הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון התוכנית הכי טובה לכל רמה

shanidaniel

משתמש פעיל
999
4
נק' מוניטין:
437
999
4
אז השאלה של הדיון הזה היא איזה תוכנית תביא הכי הרבה תוצאות מבחינת כוח בפרט ומבחינת היפרטרופיה בפרט בשביל מתאמן מתחיל , בשביל מתאמן בינוני , בשביל מתאמן מתקדם.

שיהיה דיון מהנה חסר פה אקשן בפורום:bananen_smilies074:

אין תוכנית הכי טובה

אני בעד SS.הספר סוחף גם מבחינה אידיולוגית,קל מאוד להשתכנע ולפתח תקוות וזה חלק ניקר ממוטיבציה .בתוכנית זה חשוב.זה משהו שהוא קל לעיכול וגם קל להאמין בו ולהאחז בו. וגם בעבור זמן ברור לאותו מתאמן אם הוא בנוי למשחק הברזל או לא,ככה שלמתחילים זה הדבר.
IMHO;a2gasg

גם אל תשכח שב SS אפשר לאכול הכל כי אחרת לא נתאושש וחוץ מזה להיות שמן וחזק זה כיף

גם אל תשכח שאפשר לאכול בSS תפריט מסודר עם מאזן קלורי חיובי מתון ועדיין להתקדם בה יפה מאוד.

כנ"ל כל שאר תוכניות הכח.

גם אל תשכח שב SS אפשר לאכול הכל כי אחרת לא נתאושש וחוץ מזה להיות שמן וחזק זה כיף

זה חלק מהעניין,זה חוסך מהמגוייס החדש גם את הלימודי תזונה ,גם את הצורך ללמוד ולהתעמק בזה.אחלה שיטה.
הפשטות זה היופי.

מה אף פעם לא אמרו לך "אני לא רוצה להיות מנופח כמוך"?

בטח שאמרו. כל מי שאומר משפטים בסגנון הזה, זה אחרי שהוא ניסה לגדול ולא הצליח.

נכון כל הזמן אומרים לי שאני חלש אולי אני יעשה SS ואגדל

אולי כדאי באמת. בינתיים הטוטאל שלך בפורום הוא 0. אף פעם לא אמרו לך שאתה די קטן?

אני בעד SS.הספר סוחף גם מבחינה אידיולוגית,קל מאוד להשתכנע ולפתח תקוות וזה חלק ניקר ממוטיבציה .בתוכנית זה חשוב.זה משהו שהוא קל לעיכול וגם קל להאמין בו ולהאחז בו. וגם בעבור זמן ברור לאותו מתאמן אם הוא בנוי למשחק הברזל או לא,ככה שלמתחילים זה הדבר.
IMHO;a2gasg

אני מאוד מסכים, בהנחה שזה לא נכתב בציניות

בטח שאמרו. כל מי שאומר משפטים בסגנון הזה, זה אחרי שהוא ניסה לגדול ולא הצליח.

ותגיד,כל מי שאומר שהוא לא מחפש לעלות על במה מרוח בשמן עם חוטיני ושלא בא לו שינקדו אותו,מה הכוונה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית