הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחיטוב רגיל כמה אחוזי שומן אפשר לרדת?

AsherIsPW

מושעה
632
17
נק' מוניטין:
8
632
17
אני בחיטוב רגיל של 95 פחמימה 56 שומן ו145 חלבון קיצור רציתי לדעת עד איזה אחוז שומן אני יכול להגיע בחיטוב רגיל?

לא יודע, אני בעד פחמימות בתחילת החיטוב, בלי פחמימות אין לי כח להרים
ובדיאטה קוטוג'נית אחרי העמסה אני מרים כבד, באימון לפני אני מרים בינוני ונותן נפח
במהלך השבוע אני סתם משחק

תנסה ותראה מה אתה מעדיף

להגיע פחות מ10% בדרך נורמאלית ללא התערבות של תוספים קשה מאוד לדעתי...
הייתי אולי משלב קליין , יכול לתת לך שבועיים קטלניות וירידה בשומן העיקש יותר.

זה גם תלוי המון בגנטיקה שלך, במאזן הנייטרלי, בסוג האימונים (אינטרוולים)
לפי דעתי אתה תוכל לרדת מ10% אבל תאבד מסת שריר חשובה על הדרך

אין לי דעה חד משמעית בנושא, רק הבאתי את מה שלייל רושם, וזה נראה הגיוני
אני נוטה להסכים שדל פחמימה או שימוש בחומרים יהיה הכרחי בא.ש נמוך על מנת לשמר שריר
דיאטות גיטג'ניות לעניות דעתי הם רעיון מצויין אם אתה רוצה לאבד את מסת השריר שעבדת עליה כל קשה. (לדעתי בדיאטות ממש דלות בפחמימה יש צורך לבצע העמסות לעיתים תכופות יותר ממה שמקובל לחשוב כל 4-5 ימים). בטח ובטח עם אתה על אחוז שומן נמוך אתה בוודאות תאבד מסת שריר במידה וחומרים לא במשוואה.

זה הגיוני לחלוטין, השאלה אם חיטוב דל-פחמימה לאורך זמן עלול לתרום לירידה משמעותית במסת השריר?
כלומר, נניח ואדם נמצא על 16% ומעוניין להגיע ל-8%, האם זה רעיון טוב להתחיל ולסיים בדיאטה קטוג'נית מבחינת שמירה על מסת שריר?
למה שתרצה לעשות את זה? רוב הסיכויים שתגיע ל 8% בלי יותר מדי שריר עליך. אם זמן זה לא פקטור (אין תחרות או משהו כזה. למרות שבתיכנון טוב של זמנים לא צריך להיות על דל פחמימה יותר מידי גם בהכנה לתחרות) אז לדעתי להמנע מדל פחמימה כמה שניתן. ורק שממש קרובים למטרה ניתן לשלב תכנית כזאת. ככה גם תשמור על השריר שלך בצורה הטובה ביותר.

להגיע פחות מ10% בדרך נורמאלית ללא התערבות של תוספים קשה מאוד לדעתי...
הייתי אולי משלב קליין , יכול לתת לך שבועיים קטלניות וירידה בשומן העיקש יותר.
ממש לא נכון להגיע מנניח 15% עד ל 10% זאת לא עבודה קשה מדי ולא נדרשת שום התערבות פארמקולוגית.

זה גם תלוי המון בגנטיקה שלך, במאזן הנייטרלי, בסוג האימונים (אינטרוולים)
לפי דעתי אתה תוכל לרדת מ10% אבל תאבד מסת שריר חשובה על הדרך
שוב פעם גנטיקה?! גם בן אדם שהוא אנדומורפי יכול להגיע ל 10% בלי יותר מדי מאמץ.

ב UD2 שמכוונת לא.ש נמוך אתה דל פחמימה 3.5 ימים
1.5 ימים מעמיס
ועוד 2 על ניטראלי או בגרעון של 10-20% (עם פחמימות) - שהם יוצאים מייד אחרי העמסה

אתם אומרים שדיאטות קטוגניות יפגעו לך במסת שריר, אבל לפי המאמרים הדיאטות האלה משמרות שריר באחוז שומן נמוך כמו 12 ומטה..

נראה לי שהוא התכוון שלא כדאי להתחיל חיטוב בדל פחמימה כי זה תקופה ארוכה מדיי וגם כשעושים את זה אז צריך לעשות העמסה לעיתים קרובות יותר כדי לא לאבד שריר הוא לא אמר שזה לא טוב בכלל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית