הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע בMadcow 5X5

• פותח/ת השרשור Dag
  • פורסם בתאריך

Dag

משתמש מתחיל
95
6
נק' מוניטין:
124
95
6
אהלן,

176 ס"מ, משקל 74-75.
אני עושה 5X5 כבר חודשיים. דדליפט הגעתי ל122 (4 חזרות) - נתקעתי, סקוואט ל100 (עדיין לא מרגיש תקוע), חזה תקוע ב80-82 (תמיד החזה היה חלש יחסית וההתקדמות שם ממש בעייתית).
פרס - 50 ק"ג ל2-3 חזרות, גם שם נתקעתי.

לגבי טכניקה - אני משתדל לראות סרטונים ביוטיוב כל שבוע כדי להזכיר לעצמי דגשים חשובים, אבל לא נראה לי שהבעיה שם.

מקפיד על תזונה (חלבון ופחמימה), שינה, מנוחה, וכד'.

חשבתי להרוג 2 ציפורים במכה: גם לרדת באחוזי שומן (ויש קצת מעל 20 לדעתי), וגם לעשות סוג של ריסט ולחזק את השרירים בתוכנית של סיבולת\חיטוב. כמובן, תוך שמירה מקסימלית על מסת שריר.

מה אתם אומרים?

חיטוב תמשיך במדקאו כל בחירה אחרת תהיה טיפשית ותבוא מתוך הרצון לנסות דברים אחרים שבאמת לא מתאימים לך עכשיו...

• פותח/ת השרשור
להמשיך חיטוב במדקאו?
הכוונה להישאר עם המשקלים שלי עכשיו בלי לנסות להעלות (או לרדת קצת במשקלים ולעשות יותר חזרות?) ?

איך אתה רוצה שאנשים יעזרו לך כאן אם אתה מספק הנחות ולא עובדות? אם היית עושה את הכל כמו שצריך לא היית נתקע במשקלים כאלה נמוכים בלינארית. לא היית נתקע במשקלים כאלה גם בSS.

אז מה אני אומר? שתכתוב כאן עם קצת יותר כנות.

• פותח/ת השרשור
עובדות: ישן 6.5-7.5 שעות בימי עבודה,
אוכל 2 קופסאות טונה, מנת אבקת חלבון, ארוחה בשרית + ביצה או שתיים ביום (מבחינת חלבון, כמובן שאוכל גם הרבה פחמימות) - זה יוצא 130 ליום בערך, אולי קצת פחות. אני שוקל 74 ק"ג.
הולך 3 פעמים בשבוע, כמו שעון.

מה אתה חושב שלא כתבתי בכנות?

1. תעלה סרטונים של הטכניקה.
2. תוסיף עוד חלבון.
3. כמה קלוריות אתה אוכל, כמה שומן וכמה פחמימות. אם אתה אומר שהכל בערך איך אתה יודע שאתה במאזן קלורי? ואיך אתה יודע שבאמת הכנסת מספיק שומן\ פחמימות?

• פותח/ת השרשור
למה ליניארית ולא SS - כי אני לא הייתי מצליח להתקדם מאימון לאימון.

לגבי מאזן קלורי - אני עולה במשקל, בקצב מאוד איטי אומנם, אבל במגמת עלייה. מזה אני מסיק שאני במאזן חיובי, ולא כזה עניין אותי אם ב+500 קלוריות או +1000 וכד'. זה צריך להדיר שינה מעיני? להתחיל לחשב?

אתה אומר שאתה עולה בקצב איטי אתה בטח בפלוס קלורי לא גדול ואולי זאת גם הסיבה שנתקעת בכמה תרגילים.
אתה רוצה להעלות במישקל גוף לאט לאט גם ההתקדמות במשקלי העבודה שלך יהיו איטיים..
יש לנו בינתיים את אותם הנתונים גם במשקלי העבודה, היום עשיתי פרס 50 3X5 וחזה ביום ראשון אני עושה 80 קילו אני מאמין שילך טוב 😉

• פותח/ת השרשור
אתה אומר שאתה עולה בקצב איטי אתה בטח בפלוס קלורי לא גדול ואולי זאת גם הסיבה שנתקעת בכמה תרגילים.
אתה רוצה להעלות במישקל גוף לאט לאט גם ההתקדמות במשקלי העבודה שלך יהיו איטיים..
יש לנו בינתיים את אותם הנתונים גם במשקלי העבודה, היום עשיתי פרס 50 3X5 וחזה ביום ראשון אני עושה 80 קילו אני מאמין שילך טוב 😉

תודה 😃
בן כמה אתה, וכמה זמן אתה מתאמן?

ובאיזה תוכנית אתה עובד?

אני בן 22 התחלתי להתאמן בחיטוב כדי להתחיל מסה הכי נקי שאני יכול כדי למשוך אותה הרבה כרגע אני במסה מ12 לפברואר עושה SS בלי סקוואט אני לא רוצה לקרוא לזה SS אבל הכל כמו שמה רק בלי הסקוואט (אין כלוב)
AXBXAXX ושבוע אחרי BXAXBXX עד עכשיו התקדמתי בדדליפט 5 קילו מההתחלה כרגע אני ב120 עד שאני יתקע ויקצץ, בור עושה 65קילו פרס 50 קילו חזה 80 מתח עם 29 קילו עלי 4 סטים 7-8 חזרות
הנה לוג התקדמות שלי ככה אני זוכר הכי טוב חח
משקלים והתקדמות -

A :

bench press 80.0 kg – 25 mertz

Deadlift 120 kg – 25 mertz

B:

chin up 29.0 kg – 27 mertz

pendlay row 67.5kg – 27 mertz

press 52.5 kg – 27 mertz

Underhand Chin up 29.0 kg – 27 mertz

• פותח/ת השרשור
אני בן 22 התחלתי להתאמן בחיטוב כדי להתחיל מסה הכי נקי שאני יכול כדי למשוך אותה הרבה כרגע אני במסה מ12 לפברואר עושה SS בלי סקוואט אני לא רוצה לקרוא לזה SS אבל הכל כמו שמה רק בלי הסקוואט (אין כלוב)
AXBXAXX ושבוע אחרי BXAXBXX עד עכשיו התקדמתי בדדליפט 5 קילו מההתחלה כרגע אני ב120 עד שאני יתקע ויקצץ, בור עושה 65קילו פרס 50 קילו חזה 80 מתח עם 29 קילו עלי 4 סטים 7-8 חזרות
הנה לוג התקדמות שלי ככה אני זוכר הכי טוב חח
משקלים והתקדמות -

A :

bench press 80.0 kg – 25 mertz

Deadlift 120 kg – 25 mertz

B:

chin up 29.0 kg – 27 mertz

pendlay row 67.5kg – 27 mertz

press 52.5 kg – 27 mertz

Underhand Chin up 29.0 kg – 27 mertz

מצבך טוב, אני מתאמן קרוב לשנה וחצי.... אבל באמת שהתחלתי מכלום. שקלתי 64 בערך..

צלם את ההרמות
בנוסף לבעיות טכניקה יכול להיות שאתה לא אוכל/ישן מספיק
ויכול להיות שאתה לא נח בין הסטים מספיק, נסה לנוח 5-7 דקות לפני הסט האחרון של כל תרגיל (הכבד)
תעבור על הQ&A של SS בפורטל

• פותח/ת השרשור
טוב מה שאני לוקח מפה זה לנסות לאכול יותר, ולהאריך את ההפסקה לפני הסט הכבד ל5-7 דקות.

לגבי טכניקה - אנסה לעלות סרטונים.

תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית