הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חיטוב

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך

Guyb

משתמש קבוע
1,387
23
נק' מוניטין:
1,521
1,387
23
שלום לכולם, אני מתחיל חיטוב ורוצה לבדוק אם הערכים בסדר, נתונים:
מ.ג: 88 ק"ג.
מתאמן 3 אימוני כח בשבוע.
לא עושה אירובי בינתיים.

הערכים של התפריט:
קלוריות: 1800.
פחמימות- 91 גרם.
חלבונים- 173 גרם.
שומן- 77 גרם.

אני רוצה תוך חודש~ להגיע ל50 גרם פחמימה ליום ואני אעלה קצת את השומן.

*העמסות כל שבועיים.

* משום מה זה רושם לי בהעלאת קבצים שאני לא יכול לעלות קובץ בגלל בעיות אבטחה משהו כזה אז אני לא יכול להעלות את התפריט..

תודה רבה לעוזרים.

---------- התגובה התווספה ב 18:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:58 ----------

דרך אגב אני מתסף ביום:
- 5 גרם קריאטין.
- 4 קפסולות אומגה 3 MAX.
- חצי כפית תערובת נוזלית של אכינצאה עם עוד כמה דברים (קוראים לזה חיסונית אם מישהו מכיר).
- קפסולה אחת של מולטי ויטמין.

---------- התגובה התווספה 23-03-2012 ב 11:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה 22-03-2012 ב 17:27 ----------

הקפצה

נערך לאחרונה:
תודה,
עוד מישהו? בשביל להיות בטוח.
דרך אגב כשאר אני על 50 גרם פחמימה ליום ההעמסה צריכה להערך פעם בשבוע או להמשיך פעם בשבועיים?

שבוע ראשון על דל פחמימה לא חייב העמסה אפשר למשוך 10 ימים. לאחר השבוע הראשון אתה אמור להעמיס פעם בשבוע. (אם אתה על 50 גרם אתה יכול עדיין להעמיס פעם ב 7-10 ימים, אבל אני לדוגמא על 50 גרם ומעמיס פעם בשבוע, פשוט לא עומד בזה).

• פותח/ת השרשור
שבוע ראשון על דל פחמימה לא חייב העמסה אפשר למשוך 10 ימים. לאחר השבוע הראשון אתה אמור להעמיס פעם בשבוע. (אם אתה על 50 גרם אתה יכול עדיין להעמיס פעם ב 7-10 ימים, אבל אני לדוגמא על 50 גרם ומעמיס פעם בשבוע, פשוט לא עומד בזה).

סבבה אחשלי תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית