עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דיאטות גיטג'ניות לעניות דעתי הם רעיון מצויין אם אתה רוצה לאבד את מסת השריר שעבדת עליה כל קשה. (לדעתי בדיאטות ממש דלות בפחמימה יש צורך לבצע העמסות לעיתים תכופות יותר ממה שמקובל לחשוב כל 4-5 ימים). בטח ובטח עם אתה על אחוז שומן נמוך אתה בוודאות תאבד מסת שריר במידה וחומרים לא במשוואה.אין לי דעה חד משמעית בנושא, רק הבאתי את מה שלייל רושם, וזה נראה הגיוני
אני נוטה להסכים שדל פחמימה או שימוש בחומרים יהיה הכרחי בא.ש נמוך על מנת לשמר שריר
למה שתרצה לעשות את זה? רוב הסיכויים שתגיע ל 8% בלי יותר מדי שריר עליך. אם זמן זה לא פקטור (אין תחרות או משהו כזה. למרות שבתיכנון טוב של זמנים לא צריך להיות על דל פחמימה יותר מידי גם בהכנה לתחרות) אז לדעתי להמנע מדל פחמימה כמה שניתן. ורק שממש קרובים למטרה ניתן לשלב תכנית כזאת. ככה גם תשמור על השריר שלך בצורה הטובה ביותר.זה הגיוני לחלוטין, השאלה אם חיטוב דל-פחמימה לאורך זמן עלול לתרום לירידה משמעותית במסת השריר?
כלומר, נניח ואדם נמצא על 16% ומעוניין להגיע ל-8%, האם זה רעיון טוב להתחיל ולסיים בדיאטה קטוג'נית מבחינת שמירה על מסת שריר?
ממש לא נכון להגיע מנניח 15% עד ל 10% זאת לא עבודה קשה מדי ולא נדרשת שום התערבות פארמקולוגית.להגיע פחות מ10% בדרך נורמאלית ללא התערבות של תוספים קשה מאוד לדעתי...
הייתי אולי משלב קליין , יכול לתת לך שבועיים קטלניות וירידה בשומן העיקש יותר.
שוב פעם גנטיקה?! גם בן אדם שהוא אנדומורפי יכול להגיע ל 10% בלי יותר מדי מאמץ.זה גם תלוי המון בגנטיקה שלך, במאזן הנייטרלי, בסוג האימונים (אינטרוולים)
לפי דעתי אתה תוכל לרדת מ10% אבל תאבד מסת שריר חשובה על הדרך