חיטוב!!!!!

• פותח/ת השרשור Franco
  • פורסם בתאריך

Franco

משתמש מתחיל
30
6
נק' מוניטין:
9
30
6
שלום לכולם!

הודעה ראשונה בפורום...! 👏

בכל אופן בואו ניגש לעניין...
התחלתי חיטוב ביום שבת בתאריך 21.02.09 .
החיטוב מיועד לחודשיים ככה... מקווה שפחות... אפילו יותר.. לא נורא... לא בוער לי, המטרה בחיטוב להגיע לאחוזים נמוכים ולאבד כמה שפחות שריר.
נתונים בתחילת החיטוב:
גובה: 167
משקל: 85.5-84
היקף טבור: 88
% שומן: בסביבות 14-17... לא יודע בדיוק.
תפריט כרגע: בנתיים התיכנון להיות על נייטראלי שבוע...
2400 קלוריות:
1)כוס שיבולת שועל+כוס חלב+ביצה+חצי סקופ.
2)טונה+סלט ירקות גדול+כף שמן זית+פרוסת לחם מחיטה מלאה.
3)כוס אורז\200 גרם פסטה וכו'+200 גרם חזה עוף.
4)שייק חלבון(סקופ וחצי)+בננה.
5)קוטג' 3% שומן+פרוסת לחם.

חלבון:190
שומן:61
פחמימה:270

3 קפסולות של אומגה 3, כדור אחד של מולטי ויטמין.
אפדרין של ארסן 25 מ"ג חצי שעה לפני אימון+250-200 מ"ג קפה שחור.
משתמש באבקת חלבון של Met-rx בטעם קרם עוגיות... טעם נחמד.

תוכנית אימונים:
abcXXab ושלוש פעמים אירובי של 40 דק'.
עוד לא החלטתי... אולי אני אוריד אימון אנאירובי אחד... מכיוון שאני בנייטרלי... אני מרשה לעצמי עוד להתאמן ולקרוע את עצמי...
ביום שבת אני אמור לעבור לגירעון קלורי של כ-600 קלוריות...
אמור לצאת תפריט של 1800-1900 קלוריות... ובהדרגה להוריד ולקצץ עוד.. ולהעלות את השימוש באפדרין וקפאין.
תוכנית האימון גם כן אמורה להשתנות ואפילו חשבתי על FBW 3-4 פעמים בשבוע וכמובן להעלות את האירובי בהדרגה ולהגיע אפילו ל-180-200 דק' אירובי!

מה חושבים? יכולים לייעל קצת? המנוסים שבנינו ושעברו את זה כבר...
זהו חיטוב שני שלי... הראשון היה זוועה שהסתיים אחרי שבועיים וחצי... היה לא מתוכנן כראוי והיה ממש גרוע...
בכל אופן ברוך הבא שיהיה לי! 👋 👏 😃

ABC חמש פעמים בשבוע זו כזו תוכנית מיותרת, בכל מקרה FBW עושים 3 פעמים בשבוע לא ממליץ על יותר מזה, סה"כ נראה בסדר שיהיה בהצלחה וברוך הבא.

• פותח/ת השרשור
הייתי רגיל לאכול כמויות גדולות של אוכל.. עכשיו על 2400 קלוריות אני מרגיש מורעב מרבית היום.... מה יהיה כשיירדו עוד 600 והעצימות של האירובי תעלה????? 😣

אבל שום דבר לא יעצור אותי... אני נעול על המטרה... !
ועוד דבר קטן... אחרי השבוע הזה... מיום שבת כנראה אני אעבור ל - FBW .
וחבר'ה... תתחילו להגיב קצת...

פראנקו מה קורה? זה אותו אחד מישראל בודי?
בכול מקרה מה עם איזה סייקל חיטוב טוב מה אפדרין עכשיו.. שמעתי יש לך עבר משובח עם אנאבוליים:RockOn:

1. ע"מ שהלוג יהיה מסודר ומעניין תפרט על תוכנית אימונים, תרגילים, תעדכן כל פעם על משקלי עבודה והערות כלליות.
2. מחישוב קל התחזוקה שלך 2100-2300 ביום אימון אתה שורף בין ה300- 500 קלוריות, אתה כבר במאזן שלילי. תכין תפריט נטרלי שבו הרעב לא יציק לך וקצץ דברים בהדרגה.
3. את הארסן תקח עם כדורי קפאין הרבה יותר מורגש.
4. יש כל מני שיטות שעזרות להתמודד עם רעב: תפריט עם הרבה ירקות, קפאין מוריד רגישות לאינסולין ולי אישית מאוד עזר לשמור על הרעב, מסטיקים, תנסה לשים יותר דגש על שומן יותר משביע (מנסיון אישי).
5. ככל שהחיטוב מתקדם קרב את העמסות אחת לשניה, כשתתחיל להיתקע אפשר לשקול כמה אופציות: לנסות CC, לקחת הפסקה מחיטוב ולהיות תקופה על תחזוקה.
6. לא צריך ישר לקפוץ לאירובי כמו מטרוף, תתחיל מ 20 דקות לאחר אימון FBW וכל כלמה זמן תוסיף.
7. תוכנית ABC 5 לא תהיה יעילה לחיטוב, לעלות במסת שריר אתה לא תעלה, קצץ בחצי מהסטים 3 לגדול 2-1 לקטן. אם אתה עדיין מתעקש לבקר בתדירות גבוהה יותר בחדר כושר אפשר לבנות תוכנית AB שוב לא להשתולל עם הסטים. טווח החזרות: שריר גדול בין 4-6 שריר קטן 8-12 אצלי עבד מציון. חשוב מאוד להימנע מכשל, בעבודה מורכבת על שרירים גדולים תעבוד חזרה אחת לפני כשל ובשרירים קטנים 2 חזרות לפני הכשל.
8. כשתחליט לסיים את החיטוב ותחליט לחזור לעלות במסה קח שבוע שבועיים על תפריט תחזוקה ותעלה קלוריות בהדרגה בכדי למנוע ריבאונד של שומן.

👋

• פותח/ת השרשור
פראנקו מה קורה? זה אותו אחד מישראל בודי?
בכול מקרה מה עם איזה סייקל חיטוב טוב מה אפדרין עכשיו.. שמעתי יש לך עבר משובח עם אנאבוליים:RockOn:

לא... אין לי עבר משובח עם אנאבוליים ובכלל שום ניסיון... אולי בעתיד הרחוק... 👹

בנתיים האפדרין והקפאין מעיפים אותי...
יאללה עוד מספר ימים עוברים ל-Fbw ... התכנון כזה, מקווה שלא יותר מדי...

חזה:
לחיצה עם מוט 3X10\8\6
חזה עליון עם דאמבלים 3X10\8\6
גב:
פולי עליון 3X10\8\6
חתירה\טי בר\בנט אובר 3X10\8\6
כתפיים:
ליצת כתפיים בסמית' או חופשי 2X8
הרחקת כתפיים 2X10
רגליים:
סקוואט 3X8\8\6
ידיים:
קידמית 4X12\10\10\8
אחורית 4X12\10\10\8

נראה שיוצא יותר מדי... אחשוב מה להוריד... כמובן שיהיה גיוון בתרגילים ולעיתים אני אשנה ואכניס ואשחק עם זה...

אירובי:
כרגע 120 דק' ולאט לאט אגביר... ביום אירובי אני אכניס עבודה על הבטן.... עוד לא החלטתי אם לעשות את האירובי ביחד עם האנאירובי...
אולי רק פעמיים וכשאגביר אני יעשה עוד פעמיים בנפרד וככה אני אכניס גם פעמיים בטן....
זה התכנון המקדים... תגידו מה חושבים על זה... ✌️

לא... אין לי עבר משובח עם אנאבוליים ובכלל שום ניסיון... אולי בעתיד הרחוק... 👹

בנתיים האפדרין והקפאין מעיפים אותי...
יאללה עוד מספר ימים עוברים ל-Fbw ... התכנון כזה, מקווה שלא יותר מדי...

חזה:
לחיצה עם מוט 3X10\8\6
חזה עליון עם דאמבלים 3X10\8\6
גב:
פולי עליון 3X10\8\6
חתירה\טי בר\בנט אובר 3X10\8\6
כתפיים:
ליצת כתפיים בסמית' או חופשי 2X8
הרחקת כתפיים 2X10
רגליים:
סקוואט 3X8\8\6
ידיים:
קידמית 4X12\10\10\8
אחורית 4X12\10\10\8

נראה שיוצא יותר מדי... אחשוב מה להוריד... כמובן שיהיה גיוון בתרגילים ולעיתים אני אשנה ואכניס ואשחק עם זה...

אירובי:
כרגע 120 דק' ולאט לאט אגביר... ביום אירובי אני אכניס עבודה על הבטן.... עוד לא החלטתי אם לעשות את האירובי ביחד עם האנאירובי...
אולי רק פעמיים וכשאגביר אני יעשה עוד פעמיים בנפרד וככה אני אכניס גם פעמיים בטן....
זה התכנון המקדים... תגידו מה חושבים על זה... ✌️
אתה מתאמן ב ONE לא?

אין צורך ביותר מ3-4 סטים לשריר גדול ו1-2 לקטן, תוכנית שתוביל עם התפריט והאירובי המתכונן לאימון יתר ותשישות מטורפת.

• פותח/ת השרשור
עברתי היום ל- FBW, היה נחמד דווקא...
מרגיש מוזר קצת... מצד אחד מעט סטים לשריר מצד שני יצאתי עייף מהאימון...
חזה: בנץ' פרס
5 סטים - 83 קילו 8 חזרות, 86 קילו 7 חזרות, 86 קילו 7 חזרות, 88 קילו 6 חזרות ו-90 קילו ל-5 חזרות ששם הייתי כבר גמור לגמרי...
גב: טי בר חופשי
5 סטים - 52X10, 61X6, 61X6, 61X6, 61X6
כתפיים: לחיצת כתפיים בהאמר
3 סטים - 40 קילו כל צד לשמונה חזרות, 45 קילו לשש חזרות וסט אחרון שוב 40 קילו כל צד לשש חזרות.
רגליים: סקוואט
3 סטים - 100X8 דיפ
יד קידמית: כפיפת מרפקים בעמידה
3 סטים - 40 ליברות כל יד ל-10 חזרות.
יד אחורית: מקבילים
3 סטים - משקל גוף ל-12 חזרות.

משך האימון שעה ורבע... 😵‍💫🥊

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית