דיון התוכנית הכי טובה לכל רמה

shanidaniel

משתמש פעיל
999
4
נק' מוניטין:
437
999
4
אז השאלה של הדיון הזה היא איזה תוכנית תביא הכי הרבה תוצאות מבחינת כוח בפרט ומבחינת היפרטרופיה בפרט בשביל מתאמן מתחיל , בשביל מתאמן בינוני , בשביל מתאמן מתקדם.

שיהיה דיון מהנה חסר פה אקשן בפורום:bananen_smilies074:

אני מאוד מסכים, בהנחה שזה לא נכתב בציניות

עוד הפעם....חבורה של פראנואידים אני אחראי על מה שכתבתי,לא על מה שהבנתם...
Im-Only-Responsible-For-What-I-Say.jpg

---------- התגובה התווספה ב 12:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:14 ----------

שיש הבדל בין לרצות להראות טוב לבין לרצות להיות בילדר.

למה אתה לא עונה לי על מה ששאלתי????? זאת שאלה של חיים ומוות!!!

נ.ב. היופי הוא בעייני המתבונן? - משפט של שמנות

אני יודע מה אתה מצפה לשמוע, אבל באמת שלא כל אחד רוצה להיות בילדר.

לטעמי אין שום יופי בלהיות על 5% שומן, אז כנראה שאני שמנה.

אני יודע מה אתה מצפה לשמוע, אבל באמת שלא כל אחד רוצה להיות בילדר.

לטעמי אין שום יופי בלהיות על 5% שומן, אז כנראה שאני שמנה.

שמע,גם אני נגעל מרזון.נשי וגברי כאחד.
ומאיפה אתה יודע מה אני מצפה לשמוע? אני כולי אנטגוניזם אחד גדול וחטוב.😆

בטח שאמרו. כל מי שאומר משפטים בסגנון הזה, זה אחרי שהוא ניסה לגדול ולא הצליח.

אולי כדאי באמת. בינתיים הטוטאל שלך בפורום הוא 0. אף פעם לא אמרו לך שאתה די קטן?

הטוטאל שלי בפורום?? לא ידעתי שיש מכסה שצריך לעמוד בה. וכן תמיד אומרים לי שאני קטן מה לעשות אני לא מעוניין להיות סתם שמן. ובקשר לטוטאל. זה מעניין רק שמנים כמוך

• פותח/ת השרשור
גם אל תשכח שאפשר לאכול בSS תפריט מסודר עם מאזן קלורי חיובי מתון ועדיין להתקדם בה יפה מאוד.

כנ"ל כל שאר תוכניות הכח.

לאאאא...אז זה כבר לא SS אחי מה עשינו בזה.

זה חלק מהעניין,זה חוסך מהמגוייס החדש גם את הלימודי תזונה ,גם את הצורך ללמוד ולהתעמק בזה.אחלה שיטה.
הפשטות זה היופי.

לא יודע מה איתכם אבל אני עשיתי SS לפי תפריט ומדדתי את כל הארוחות שלי על המשקל וואלה אני לא מרגיש חלש היו לי תוצאות טובות מאוד בתוכנית ;susss

הטוטאל שלי בפורום?? לא ידעתי שיש מכסה שצריך לעמוד בה. וכן תמיד אומרים לי שאני קטן מה לעשות אני לא מעוניין להיות סתם שמן. ובקשר לטוטאל. זה מעניין רק שמנים כמוך

כמו שקלינה אמר - "היופי הוא בעיני המתבונן" זה משפט של שמנות. אז באותה מידה "טוטאל מעניין רק שמנים כמוך" זה משפט של חלשים.

אבל אני שמח שאתה מודה שאתה קטן וחלש.

כמו שקלינה אמר - "היופי הוא בעיני המתבונן" זה משפט של שמנות. אז באותה מידה "טוטאל מעניין רק שמנים כמוך" זה משפט של חלשים.

+100500
ברוסית יש פיתגם- אם אתה עדיין מוטרד מהמשקל שלך,סימן שאתה לא שוקל מספיק

---------- התגובה התווספה ב 13:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:46 ----------

חחח כמה סטלבט יש בפורום הזה LBStalbet

יותר קל להאשים את קלינה בטרולינג מלפתוח את הראש קצת לדברים חדשים?

נכון ראיתי אתמול את הסרטים שהעלית. הדד ליפט 300 היה מאוד מרשים. אופס סליחה אתה מעולם לא הוכחת שום דבר בפורום רק מבלבל תמוח כל היום עם ההערות הסרקסטיות שלך.

נכון ראיתי אתמול את הסרטים שהעלית הדד ליפט 300 היה מאוד מרשים. אופס סליחה אתה מעולם לא הוכחת שום דבר בפורום רק מבלבל תמוח כל היום עם ההערות הסרקסטיות שלך.

כמה שזכור לי המשקלים שהעלתי לפורום גדולים מאפס. מה איתך? עוד לא ראינו אותך מרים מוט ריק אפילו.

איפה הם ? לא מצאתי עוד סירטונים שלך חוץ מאלה מתחילת 2009
נכנסתי למצא את כל האשכולות אשר נכתבו על ידי coldfire

• פותח/ת השרשור
דדליפט 220:
alex DL 220x1.MOV - YouTube

סקוואט 190:
Squat190kg - YouTube

אף אחד מהם לא 1RM שלי.

אתה וויטליפטר??? ואהבתי את הטכניקה בדדליפט ממש טובה ביחס לRM1

---------- התגובה התווספה ב 15:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:59 ----------

חחחח אני מת איך שקולדפייר נראה בסרטון הראשון ב0.05 נראה כמו איזה דוקטור שבודק את איכות המתכת חחחחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית