ייעוץ תרגיל לחזה,או שאולי לגב? כנסו..

• פותח/ת השרשור zuko
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

zuko

משתמש פעיל
646
8
נק' מוניטין:
42
646
8
שלום חברים,

יש את התרגיל הזה לחזה:

2 שאלות:
1.כשאני עושה את התרגיל הנ"ל אני מרגיש יותר את הגב מאשר את החזה,יש מצב כזה? אולי אני לא עושה אותו נכון?
2.קראתי בגליון dxl הישראלי שהתרגיל הנ"ל מפתח את "בית החזה" (wtf?),מישהו שמע על דבר כזה?

ולגבי התרגיל:

זאת לא תנועה שמזכירה מעוד את התרגיל החזה?,מה דעתכם על התרגיל הזה לשילוב באימון גב?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה זה משנה? זה תרגיל של הומואים

למה? כי ביל סטאר וריפטו לא כתבו עליו בשום מקום?

ביל סטאר כן הכניס את התרגיל הזה
תקרא את המאמר "כך תשיגו ידיים גדולות"

באימון עשינו:
סקוואטים 8X1, 3X2, 5X3
לחיצת חזה 8X4
שראגס 5X5
פולאובר ביד ישרה 20X2
מתח מקסימום X4
מקבילים מקסימום X3 (ללא משקל)

התשובה פשוטה. כי אלה האנשים שעושים אותו 😃

"הומואים"
בודי בילדרים שעשו את התרגיל מאיפה נתחיל מדוריאן יטס שהיה לו וואחד גב ועד לרוני קולמן שאומנם היה משלב את זה באימוני חזה וגם לו היה וווואחחחחד גב והרשימה ממשיכה...אז כן,הם היו "הומואים" אם זאת ההגדרה שלך לשניים מהאנשים שהציגו על במה גב עבה עם קוביות של סטייקים שיוצאים ממנו ולרוב לקחו את שאר המתחרים כל פעם שזה הגיע לפוזינג שמציג תגב.עזוב תרגילים לגב זה בכלל הומואי תישאר עם המכשיר מקרבים כן כן כן הכיסא גניקולוג זה הרבה יותר סטרייטי נראה לי גם שתאהב אותו

"הומואים"
בודי בילדרים שעשו את התרגיל מאיפה נתחיל מדוריאן יטס שהיה לו וואחד גב ועד לרוני קולמן שאומנם היה משלב את זה באימוני חזה וגם לו היה וווואחחחחד גב והרשימה ממשיכה...אז כן,הם היו "הומואים" אם זאת ההגדרה שלך לשניים מהאנשים שהציגו על במה גב עבה עם קוביות של סטייקים שיוצאים ממנו ולרוב לקחו את שאר המתחרים כל פעם שזה הגיע לפוזינג שמציג תגב.עזוב תרגילים לגב זה בכלל הומואי תישאר עם המכשיר מקרבים כן כן כן הכיסא גניקולוג זה הרבה יותר סטרייטי נראה לי גם שתאהב אותו

עם הגודל של בית המרקחת שהיה להם בגוף, הם גדלו רק מלהסתכל על משקולות.
אני חושב שרק מעיטוש השרירים הרלוונטיים גדלו.

בחייך, אל תתן מפתחי גוף "טבעיים" כדוגמה ליעילות של תרגילים.

"הומואים"

האמת, שאם אתה מציג את זה ככה, אז כן, זה נשמע דיי הומואי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית