הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון איך זה יכול להיות (שוב שאלה על ללא סוכר/ללא שומן)

מילניום

משתמש פעיל
768
2
נק' מוניטין:
322
768
2
היום פגשתי חבר שלא התראינו שנתיים

הוא מתאמן 4 שנים
הוא במאסה מאוגוסט
מחוטב מקסימום 10%

הוא טוען שכמעת ולא איבד חיטוב וזה בזכות התזונה
מקור השומן היחיד שלו זה השומן שיש בחלב (10 גרם ליום), והשומן שיש בלחם (10 גרם ליום), אומגה (6 גרם ליום) ואם נותר משהוא בעוף וכאלה
כל שאר המזונות שלו הם 0%, הוא אוכל הכל רק מאודה
בנוסף הוא לא אוכל מזון עם סוכר שנתיים
והוא אוכל 3500-4000 קלוריות ביום (פלוס של יותר מ 1000)

והוא לא השמין במאסה,
מאסה קודמת שלו הוא כן השמין שהיה אוכל 80-100 גרם שומן ליום, והשאר אוכל רגיל עם פלוס קלורי של 400~

אז שומן וסוכר כן משמינים? כלומר אם נמנעים מהם אז עם פלוס קלורי גבוהה עדיין לא משמינים?🎉🎊🎈

אה? הוא לא אוכל סוכר ושומן? אז הוא אוכל 3500-4000 קלוריות של חלבון ביום? אתה נהנה להקשיב לזיוני שכל של אנשים?

אה? הוא לא אוכל סוכר ושומן? אז הוא אוכל 3500-4000 קלוריות של חלבון ביום? אתה נהנה להקשיב לזיוני שכל של אנשים?

יכול להיות שהוא מחשיב "סוכר" רק לפחמימות פשוטות.
אז יכול להיות שהוא אכל הרבה מורכבות והרבה חלבון עם מינימום שומן, אבל זה עדיין לא הגיוני שהוא היה ב +1000 ולא עלה בשומן..

חבר שלך צודק אפילו אם הוא יגזים במספרים הרעיון ברור. אם אתה אוכל "נקי" יותר אתה יכול לעלות נקי יותר. ומישיגיד לך אחרת פשוט אף פעם לא ניסע ומאכיל את עצמו באשליות ש"הכל מיטוסים" ואז שואל את עצמו איך זה שהוא עלה 5-10% שומן במסה.

חבר שלך צודק אפילו אם הוא יגזים במספרים הרעיון ברור. אם אתה אוכל "נקי" יותר אתה יכול לעלות נקי יותר. ומישיגיד לך אחרת פשוט אף פעם לא ניסע ומאכיל את עצמו באשליות ש"הכל מיטוסים" ואז שואל את עצמו איך זה שהוא עלה 5-10% שומן במסה.
מה זה נקי? נקי מאבות מזון?
טוב שהבנאדם לא דפק את חירטוט חייו. 4000 קלוריות מחלבון? מה, הוא מכניס לבלנדר חצי דלי חלבון ליום?

• פותח/ת השרשור
רוב החלבונים שלו מחצי קילו חזה עוף מחולק ביום
קרטון חלב 1% (0 מגעיל אותו)
8 פרוסות לחם עינן כשהוא בלימודים
ושאר הפחמימות מאורז/תפוא/שעועית/תירס בלבד

הוא לא נוגע בשום מזון אחר

איך אני יודע? כי הוא חבר טוב ואני מאמין לו
הייתי אצלו בבית והמטבח/מקרר פשוט ריק חוץ מהמאכלים שרשמתי אין כלום!
חברה שלו שגרה איתו עובדת בסלכום ולמה זה מעניין אתכם?
כי היא אוכלת בעבודה כל היום ואת הארוחת ערב היא מביאה בישבילה הביתה מהעבודה ככה שאין קשר בינה למטבח 😃

שהוא היה בפלוס נמוך וכן היו לו פחמימות פשוטות ויותר שומן בתפריט הוא השמין
עכשיו שהוא לא נוגע בפחמימות פשוטות ונמנע משומנים והוא בפלוס גבוהה מאוד הוא כמעת ולא עלה בשומן 8 חודשים ( אמר שעלה 4~ קילו בזמן זה)
זה לא שהוא מסוג האנשים שמחוטבים ולא משנה מה יאכלו, שנה לפני זה הוא היה על 15%

הוא עושה תכנית abc 4 פעמש, פעמיים בשבוע אירובי סהכ 100 דקות
בן 27 טיפה נמוך ממני ושוקל 84

לכן הייתי חייב לשאול

נערך לאחרונה:
לרגע האמנתי שהוא freak genetics...הוא כמו HADASH אם ככה , לא? (זה שמפרסם בתמונות גולשים), עולה ועולה במשקל , ואחוז השומן שלו לא זז.

כן, ממה זה בדיוק נקי? מהטמטום שהולך כאן בפורום לאחרונה?

אינסולין זה הורמון שאחראי על איחסון שומן ברקמות, כשבן אדם אוכל מזון עשיר בפחממות כדי לעלות במסת שריר רצוי שיצרוך פחממות עם ערך גליקמי נמוך כדי שלא יצבור שומן.

ככה אני רואה את זה וזה משלמדתי וזה משעובד עבורי

עכשיו שהוא לא נוגע בפחמימות פשוטות ונמנע משומנים והוא בפלוס גבוהה מאוד הוא כמעת ולא עלה בשומן 8 חודשים ( אמר שעלה 4~ קילו בזמן זה)
זה לא שהוא מסוג האנשים שמחוטבים ולא משנה מה יאכלו, שנה לפני זה הוא היה על 15%

הוא עושה תכנית abc 4 פעמש, פעמיים בשבוע אירובי סהכ 100 דקות
בן 27 טיפה נמוך ממני ושוקל 84

לכן הייתי חייב לשאול

4 קילו במשך 8 חודשים זה כלום, במיוחד למישהו ששוקל 84 קילו.

נערך לאחרונה:
אינסולין זה הורמון שאחראי על איחסון שומן ברקמות, כשבן אדם אוכל מזון עשיר בפחממות כדי לעלות במסת שריר רצוי שיצרוך פחממות עם ערך גליקמי נמוך כדי שלא יצבור שומן.

ככה אני רואה את זה וזה משלמדתי וזה משעובד עבורי

אה, וזה קשור לשומן איך?

אה, וזה קשור לשומן איך?

לא אמרתי מילה על השומן, שומן צריך גם בחיטוב וגם במסה, פשוט במסה צריכים לאכול אוכל דל שומן ועל חשבון הקלוריות שנחסכו להכניס פחממות. בעיה שיש אנשים שגם בחיטוב וגם במסה כמות השומן אצךם לא משתנה אלא רק כמות הפחממות ומי פה נובעת הבעיה.

כי שומן זה 9 קלוריות ופחממות 4, על כל גרם שומן אתה יכול להכניס 2 גרם של פחממות. ואני מקווה שאני לא צריך להסביר לך למה פחממות בכמות גבוהה מהוות חלק חשוב מי תהליך הזה שנקרא: עלייה במסת השריר.

ואם קשה לך לוותר על שומן מיותר בתפריט אתה תהיה בבעיה של עודף קלוריות, למה? כי אתה כבר מכניס אמון קלוריות עם הפחממות. ומה קורה כשיש מאזן קלורי חיובי גדול מידי? נכוןןןן מתחילים להעלות באחוזי שומן.

כי שומן זה 9 קלוריות ופחממות 4, על כל גרם שומן אתה יכול להכניס 2 גרם של פחממות. ואני מקווה שאני לא צריך להסביר לך למה פחממות בכמות גבוהה מהוות חלק חשוב מי תהליך הזה שנקרא: עלייה במסת השריר.

ואם קשה לך לוותר על שומן מיותר בתפריט אתה תהיה בבעיה של עודף קלוריות, למה? כי אתה כבר מכניס אמון קלוריות עם הפחממות. ומה קורה כשיש מאזן קלורי חיובי גדול מידי? נכוןןןן מתחילים להעלות באחוזי שומן.
אחי תשים לב שהבן אדם טוען שהוא על 1000קלוריות חיובי ביום,גם אם הוא עושה אימוני כוח מטורפים אתה חייב להסכים איתי שהוא מכניס לגוף כמה מאות קלוריות שהוא בעצם לא ממש צריך,וזה מצטבר ומצטבר,ובכול זאות הוא לא עולה בכלל בשומן?
משהו כאן קצת חשוד;maeq

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית