הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סתם מסקרן אותי- במה עובדים בודיבילדרים ?

• פותח/ת השרשור lifton
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

lifton

משתמש מתחיל
83
0
נק' מוניטין:
12
83
0
אני סתם שאלתי את עצמי במה עובדים הבודיבילדינג הישראלים והחבר'ה מחו"ל (כמובן רובם מרויחים במקצוע עצמו)..
אבל כרגע אני מתחיל ללמוד מאמן חדר כושר, בתקווה שזו העבודה המושלמת לתחום הזה.
אולי אין הרבה כסף אבל מבחינת שעות ,סדר של ארוחות ובכלל ההתעסקות בתחום הזה במשך כל היום נראת לי מתאימה.

לא רואה מה מתאים בזה,אי אפשר לעשות הרבה משמרות והרבה שעות ככה שכמובן המשכורת נמוכה ולא שווה שום דבר.
אני בכל אופן בינתיים עובד בתור מאבטח ובסופי שבוע גם מאבטח במועדון.
אחלה כסף וגם אפשר להתאמן ולאכול כמו שצריך וכמובן שגם פה העבודה בכלל לא קשה ולא מעיפת ויש עוד זמן להשלים דברים לפני הלימודים בטכניון.

• פותח/ת השרשור
מאבטח לא יוצא לך לילות? שזה דיי מבלגן את הסדר..

שמע בארץ אני לא יודע, אבל בחול לא הכל כזה וורוד. מי שמרויח מהמקצוע עצמו זה אולי הTOP10 או נגיד מקסימום הTOP50.
הכנה לתחרויות פיתוח גוף עולה המון כסף ברמות הגבוהות - NPC, PRO (עשרות אלפי דולרים), חלק גדול הולך על חומרים וחלק גדול על אוכל. כמובן שמפתח גוף מקצועי לא יכול לעבוד בעבודה אמיתית בגלל התזונה, האימונים, והמנוחה שהוא צריך לקבל. יש כמובן כאלה שבאים ממשפחות עשירות או כאלה שהויחו את הכסף שלהם ביושר, אבל יש גם הרבה מהם ששוכרים בחומרים וכך ממנים לעצמם את סגנון החיים הזה. חלק גם עושים "הופעות אישיות לאוהדים תמורת תשלום" או מצטלמים לכל מיני אתרים בעלי אופי "מיוחד".
לא קל להיות מפתח גוף מקצועי 😃

קבצים מצורפים

• Maximus_Pro_2003_003.jpg
    Maximus_Pro_2003_003.jpg
    KB 42.2 · צפיות: 437
  • פותח/ת השרשור
אוקיי, אז פה בארץ, מה הכי מתאים לעבוד? כי האמת הבחור למעלה נתן לי כיוון לאבטחה..

גם כן אבטחה ,בגדול זה סבבה ,משמרות וכאלו ..
תלוי גם איפה ....
יש מקומות כאלו שאפשר לשבת ולאכול מתי שבא לך,
יש כאילו שאין לך זמן לנשום מרוב עבודה(כמוני) ככה שגם אחרי העבודה אין לך כוח לזוז וגם לפני אין לך כוח ,כי אתה ניהיה עצלן כמוני חחחח
ואז אין זמן לכלום ואתה לא מתאמן .
כמובן לא כולם כמוני 😃

נושא מעניין מאוד, מקווה שיגיבו פה כאלה שהתנסו עם תחרויות נראה מה הולך איתם.

להתאים את העבודה שלך שתשתלב עם סדר החיים שלך כמפתח גוף?
אני באמת לא מבין איך אנשים אשכרה חושבים ככה, בידיעה שהם לא מתחרים מקצועיים(ארה"ב).

אני רוצה להבין משהו. אתה רוצה להיות מפתח גוף מקצועי? בגלל זה אתה שואל את השאלות האלה? כי אם לא אז זה די טפשי להתאים את העבודה לתחביב שלך (עם כל הכבוד יש דברים יותר חשובים) ואם כן אז אח יקר אתה נמצא במדינה הלא נכונה וכסף לא תעשה מזה. אתה צריך להגר לארצות הברית רק שם אם אתה ממש ממש ממש טוב תוכל אולי להגשים את החלום שלך ולהתפרנס מזה. רק תדע אבל יש אולי 10-15 איש שעושים מזה כסף טוב כל השאר זה מה שאמרו פה מוכרים חומרים עובדים כמאמנים אישיים (תחום מאוד מאוד תחרותי שם) או סתם עובדים בעבודה רגילה. תחשוב טוב טוב מה הכיוון שלך

תכלס , לך ללמוד מקצוע אמיתי מהנדס, רואה חשבון, כלכלן ותעבוד בתחום הזה. אחרי יום עבודה במשרד יהיה לך גם כוח ללכת להתאמן.

מאבטח לא יוצא לך לילות? שזה דיי מבלגן את הסדר..

יש לילות אבל זה לא משנה כי חדרי הכושר פתוחים תמיד וגם בלילה אפשר לאכול,זה לא משנה.
אני אישית מעדיף אבטחה כי אני חוזר הביתה לא עיף בכלל וככה מרוכז בלימודים גם,לא בגלל פיתוח הגוף.

הייטק

במיוחד אם יש מכון בחברה
יש מקרר בעבודה
יש מיקרוגל בעבודה
אפשר לאכול כמה שרוצים ביום
וכל היום הגוף נח
וגם יש כסף טוב

העבודה המושלמת לבילדינג

ז׳א ללמוד הנדסה תכנה/אלק׳

הייטק

במיוחד אם יש מכון בחברה
יש מקרר בעבודה
יש מיקרוגל בעבודה
וכל היום הגוף נח
וגם יש כסף טוב

העבודה המושלמת לבילדינג

אני מקווה שזה היה בהומור
הוא בטח התכוון לעבודה עכשיו בטח

הייטק

במיוחד אם יש מכון בחברה
יש מקרר בעבודה
יש מיקרוגל בעבודה
וכל היום הגוף נח
וגם יש כסף טוב

העבודה המושלמת לבילדינג

+1!

אצלי גם יש אוכל חינם (אפשר לומר), הבעיה היא שלא תמיד יש לי זמן לאכול אותו..

• פותח/ת השרשור
חחח..אני דיברתי על התקופה של אחרי הצבא..אני בן 22 וחצי יש לי עוד קצת זמן לעבודות האלה בינתיים מאמן חדר כושר או אבטחה יכולים להיות סבבה לפי מה שבדקתי.

ואני בכלל לא מתאים לי את העבודה לאימונים אבל אם כבר אני מחפש עבודה אז עדיף שיהיה נוח, כי עבדתי לא מזמן בעובדה שהיא די פיזית ולא הצלחתי להתאמן ולאכול כמו שצריך.

אם אתה אחרי שירות קרבי, יש מליון עבודות אבטחה עם תנאים נוחים בטירוף ושכר טוב...
אם עוד לא סיימת יש גם מועדפת...

חחח..אני דיברתי על התקופה של אחרי הצבא..אני בן 22 וחצי יש לי עוד קצת זמן לעבודות האלה בינתיים מאמן חדר כושר או אבטחה יכולים להיות סבבה לפי מה שבדקתי.

ואני בכלל לא מתאים לי את העבודה לאימונים אבל אם כבר אני מחפש עבודה אז עדיף שיהיה נוח, כי עבדתי לא מזמן בעובדה שהיא די פיזית ולא הצלחתי להתאמן ולאכול כמו שצריך.

אז אחרי הצבא תלמד לימודי הנדסה
משנה שניה אתה יכול לתפוס משרת סטודנט בהיטק
התנאים שתיארתי עדיין יכולים להתקיים

אז אחרי הצבא תלמד לימודי הנדסה
משנה שניה אתה יכול לתפוס משרת סטודנט בהיטק
התנאים שתיארתי עדיין יכולים להתקיים

ומה עם לעבוד לפני הלימודים בשביל לחסוך קצת?
אני למשל רוצה לעבור לגור לבד ולקנות רכב,אז אני עובד ב2 עבודות בינתיים,אבטחה עם נשק ובסופי שבוע גם אבטחה של מועדונים.
בסופי שבוע אני גם עובד בעבודה עם הנשק ולא במקום,ככה שלא יוצא לי לנוח הרבה אבל משתלם בסופו של דבר כשסופרים את השטרות.

מפתחי גוף בארץ עובדים בכול מני,מאמנים בחדר כושר מאמנים אישיים מוכרים תוספים חומרים יעוץ באינטרנט מופעי חשפנות.
לגבי חול אף אחד לא מרוויח טוב רק מלזכות בתחרויות,בגלל זה למפתחי גוף יש סוכן הוא מארגן להם ספונסר להופיע בסמינרים,זה לגבי המפתחים המקצועיים שכולנו מכירים לגבי השאר לא יודע מה עיסוקם.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז אז חפירה ממצאתי משהו נחמד מאוד..
אבטחה 29 שקל שעה, עבודה משעה 8 בבוקר על 1 וחצי בצהריים ומשלמים לי על 8 שעות!!

קבוע 5 פעמים בשבוע בלי שישי..הכי מתאים בעולם לדעתי..עכשיו רק תאחלו לי בהצלחה לעבור את כל המיונים האלה..אמן אמן..

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית