הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחיטוב רגיל כמה אחוזי שומן אפשר לרדת?

AsherIsPW

מושעה
632
17
נק' מוניטין:
8
632
17
אני בחיטוב רגיל של 95 פחמימה 56 שומן ו145 חלבון קיצור רציתי לדעת עד איזה אחוז שומן אני יכול להגיע בחיטוב רגיל?

ולפי דעתי אפשר עד 10-11 אחוז או עד שאתה עוצר פשוט.. ומשם צריך לקצץ פחמימה. תקנו אותי אם אני טועה

לדעתי אפשרי.

ניתן להיעזר גם בתוספים לקראת הסוף אם רואים שלא מתקדמים.

השאלה זה לא כמה ניתן להוריד בחיטוב רגיל, כי ניתן לחטוב לאחוזים נמוכים
השאלה היא כמה על כמה שריר תשמור בדרך לאותם אחוזים
ופה נכנסים למשוואה דיאטות קוטג'ניות וחומרים למינהם

מתוך UD2:
So what else controls the P-ratio? As it turns out, the primary predictor of P-ratio during
over- and underfeeding is bodyfat percentage. The more bodyfat you carry, the more fat you tend
to lose when you diet (meaning less muscle) and the leaner you are, the less fat you tend to lose
(meaning more muscle). The same goes in reverse: naturally lean (but not folks who have dieted
down) individuals tend to gain more muscle and less fat when they overfeed and fatter individuals
tend to gain more fat and less muscle when they overfeed.​

moo, אני מבין שלדעתך עדיף לדחות דיאטה קטוג'נית לשלבים הסופיים של החיטוב (12-10% ומטה) מבחינת שמירה על מסת שריר?

moo, אני מבין שלדעתך עדיף לדחות דיאטה קטוג'נית לשלבים הסופיים של החיטוב (12-10% ומטה) מבחינת שמירה על מסת שריר?

אין לי דעה חד משמעית בנושא, רק הבאתי את מה שלייל רושם, וזה נראה הגיוני
אני נוטה להסכים שדל פחמימה או שימוש בחומרים יהיה הכרחי בא.ש נמוך על מנת לשמר שריר

זה הגיוני לחלוטין, השאלה אם חיטוב דל-פחמימה לאורך זמן עלול לתרום לירידה משמעותית במסת השריר?
כלומר, נניח ואדם נמצא על 16% ומעוניין להגיע ל-8%, האם זה רעיון טוב להתחיל ולסיים בדיאטה קטוג'נית מבחינת שמירה על מסת שריר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית