הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AD מסה כמה נקודות שלא מובנות לי

shanidaniel

משתמש פעיל
999
4
נק' מוניטין:
437
999
4
אני יסיים חיטוב לפני הקיץ וחשוב לי להיות חטוב לקיץ אבל אני רוצה לעלות שריר וכוח ולא סתם להישאר באותו המקום כל הקיץ אז הבנתי שבAD אפשר לעלות שריר בלי שומן

*עם אני אוכל ב 400 קלוריות מעל התחזוקה שלי ומתאמן HST עד כמה העלייה בשריר תהיה טובה ביחס למסה רגילה?

* עם אני אוכל ב 400 קלוריות מעל התחזוקה שלי ומתאמן HST יש סיכוי שאני יעלה שומן

* סתם לידע הכללי למה שאני עושה מסה ב400 קלוריות מעל התחזוקה שלי ברגיל אני יעלה בשומן ובAD לא, אני יודע שאין פחמימות אבל עדיין זה מעל התחזוקה אז מה הגורם?

* עם אתה לא יודעים לענות לי על השאלות האלה אולי אתם יכולים להפנות אותי לאפשהו שכן ידעו לעזור לי בזה

תודה מראש לכולם (רק למי שמגיב השאר לא שווים באמת)

1. תקרא את הספר AD, וגם ממליץ לקרוא ספרים של לייל KD
2. למה אתה חושב ש AD יותר טוב מלעשות מאסה כמו במדריך בפורטל (מעט שומן, פחמימה מורכבת, הרבה חלבון ומאזן קלורי לא גבוה מדי)
3. התוכנית אימונים שלך צריכה להיות תואמת לרמה שלך והתזונה (AD/רגילה) לא משנה כל עוד אתה בחיובי
4. תרכז את כל השאלות שלך באשכול אחד

ולשאלות שלך
לא ידוע אם בכלל
כן
זה לא נכון בשניהם תשמין
כן תקרא את הספר AD

• פותח/ת השרשור
1. תקרא את הספר AD, וגם ממליץ לקרוא ספרים של לייל KD
2. למה אתה חושב ש AD יותר טוב מלעשות מאסה כמו במדריך בפורטל (מעט שומן, פחמימה מורכבת, הרבה חלבון ומאזן קלורי לא גבוה מדי)
3. התוכנית אימונים שלך צריכה להיות תואמת לרמה שלך והתזונה (AD/רגילה) לא משנה כל עוד אתה בחיובי
4. תרכז את כל השאלות שלך באשכול אחד

ולשאלות שלך
לא ידוע אם בכלל
כן
זה לא נכון בשניהם תשמין
כן תקרא את הספר AD

תודה שאמרתה לי שבשניהם אני ישמין פשוט קודם אמרו שבAD עם מאזן קלורי חיובי של 400-500 אני לא יראה השמנה בגלל העלייה במסת השריר אבל עם אתה אומר שזה לא נכון לך אני מאמין .
אני לא חושב שAD עדיף על מסה רגילה נהפוך הוא אני פשוט רוצה לעלות עוד קצת מסה לפני הקיץ בלי להשמין כי אני כבר ממש בסוף חיטוב ואין לי זמן שוב לעשות מסה וחיטוב ושוב במאמר בפורטאל טענו שאפשר לעלות שריר ולא לעלות שומן בAD עם מאזן קלורי חיובי כמו שציינתי.
אני מודע לזה שאני לא צריך להתאמן כמו ג'י קאטלר אלה בנפח נמוך עם התמקדות בלהרים יותר במורכבים כל שבוע או שבועיים

---------- התגובה התווספה ב 08:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:00 ----------

ואני יחפש את הספר AD ויקרא אותו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית