הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחליף לבנצ' פרס

LightWeight

משתמש קבוע
1,396
2
נק' מוניטין:
789
1,396
2
אני עכשיו מחזיק בנצ' של 117.5-120 קילו. הבעיה היא שאני חייב לבוא עם פרטנר למכון, אם אני בלי פרטנר אני לא יכול שמישהו ישמור עלי במכון שכוח אל הזה לכן אם אני בלי פרטנר- אני פשוט מוותר על האימון. הגעתי למסקנה שאי אפשר להמשיך ככה וצריך למצוא תחליף לתרגיל האהוב עלי ביותר- בנצ' פרס. עוד בעיה שמתעוררת היא שהדאמבלים שלנו מגיעים רק עד 37.5- ככה שהם לא מהווים אתגר רציני בשבילי (לפחות בטווח חזרות שיורד מ12). מה לדעתכם אפשר לעשות? אני כבר שוקל לעבור לסמית' משין ולגמור עם העניין.

אני עכשיו מחזיק בנצ' של 117.5-120 קילו. הבעיה היא שאני חייב לבוא עם פרטנר למכון, אם אני בלי פרטנר אני לא יכול שמישהו ישמור עלי במכון שכוח אל הזה לכן אם אני בלי פרטנר- אני פשוט מוותר על האימון. הגעתי למסקנה שאי אפשר להמשיך ככה וצריך למצוא תחליף לתרגיל האהוב עלי ביותר- בנצ' פרס. עוד בעיה שמתעוררת היא שהדאמבלים שלנו מגיעים רק עד 37.5- ככה שהם לא מהווים אתגר רציני בשבילי (לפחות בטווח חזרות שיורד מ12). מה לדעתכם אפשר לעשות? אני כבר שוקל לעבור לסמית' משין ולגמור עם העניין.

לא צריך להיות חזק כדי להיות ספוטר כל ילד בן 12 יכול להיות ספוטר , רק צריך להעביר תדרוך נורמלי לפני מספיק שהספוטר עוזר בליחה כמה 5 קילו מינימום כדי שתעלה את המוט בחזרה.
הסיבה שלך שגויה מצטער

אם ממש חייבים - להתמקד בפרס, פוש פרס ומקבילים. אני גם בדעה שלא זה מה שצריך למנוע ממך לעשות בנץ'. אפשר למצוא פתרונות יצירתיים גם אם אין שום אפשרות למצוא ספוטר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית