הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל חיטוב דל פחמימה

AsherIsPW

מושעה
632
17
נק' מוניטין:
8
632
17
שלום
אני רוצה להתחיל חיטוב דל פחמימה ויש לי שאלות
1.האם אני יכול להתחיל את החיטוב כאשר אני 15~16 אחוז שומן?
2.אני צריך להיות בדל פחמימה במאזן קלורי שלילי כמו בחיטוב רגיל?
3.אני צריך לאכול יותר שומן מחלבון?
4.הערכים האלה טובים?
גבינה צהובה 28% 50 גרם 172 קלוריות הסר
בשר בקר צלוי 200 גרם 645 קלוריות הסר
קוטג` 9% גביע 332 קלוריות הסר
מלפפון מלפפון בינוני 26 קלוריות הסר
עגבניות עגבניה בינונית 31 קלוריות הסר
ביצה קשה 2 ביצים מספר 1 (XL) 193 קלוריות הסר
בצל ירוק בצל ירוק בינוני 5 קלוריות הסר
חזה הודו צלוי 50 גרם 64 קלוריות הסר
המבורגר 50 גרם 114 קלוריות הסר
שמן זית כף 123 קלוריות

סה"כ קלוריות: 1705 קלוריות
סה"כ חלבון: 133.9 גרם
סה"כ שומן: 124 גרם
סה"כ פחמימות: 16.5 גרם
סה"כ כולסטרול: 941.7 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים: 1.9 גרם

שלום
אני רוצה להתחיל חיטוב דל פחמימה ויש לי שאלות
1.האם אני יכול להתחיל את החיטוב כאשר אני 15~16 אחוז שומן?
2.אני צריך להיות בדל פחמימה במאזן קלורי שלילי כמו בחיטוב רגיל?
3.אני צריך לאכול יותר שומן מחלבון?
4.הערכים האלה טובים?

1. כן
2.כן
3. נראה בסדר
4. מה הוגבה גיל משקל שלך ?

• פותח/ת השרשור
אוכל יותר טעים,העמסה פעם בשבוע
אמרו שזה יתן גם ירידה באחוזי שומן יותר מהר ? נכון?
מה הבעיה עם זה?

כן אחי זה כיף לאכול הרבה שומן כל יום
וסוף שבוע לאכול מה שבא לך ולקרוא לזה העמסה
זה לא עובד ככה

• פותח/ת השרשור
למה לא עובד ככה בהעמסה אני יאכל פחמימות מלאות בכמות גדולה שומן קצת וחלבון פי 1.5
ובשאר הימים של החיטוב זה יהיה לפי התפריט
מה הבעיה עדיין אני לא הבנתי ?

אין בעיה אם אתה יודע מה אתה עושה ולמה אתה נכנס
עד לא.ש נמוך אין למה לעבור לדל פחמימה
ובמיוחד לא להתחיל חיטוב עם זה

זו רק דעתי

אתה יכול גם לעשות דל פחמימה ללא העמסות SKD. מעניין אם מישהו בפורום ניסה את זה עם אימוני משקולות.

• פותח/ת השרשור
אני מקבל את דעתך והיא מעניינת אותי לשם כך פתחתי את האשכול 😃
אם אתה ממליץ שאני יהיה באחוז שומן נמוך יותר לעשות אז אני ירד עוד בחיטוב הרגיל.
שבת שלום ותודה רבה 😃

---------- התגובה התווספה ב 13:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:15 ----------

אתה יכול גם לעשות דל פחמימה ללא העמסות SKD. מעניין אם מישהו בפורום ניסה את זה עם אימוני משקולות.

יש לזה מאמר בפורטל?

אתה מוזמן לקרוא
Ketogenic Diet, The: A Complete Guide for the Dieter & the Practitioner

של לייל

אני עשיתי משו בסגנון אכלתי רק חלבון וקצת ירקות וממש קצת שומן איכותי [לא יותר מ10 שקדים] והתאמנתי מתישהו הגוף מתרגל ואתה מריגש כוח הצלחתי לעשות ריצות של 10 ק''מ 3 פעמיים בשבוע + 3 אימוני כוח הגעתי תוך חודשיים שלוש למצב שהמכונה לא קלטה אותי או שהיה יוצא 1.7 משו כזה [שזה לא הגיוני]
לא מומלץ אבל מאוד קשה ואם אתה אוכל רק חלבון אתה דופק לעצמך את הכליות [מזל שעשיתי בדיקות דם בזמן]
אבל מאז לא משנה כמה אני אוכל אני לא עולה ממש באחוזי שומן ועולה יפה במאסה[10 קילו על אותו אחוז שומן]
6% יש לי אחרי חצי שנה של מאסה;susss

---------- התגובה התווספה ב 16:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:29 ----------

אני עשיתי משו בסגנון אכלתי רק חלבון וקצת ירקות וממש קצת שומן איכותי [לא יותר מ10 שקדים] והתאמנתי מתישהו הגוף מתרגל ואתה מריגש כוח הצלחתי לעשות ריצות של 10 ק''מ 3 פעמיים בשבוע + 3 אימוני כוח הגעתי תוך חודשיים שלוש למצב שהמכונה לא קלטה אותי או שהיה יוצא 1.7 משו כזה [שזה לא הגיוני]
לא מומלץ אבל מאוד קשה ואם אתה אוכל רק חלבון אתה דופק לעצמך את הכליות [מזל שעשיתי בדיקות דם בזמן]
אבל מאז לא משנה כמה אני אוכל אני לא עולה ממש באחוזי שומן ועולה יפה במאסה[10 קילו על אותו אחוז שומן]

---------- התגובה התווספה ב 16:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:29 ----------

הדיאטה מבוססת על צריכת שומן וחלבון ביחסים זהים.

לגבי גוף עם 6% שומן אחרי עליה של 10 קילו ? קשה להאמין. חובת ההוכחה עליך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית