דיון התוכנית הכי טובה לכל רמה

shanidaniel

משתמש פעיל
999
4
נק' מוניטין:
437
999
4
אז השאלה של הדיון הזה היא איזה תוכנית תביא הכי הרבה תוצאות מבחינת כוח בפרט ומבחינת היפרטרופיה בפרט בשביל מתאמן מתחיל , בשביל מתאמן בינוני , בשביל מתאמן מתקדם.

שיהיה דיון מהנה חסר פה אקשן בפורום:bananen_smilies074:

• פותח/ת השרשור
יפה אתה הוכחה למה שאנחנו טוענים. SS זאת הדרך היחידה לגדול ולהתחזק.

אני לא אומר שזאת הדרך היחידה אני אומר שזאת הדרך הכי מהירה בשביל המתאמן המתחיל עם תציג דרך יותר מהירה אני בטוח שהרבה אנשים פה ישמחו לנסות (אני גם ישמח לנסות דרך שלפי דעתך טובה למתאמן בינוני בשביל לעלות מסת שריר)
וגם אני איתך בדעה שלאכול חבילת אוראו בבוקר ועוד אחת בערב בשביל להגיע לערכים זה לא לעיניין וזה סתם גורם לך להשמין עדיף לסבול מהעובדה שאתה אוכל המון ומרגיש כאילו אתה הולך להקיא בסוף כל ארוחה כמעט (ככה זה לפחות היה אצלי)

בתקופה של הסרטון זה כן היה ה-1RM. עכשיו זה לא.

ואני לא משקולן למי ששאל.
ואני לא חשפן 😆
אני לא אומר שזאת הדרך היחידה אני אומר שזאת הדרך הכי מהירה בשביל המתאמן המתחיל עם תציג דרך יותר מהירה אני בטוח שהרבה אנשים פה ישמחו לנסות (אני גם ישמח לנסות דרך שלפי דעתך טובה למתאמן בינוני בשביל לעלות מסת שריר)
וגם אני איתך בדעה שלאכול חבילת אוראו בבוקר ועוד אחת בערב בשביל להגיע לערכים זה לא לעיניין וזה סתם גורם לך להשמין עדיף לסבול מהעובדה שאתה אוכל המון ומרגיש כאילו אתה הולך להקיא בסוף כל ארוחה כמעט (ככה זה לפחות היה אצלי)

מוניטין

הטוטאל שלי בפורום?? לא ידעתי שיש מכסה שצריך לעמוד בה. וכן תמיד אומרים לי שאני קטן מה לעשות אני לא מעוניין להיות סתם שמן. ובקשר לטוטאל. זה מעניין רק שמנים כמוך

אתה לא מעוניין להיות סתם שמן אבל לא מצליח לעלות במשקל עם כל המזרקים שלך? מוזר!
צר לי לאכזב אותך אבל אני אישית ראיתי אנשים שסיימו SS כשהם יותר גדולים מהתמונות שאתה העלית אחרי 3 (!) סייקלים (שהתחלת אותם על משקל גוף 70 אם ככה אתה נראה אחרי שלושתם), ואני מהמר שהרבה יותר חזקים ממך. אז בבקשה, לך תטריל את הילדים המסכנים שרוצים להתחיל להזריק בגיל מוקדם ותן לאנשים שרוצים להיות חזקים לעבוד כמו שצריך (זה לא מתאים לכולם, צריך גם לעשות סקוואט). בינתיים אף אחד לא התחזק מלעבוד 6 פעמים בשבוע על יד קדמית.

אתה לא מעוניין להיות סתם שמן אבל לא מצליח לעלות במשקל עם כל המזרקים שלך? מוזר!
צר לי לאכזב אותך אבל אני אישית ראיתי אנשים שסיימו SS כשהם יותר גדולים מהתמונות שאתה העלית אחרי 3 (!) סייקלים (שהתחלת אותם על משקל גוף 70 אם ככה אתה נראה אחרי שלושתם), ואני מהמר שהרבה יותר חזקים ממך. אז בבקשה, לך תטריל את הילדים המסכנים שרוצים להתחיל להזריק בגיל מוקדם ותן לאנשים שרוצים להיות חזקים לעבוד כמו שצריך (זה לא מתאים לכולם, צריך גם לעשות סקוואט). בינתיים אף אחד לא התחזק מלעבוד 6 פעמים בשבוע על יד קדמית.

זה אמור לתמוך בטענה שלי שלא הסטרואידים עושים את ההבדל?

אתה וויטליפטר??? ואהבתי את הטכניקה בדדליפט ממש טובה ביחס לRM1

---------- התגובה התווספה ב 15:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:59 ----------

חחחח אני מת איך שקולדפייר נראה בסרטון הראשון ב0.05 נראה כמו איזה דוקטור שבודק את איכות המתכת חחחחחח

למה כמו ?
עלקסי דוקטור למתמטיקה

זה אמור לתמוך בטענה שלי שלא הסטרואידים עושים את ההבדל?
סטרואידים ועוד איך עושים את ההבדל, בגלל זה כולם משתמשים בהם (גם פאוורליפטרים). גם המשקלים שלך עלו בגלל סטרואידים, ובלי סטרואידים עדי היה נראה כמו תלמיד כיתה יא'. זה שהוא מעיד על עצמו שהוא גם חלש וגם קטן למרות הסטרואידים אמור להדליק לו נורה אדומה שאולי הגיע הזמן להתחיל להתאמן נורמלי במקום לקשקש על חומצות אמינו.

בלי סטרואידים אין פיתוח גוף, מפתיע אותי שקלינה טוען אחרת.

עם מספיק חומרים והחומרים הנכונים = תוכאל חרא, תתאמן חרא, תראה פי 10 יותר טוב מכל אחד טבעי, לא משנה איזה תוכנית או דיאטה או כמה שעות הוא ישן. ברור שעם זה לא תנצח תחרויות, אבל בטח תראה יותר טוב מ99% מהמתאמנים הטבעיים

נערך לאחרונה:
בלי סטרואידים אין פיתוח גוף, מפתיע אותי שקלינה טוען אחרת.

עם מספיק חומרים והחומרים הנכונים = תוכאל חרא, תתאמן חרא, תראה פי 10 יותר טוב מכל אחד טבעי, לא משנה איזה תוכנית או דיאטה או כמה שעות הוא ישן. ברור שעם זה לא תנצח תחרויות, אבל בטח תראה יותר טוב מ99% מהמתאמנים הטבעיים

לא מסכים
לא משנה איזה חומרים אתה לוקח אתה חייב לשלב את זה בתזונה נכונה ובטח שלא להתאמן כמו טמבל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית