הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
  • פותח/ת השרשור
עשיתי סבב אחד, לא אהבתי אותה בכלל.

וואלה למה?

אפשר עוד דעות ?

---------- התגובה התווספה 15-03-2012 ב 06:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה 14-03-2012 ב 20:57 ----------

אף אחד לא התנסה פה בתוכנית?

אני מכיר מישהו אחד שעשה אותה שנמצא במכון שלי ההתקדמות מבחינת גוף אצלו הייתה בסדר גמור אבל בידיים זה היה משהו מיוחד כאילו תוך חודשיים הוא קנה ידיים חדשות

לא מאמין בתוכניות "סייקלים" או בתוכניות שמתיימרות לעלות אותך במסה תוך תקופה קצרה.
לא מבין מה ההיגיון בזה.

יכול להיות שהתוכנית עצמה טובה, אבל זה סתם נראה לי מפגר לעשות תוכנית לחודשיים ולצפות לתוצאות מיוחדות. זה כאילו "תוכנית לפני הקיץ", לעשות סבב ולעלות במסת שריר. חארטה.

היו לי שניים במכון שעשו את התוכנית. לא ראיתי משהו מיוחד, או עליונות על תוכניות אחרות בתחום של היפרטרופיה.

נערך לאחרונה:
אני מכיר מישהו אחד שעשה אותה שנמצא במכון שלי ההתקדמות מבחינת גוף אצלו הייתה בסדר גמור אבל בידיים זה היה משהו מיוחד כאילו תוך חודשיים הוא קנה ידיים חדשות

כמה הוא שקל לפני התוכנית ? וכמה היד שלו היתה לפני ?

כמה הוא שקל לפני התוכנית ? וכמה היד שלו היתה לפני ?

אני לא מדדתי אותו והוא גם לא איזה חבר שאני הולך לשאול הוא מישהו במכון שבא לרוב באותם השעות כמוני אז יצא לי לראות אצלו לפי הערכתי שיפור של כ3-4 סנטימטר ביד אבל זאת הערכה גסה ואי אפשר באמת לדעת רק מלראות מה שבטוח ויזואלית השיפור היה גדול...

עשיתי אותה כמה פעמים, אם אתה מתאמן מתחיל אתה תראה ממנה תוצאות יפות... למתאמן וותיק היא לא מספיקה מבחינת המספר תרגילים לשריר וביחוד בשרירי הידיים. אפשר לקחת ממנה את הרעיון הבסיסי שתקף תמיד - כל שבועיים שלושה לגוון במשקל ובחזרות..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית