הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלוריות וחלוקת ערכים

• פותח/ת השרשור idotel6
  • פורסם בתאריך

idotel6

משתמש מתחיל
156
0
נק' מוניטין:
-2
156
0
אני מחפש כבר בלי סוף מדריך נורמאלי,
מצאתי את הזה של קילוגרם ושם לא כתוב כמה קלוריות להוריד בחיטוב (רק מי שיודע אחזו שומן, אני לא)

אז מישהו יכול להגיד לי?
המאזן הניטרלי שלי הוא 1800 (לפני ההכפלה לפי כמות הפעילות היומיומית)

תודה

מה הRMR שלך? לא חושב שזה 1800. תבדוק שוב.
מה הגובה משקל וגיל שלך? תעלה תמונה בפורום תמונות ניתן לך הערכה לאחוז שומן

תוריד ותחשב לפי זה:
http://www.lbs.co.il/LabTests/RMR.xls

לפי הערכים שלך יצא לי 2170 קלוריות ליום ה-RMR שלך. ולפי המחשבון גם כן אתה אמור להיות 19-20 אחוז שומן, למרות שזה לא הכי מדויק ועדיף שתעלה תמונה.

בכל מקרה תתחיל עם גירעון קל של 200-300 מה-RMR ותשלב אימונים אנאירוביים/אירוביים.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על העזרה

200-300? ניראה לי קצת, יוצא שאני מוריד משו כמו קילו בחודש שזה ממש איטי

• פותח/ת השרשור
UP
ממדריכים אחרים הבנתי שאפשר להוריד בין 500-700 כל עוד זה לא מתחת ל1600 (לא יודע כמה זה מקצועי)
אבל אם אני מוריד 500 זה 1700 קל'

אבל איך לחלק את הערכים? 0.8*KG שומן 1.8 *KG שאר פחמימה? כי עשיתי ככה ויצא
144 חלבון
64 שומן
137 פחמימה

זה הגיוני?

מצטער אבל זה התפריט הכי זבל שראיתי בחיי.
תעיף את הבוטנים הקלויים, הקטשופ, הבייגלה שטוחים(!!!!), את המאמא עוף ואת החלב.

שים במקום זה זרעים עם יחס אומגה 3 יותר טוב (מקדמיה), ולא קלויים, תכניס קצת אוכל אמיתי ולא ג'אנק וממתקים, אתה רוצה משהו ממלא יותר מכוס חלב, משהו שיתפוס נפח בבטן, ותחליף את המאמא עוף בחזה עוף אמיתי מהקצב.

• פותח/ת השרשור
מצטער אבל זה התפריט הכי זבל שראיתי בחיי.
תעיף את הבוטנים הקלויים, הקטשופ, הבייגלה שטוחים(!!!!), את המאמא עוף ואת החלב.

שים במקום זה זרעים עם יחס אומגה 3 יותר טוב (מקדמיה), ולא קלויים, תכניס קצת אוכל אמיתי ולא ג'אנק וממתקים, אתה רוצה משהו ממלא יותר מכוס חלב, משהו שיתפוס נפח בבטן, ותחליף את המאמא עוף בחזה עוף אמיתי מהקצב.

בוטנים קלווים= כוונה לחמאת בוטנים, מה רע בזה אם זה טבעי?
מה ההבדל בין שטוחים ללחם?
בכל מקרה אם תציע לי משהו במקום זה יעזור לי חוץ מש"ש שאני לא מסוגל לאכול

נערך לאחרונה:
בוטנים קלווים= כוונה לחמאת בוטנים, מה רע בזה אם זה טבעי?
מה ההבדל בין שטוחים ללחם?
בכל מקרה אם תציע לי משהו במקום זה יעזור לי חוץ מש"ש שאני לא מסוגל לאכול
זרעים קלויים הם לא דבר בריא במיוחד מהסיבה הפשוטה ששומן צמחי לא אוהב שמחממים אותו. עזוב את העובדה שממליחים אותם בטירוף ברוב הפעמים.
בייגלה זה חטיף, לא אוכל אמיתי. זה לא נכון כדרך חיים לבסס 80% מהתפריט שלך על חטיפים מעובדים, אני לא בגישה הזאת. מה גם שהGI שלו גבוה מאוד, אבל זה לא שלחם יותר טוב.
אם כבר אז תחליף את הפחמימות הללו בדברים כמו אורז מלא / תפוחי אדמה אפויים / בטטות בתנור. הרבה יותר טעים ומורכב לטעמי.

כמובן שיהיו את אלו שיגידו לך שאין בעיה בכלל לצרוך תפריט יומי של 2 כוסות סוכר, 10 סקופים של חלבון וחצי כוס שמן - העיקר שתגיע לערכים.

מה שמשחק הכי טוב לטובתך בהמלצה שלי היא הGI הנמוך שעוזר לשמנים שבינינו עם רגישות נמוכה לאינסולין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית