעם מחשבונים לחישוב אינדקס גלוקמי של פחמימות באינטרנט. זה אמין ? , ורגע,אז לנסות לשלב בעיקר פחמימה עם ערך גלוקמי נמוך, אפשר כמה דוגמאות על הדרך?

• פותח/ת השרשור
תודה אנשים.
גלידה 0% פשוט מתאים לי פגז ביום העמסה. ערכים מעולים יחסית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית