הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייאשתי מכל הפורמולות..כדאי לנסות jack3d?

• פותח/ת השרשור big_d
  • פורסם בתאריך

big_d

משתמש מתחיל
281
1
נק' מוניטין:
155
281
1
ניסתי את הנו אקספלוד ואחרי כמה זמן החלפתי ל1MR
ביום הראשון הרגשתי פיצוץ בשניהם...וזהו.. שם זה נגמר..

כרגע אני משתמש בקריאטין טהור...והאמת שלא שמתי לב למשו מיוחד במישקלים
חבר ממליץ בחום את הjack3d
זאת האופצייה האחרונה שלי...כי כל שאר הפורמולות כמו הסופר פאמפ מקס...הבנתי לא ברמה
של הפורמולות שציינתי..

כדאי לנסות את ה jack3d?
מפחד להתאכזב ;maeq

תגיד גיל,אתה מתמרן בין כמה פורמולות כדי שהגוף לא יתרגל? אם אני הולך לקחת פעמיים בשבוע,מה אני יכול לעשות כדי לגרום לגוף פחות להתרגל ? כדי שבכל פעם תמשיך להיות השפעה חזקה?..(חוץ מלתמרן בין פורמולות)

חחח מה זה לתמרן בין הפורמולות חחחחחחח.....בפורמולה יש רכיב X וגם בפורמולה השניה יש רכיב X איך מעבר בין אחת לשניה גורם לגוף לא להתרגל? שתהיו לי בריאים ההיגיון שלכם לפעמים מצחיק

תגיד גיל,אתה מתמרן בין כמה פורמולות כדי שהגוף לא יתרגל? אם אני הולך לקחת פעמיים בשבוע,מה אני יכול לעשות כדי לגרום לגוף פחות להתרגל ? כדי שבכל פעם תמשיך להיות השפעה חזקה?..(חוץ מלתמרן בין פורמולות)

האמת שאני לא ממש מתעסק בזה.. אני מידי פעם קונה בשביל מוטיבציה ככה..
וקצת אנרגיה זה נחמד..

לתמרן זה די מיותר.. תנסה משהו שאתה מרגיש שהוא מספיק טוב לך ללפני אימון ותשאר איתו.

ה-1MR עליי השפיע יותר.. במיוחד על הדופק, הפסקתי לשתות אותו באימוני גב ורגליים.. :120ag:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית