הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ leg press

• פותח/ת השרשור itay301
  • פורסם בתאריך

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
איך עושים את התרגיל הזה הכי נכון שיש ?
הבנתי שאני צריך להניח את הרגליים כמה שיותר גבוהה
צריך שיהיה פיסוק רחב כמו בסקוואט ? או שהרגליים יהיו קרובות יחסית ?
לגבי שבירת מקביל - צריך לרדת כמעט עד הסוף(ככה אני עושה עכשיו) או שירידה של 90 מעלות ואפילו פחות כמו שאני רואה שהרבה עושים ?

כן, לנעול רגליים זה מסוכן אחי. אנשים מתים מזה. אתה במקרה בקורס מדריכים או משהו?

מצטרף לשאלה שלמעלה..
גם אני מבצע לחיצת רגליים ועדיין לא סגור על הטכניקה.

כשאני מניח את כפות הרגליים שלי במקום גבוה יותר על המשטח לחיצה, אני מרגיש שהתרגיל קל לי יותר, מאשר אם אני מניח את כפות הרגליים יותר נמוך..
כמו כן- אשמח לדעת מה בדיוק טווח התנועה המומלץ.. האם ליישר רגליים עד הסוף, האם בירידה, הרגליים צריכות להגיע ממש לחזה או עד למצב שנוצרות 90 מעלות בברכיים?

הפיסוק צריך להיות איך שנוח לך. בערך כמו בסקוואט, לפי דעתי.
ואני חושב שטווח תנועה גדול יותר זה תמיד יותר טוב.

עריכה:
שמעתי איפשהו שעם רגליים גבוהות יותר זה עובד יותר על הגלוטס.

נערך לאחרונה:
תודה על התשובה והסרטון -עזר לי מאוד, מסתבר שעבדתי לא נכון לגבי הפיסוק

עם באמת הייתה מקשיב לריפטו עכשיו אחרי שראיתה את הסרטון הייתה אומר "תודה הסרטון עזר לי אני מפסיק לעשות לג פרס ומתמקד בסקוואטים" תקשיב למה שהוא אמר לפחות 100 פעמים בסרטון הלג פרס מיועד לאנשים שלא יכולים לעשות סקוואטים והם עושים אותו בשביל לחזק את השרירים ברגליים בשביל שהם יוכלו להגיע למצב שהם עושים סקוואטים מלאים עם המשקל גוף שלהם

• פותח/ת השרשור
עם באמת הייתה מקשיב לריפטו עכשיו אחרי שראיתה את הסרטון הייתה אומר "תודה הסרטון עזר לי אני מפסיק לעשות לג פרס ומתמקד בסקוואטים" תקשיב למה שהוא אמר לפחות 100 פעמים בסרטון הלג פרס מיועד לאנשים שלא יכולים לעשות סקוואטים והם עושים אותו בשביל לחזק את השרירים ברגליים בשביל שהם יוכלו להגיע למצב שהם עושים סקוואטים מלאים עם המשקל גוף שלהם

האמת העברתי לדקה שהוא מראה את הטכניקה פעם שנייה שראיתי את זה הבנתי הכל יאללה סקוואטים ברבאק!!! למרות שפעם בכמה זמן אני חייב לשנות קצת אז אני יעשה איזה אימון לג פרס פעם בכמה זמן והיה חשוב לי לדעת דגשים לתרגיל בכל מקרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית