הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט*להתחלת*חיטוב*

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
תפריט להתחלת חיטוב

אוקי עוד שבוע נכנס לחיטוב רציתי לדעת מה דעתכם על התפריט בינתיים אני יעשה חיטוב רגיל ולאט לאט יקצץ בפחמימות עושה 3 אימונים אנאירובי ו3 אימונים אירובים בשבוע חצי שעה +- עצימות בינוני:
נתונים:
משקל 77
RMR2300
ארוחת בוקר:
8 פריכיות אורז
1גביע יופלה
75גרמים גבינה סקי
3 כמוסות אומגה 3
בית ספר:
4 פרוסות לחם קל שכוללות שני ביצים קשות+75גרמים גבינה סקי
צהריים:
300 גרם אורז לבן + 150 גרם חזה עוף מבושל כמעט ללא שמן עם התרסיס הזה
אימון!
ערב:
טונה קופסא
1 כפות טחינה
2 פרוסות לחם קל
2 פרוסות גבינה צהובה 9 אחוז לייט
3 כמוסות אומגה 3
ערכים סופיים:
קלוריות:2050 כולל הכמוסות אומגה 3
פחמימות:200
חלבונים:160
שומן:60
סיבים:15
תוספים: אבץ.מגנזיום.מולטי ויטמין.אומגה 3.ויטמין C
מה אתם אומרים?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הRMR שלי הוא 2300~ אז הגרעון הוא כ 450 עם הזמן מתי שתהייה האטה בקצב הירידה נקצץ בפחמימות
האירובי שלי לא יהיה בשמיים אני יעשה פה ושם בערך פעם פעמיים בשבוע כמו החיטוב שעבר שלי

ככה תשמר יותר ת'שריר. זה לא טוב להתחיל מכמות כזו של פחמימות. עדיף להוסיף אוכל(פחמימה וקצת חלבון) ולהוסיף גם אירובי. זאת העצה שלי, עלי אישית זה עבד הרבה יותר טוב. וגם אני הייתי מוריד ת'לחם ות'גבינה קשה.

• פותח/ת השרשור
ככה תשמר יותר ת'שריר. זה לא טוב להתחיל מכמות כזו של פחמימות. עדיף להוסיף אוכל(פחמימה וקצת חלבון) ולהוסיף גם אירובי. זאת העצה שלי, עלי אישית זה עבד הרבה יותר טוב. וגם אני הייתי מוריד ת'לחם ות'גבינה קשה.

אהה אוקי אבל להוסיף את הפחמימות זה רק בימים שכן יש לי אירובי נכון?
ומזה קצב בינוני באירובי כמה קמ"ש?

לא יודע לגבי קמ''ש חחחח. אבל נגיד אתה עושה סקי/אופניים. תשמור על אותו קצת קבוע מעל 130(פעימות לדקה) עד ל 150 פעימות לדקה בערך, זה נקרא קצב בינוני. כשתירד קצת באחוזים תרצה אולי לעשות אינטרוולים מידי פעם אבל זה כבר נושא אחר.

ופחמימות להשאיר קבוע בתפריט. למשך השבועיים הראשונים, אם אתה רואה עדיין התקדמות תמשיך עוד שבוע, אחרי זה תוריד ל 150 פחמימה בימים ללא אימון. (חשוב מאד לוודא שהפחמימה שלך מגיעה ממקור טוב כמו אורז/שיבולת/פסטה מחיטה מלאה/פירכיות אורז/ירקות ירוקים בעיקר/בטטה גם אפשרי). כל פעם שאתה רואה שאתה טיפה מפסיק להתקדם משבוע לשבוע, תוריד עוד קצת ועוד קצת גם אם זה להוריד 20 גרם פחמימה ו10 שומן. לדעתי תירד אחרי חודש ל50 גרם שומן ו180 פחמימה או אפילו תישאר על 200,תלוי בהתקדמות.

60 שומן/170 חלבון/200 פחמימה. אם החלבון 170 או 180 זה לא קריטי.

אחרי שהפסקתה להתקדם, תוריד ל 180 פחמימה ו 50 שומן. אחרי זה 150 פחמימה, אחרי זה 120. קיצר תחשב ככה שהגירעון שלך לא יעבור ת' 800 קלוריות ליום.

נראה סבבה, אבל אני אישית מעדיף להמנע מלחם/גבינות(חוץ מקוטג' או סקי של 3% ומטה)/יוגורטים+מעדנים.
תנסה לפצל את הכל ל 5-6 ארוחות, בארוחת ערב ממליץ לך לנסות סלט ירקות עם שמן זית לימון+טונה במים+גבינת סקי+פירכיות יוצא טעים וגם יותר איכותי

אתה צריך לחשב את זה לבד ככה שהגירעון הקלורי שלך לא יהיה מעל 800 בשיא החיטוב. אבל עדיף לאכול יותר ולהתאמן יותר ככה תאבד פחות שריר והחיטוב יהיה יותר איכותי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית