הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע לSS

popy8655

משתמש מתחיל
64
0
נק' מוניטין:
-40
64
0
אני מתכנן להתחיל את תכנית SS כבר היום ולמשוך אותה עד תחילת הקיץ\עד סופו
כמה נושאים שלא ברורים לי הם :
1)בSS אני עולה במשקלי עבודה ובמשקל גוף עכשיו אני לא רוצה להיות ממש שמן קיימת אפשרות לעלות כמה שפחות בשומן ויותר בשריר.
2)ובחימום בSS איך אני מתחמם לכל תרגיל כאילו כמה משקל

משקלי עבודה:
סקוואט: 65
דדליפט:65
בנץ פרס:62.5
פרס לא כל כך עשיתי אני ילמד ויעשה 80 אחוז ממה שאני יכול אבל איך לחלק לחימום
מתח:עם משקל כל אימון אני יוסיף בין 1-2 קילו (יש להתחשב בעלייה מטורפת במשקל גוף)

3)לאחר SS בדכ לאיזה תכנית עוברים כדי להמשיך להתחזק ולשמור על משקלי עבודה .
כמה זמן נמשכת התכנית לאדם ממוצע עד שמגיעים למצב שצריך להתחיל חיטוב או שלא .

1. תבקר את כמות הקלוריות שאתה מכניס. בשלב כלשהו כדי להמשיך להתקדם אתה תצתרך לאכול יותר ויותר, אם אתה לא רוצה לעלות הרבה בשומן, אז תאכל כמות קבועה וכשאתה לא מצליח לעלות משקל מאימון לאימון אז תעשה שוב את אותו המשקל עד שתצליח לעלות... (יענו במקום לאכול כמו מטורף בשביל להתקדם כל אימון, פשוט תאכל פחות ותתקדם לעט יותר)
2. חימום לכל תרגיל: 50% לחמש חזרות, 60% ל 4, 70% ל 3, 80% ל 2, 90% ל 1. ואז 100% ל 3X5.
כתוב את זה במאמר.
3. אם באמת מיצית את התוכנית אז מי שרוצה להמשיך כוח עובר לליניארית. אבל סביר להניח שתעצור עם ה SS כשתגיע לאחוז שומן מסוים. ואז אחרי חיטוב כנראה תוכל לעשות עוד סבב.

• פותח/ת השרשור
1. תבקר את כמות הקלוריות שאתה מכניס. בשלב כלשהו כדי להמשיך להתקדם אתה תצתרך לאכול יותר ויותר, אם אתה לא רוצה לעלות הרבה בשומן, אז תאכל כמות קבועה וכשאתה לא מצליח לעלות משקל מאימון לאימון אז תעשה שוב את אותו המשקל עד שתצליח לעלות... (יענו במקום לאכול כמו מטורף בשביל להתקדם כל אימון, פשוט תאכל פחות ותתקדם לעט יותר)
2. חימום לכל תרגיל: 50% לחמש חזרות, 60% ל 4, 70% ל 3, 80% ל 2, 90% ל 1. ואז 100% ל 3X5.
כתוב את זה במאמר.
3. אם באמת מיצית את התוכנית אז מי שרוצה להמשיך כוח עובר לליניארית. אבל סביר להניח שתעצור עם ה SS כשתגיע לאחוז שומן מסוים. ואז אחרי חיטוב כנראה תוכל לעשות עוד סבב.

תודה אחי ועוד משהוא קטן
היום התחלתי את התכנית אימון ראשון הוא היה ממש מהר וקל כי התחלתי 80% מהיכולת עכשיו אני מעלה בסקוואט ובדדליפט 5 קילו , ובבנץ פרס 2.5, ומתח 1-2 קילו (נמנע כרגע מקלינים עקב אי למידת טכניקה)

אני ממשיך לעלות את המשקלים וברגע שאני לא מצליח וישנתי טוב ואכלתי וטכניקה טובה אני עושה ריסט של כמה אחוזים מהמשקל שהגעתי אליו?
ואחרי כמה שבועות לקצץ את מידת העלייה בתרגילים?לכמה לקצץ?
וכמה זמן נמשכת התכנית בערך ?
תודה רבה דרך אגב קראתי את המאמר אבל אני רוצה עוד חוות דעת להיות בטוח!!!

תקצץ לקפיצות של 2.5 כשתגיע שאתה בקושי מסיים סט (הרי עכשיו זה מאוד קל)
ככה אם תקפוץ בעוד 5 אתה לא תצליח, אבל אם תקפוץ ב 2.5 אז זה יהיה בסדר...

לגבי ריסט כתוב הכל מדויק, אני בעצמי לא זוכר... פשוט באותו התרגיל שאתה נתקע אתה מוריד ל 90 או 80 אחוז... יותר הגיוני ל 90...

• פותח/ת השרשור
תקצץ לקפיצות של 2.5 כשתגיע שאתה בקושי מסיים סט (הרי עכשיו זה מאוד קל)
ככה אם תקפוץ בעוד 5 אתה לא תצליח, אבל אם תקפוץ ב 2.5 אז זה יהיה בסדר...

לגבי ריסט כתוב הכל מדויק, אני בעצמי לא זוכר... פשוט באותו התרגיל שאתה נתקע אתה מוריד ל 90 או 80 אחוז... יותר הגיוני ל 90...

תודה אחי זה בסדר להחליף קלין במתח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית